Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję napisów do:
-Tales of Abyss wersja BD od Coalgirls 720p
-Seiken no Blacksmith wersja BD od Coalgirls 720p
Dzięki z góry za pomoc.
Poszukuję napisów do:
Dzięki z góry za pomoc.
Prędzej ktoś ci pomoże tu http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254980
Poszukuję napisów do:
Dzięki z góry za pomoc.
Napisy do Seiken no Blacksmith poszły na pw.
Witam.
Poszukuję hardka do filmu HunterxHunter "Ostatnia misja" może ktoś posiada?
Witam.
Poszukuję hardka do filmu HunterxHunter "Ostatnia misja" może ktoś posiada?
Poszło na pw ^^
Uki346 napisał:Poszukuję napisów do:
Dzięki z góry za pomoc.Napisy do Seiken no Blacksmith poszły na pw.
Mógłbyś podesłać jeszcze raz bo nic nie doszło?
Dzięki za napisy.
Witajcie poszukuję napisów angielskich do Beyblade G Revolution
Spokojnie można znaleźć w formie Hardsub, ale nie daję rady wyłapać tych napisów oddzielnie, był by w stanie mi ktoś z tym pomóc?
Witam. Chciałbym się spytać czy istnieją "PORZĄDNE" angielskie lub polskie napisy do filmu Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira. Jest wiele wersji na animesub.info czy opensubtitles.org, ale delikatnie mówiąc pozostawiają one wiele do życzenia. Jeżeli posiadacie jakieś informacje na ten temat, to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Nvm.
Ostatnio edytowany przez coellus (2016-02-12 20:36:39)
Ty dulowaty userze!
Karaoke jest passé.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Poszukuję anime D.Gray-Man jakości minimum 720p. Posiadam wersję od [ASN]_D.Gray-Man [h264-480p_AC3], ale tego prawie się nie da oglądać. Było by nieźźle jak plik nie przekraczał by 300GB. Nie może to być żaden hardek.
Poszukuję anime D.Gray-Man jakości minimum 720p. Posiadam wersję od [ASN]_D.Gray-Man [h264-480p_AC3], ale tego prawie się nie da oglądać. Było by nieźźle jak plik nie przekraczał by 300GB. Nie może to być żaden hardek.
Z tego co mi się wydaje, to seria nie wyszła w takiej rozdzielczości. Może teraz pojawi się jakaś wersja BD z okazji wznowienia anime w TV. Jednak w TV nie była nadawana w jakości 720p, tylko 480 (albo coś koło tego). I nie wiem czemu mam dziwne wrażenie, że oglądałem to w 4:3. Dawno temu.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2016-02-13 01:02:45)
Z tego co mi się wydaje, to seria nie wyszła w takiej rozdzielczości. Może teraz pojawi się jakaś wersja BD z okazji wznowienia anime w TV. Jednak w TV nie była nadawana w jakości 720p, tylko 480 (albo coś koło tego). I nie wiem czemu mam dziwne wrażenie, że oglądałem to w 4:3. Dawno temu.
Jednym słowem muszę kaleczyć oczy ,to może ktoś ma normalne tłumaczenie tej serii, bo te co jest na ansi to , chyba tylko kilka odcinków da się oglądnąć z napkami, które przypominają język polski.
Jakość na BD i tak nie ukrywała dupy, więc wiele nie stracisz. Były przez jakiś czas seedowane rawy od zero-raws i je przejrzałem. Typowy upscale.
to może ktoś ma normalne tłumaczenie tej serii, bo te co jest na ansi to , chyba tylko kilka odcinków da się oglądnąć z napkami, które przypominają język polski.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Ja mam wersję D.Gray-Man (R2DVD 720x480 x264 AC3) i na jakość jakoś nie narzekam.
W spoilerku info o moim video. Najgorsze nie jest, ale te kolory to porażka, tak jakbym to wyprał w wybielaczu. Max skorzystam z linku i zobaczę czy jest to warte zachodu.
hazael napisał:to może ktoś ma normalne tłumaczenie tej serii, bo te co jest na ansi to , chyba tylko kilka odcinków da się oglądnąć z napkami, które przypominają język polski.
Nie bądź taki i podziel się w nagrodę trafisz do pięknego świata po śmierci
Ostatnio edytowany przez hazael (2016-02-13 13:48:22)