Nie jesteś zalogowany.
A niby czemu? Na stronie są tylko przetłumaczone 2 pierwsze odcinki reszta to Star Force. No to jak mam do &%&^$&^ obejrzeć Rockmana skoro nikt nie chce pomóc?
No dobra, ja też czegoś szukam. Ueki no Housoku od SHS.
Torrent ciągnie 2 kilo, na IRC mam zablokowany port, przydałoby się jakieś dd, macie coś?Oo,~Piter666, komentarze wiem, ale nie powiem możesz sobie od razu darować.;)
Na DATorrents jest, ale nie wiem jak z szybkością(chociaż tam zawsze jest wolno...)
A niby czemu? Na stronie są tylko przetłumaczone 2 pierwsze odcinki reszta to Star Force. No to jak mam do &%&^$&^ obejrzeć Rockmana skoro nikt nie chce pomóc?
A powiesz jak niby ktoś ma ci pomóc? Może zrobić napisy? A od tego jest inny dział.
prośba jediyan'a mnie obudzała XD
witam wszystkich, szukam napisów do tego anime: Appleseed Ex Machina. Czy może ktoś mi pomóc??:)
Skoro nie ma napisów do rockmana to może wie ktoś gdzie znajdę wersję PL (mimo, że po obejrzeniu Jetixowego Naruto mam mdłości kiedy pomyślę co polacy potrafią schrzanić xD).
Ma ktos jeszcze Monster'a od grupy ToTan. Piter ma, ale nie jestem mu nic w stanie zaoferowac w zamian ( z anime ) bo ma wszystko.
Poszukuje pisoneki z Samurai Champloo , z odcinka 18 leciala w momencie gdy scigali sie na zamek by go pomalowac i w 26v2, byla ostatnim kawalkiem , taki hip hopowy kawalek bede bardzo wdzieczny.
Są tam napisy do tegoż anime jednak tylko i wyłącznie po angielsku:)
Poszukuję Hellisng Ultimate od [Q-R]. Bardzo mi zależy na tym RAWie.Szukałem już prawie wszędzie i nie mogę znaleść
Poszukuje pisoneki z Samurai Champloo , z odcinka 18 leciala w momencie gdy scigali sie na zamek by go pomalowac i w 26v2, byla ostatnim kawalkiem , taki hip hopowy kawalek bede bardzo wdzieczny.
Chyba o to Ci chodzi http://youtube.com/watch?v=8bw1GwaRgmQ.
Poszukuję Hellisng Ultimate od [Q-R]. Bardzo mi zależy na tym RAWie.Szukałem już prawie wszędzie i nie mogę znaleść
#Quantum-Raws@IRC.Immortal-Anime.Net
Prosze:Hellsing OVA 4
Wie ktoś może gdzie znaleźć soundtracki z anime Ginban Kaleidoscope? Zależy mi w szczególności na melodii z przed ostatniego odcinka - podkład muzyczny podczas pierwszego występu Azusy na mistrzostwach.
Zapomniałem dopisać, że chodzi mi o część 1
#Quantum-Raws@IRC.Immortal-Anime.Net
Błagam, wszystko tylko nie IRC
Wie ktoś może gdzie znaleźć soundtracki z anime Ginban Kaleidoscope? Zależy mi w szczególności na melodii z przed ostatniego odcinka - podkład muzyczny podczas pierwszego występu Azusy na mistrzostwach.
Ostatnio edytowany przez parara (2008-03-03 16:17:32)
KDE4 ssie
Zapomniałem dopisać, że chodzi mi o część 1
Piter666 napisał:#Quantum-Raws@IRC.Immortal-Anime.Net
Błagam, wszystko tylko nie IRC
Hellsing OVA 1
Nie wiem ile jest seedów
Djibril napisał:Poszukuje pisoneki z Samurai Champloo , z odcinka 18 leciala w momencie gdy scigali sie na zamek by go pomalowac i w 26v2, byla ostatnim kawalkiem , taki hip hopowy kawalek bede bardzo wdzieczny.
Chyba o to Ci chodzi http://youtube.com/watch?v=8bw1GwaRgmQ.
nie to nie ten kawalek , tamten byl bardzo dynamiczny. I naprawde super. hehe prosze ktos wie ....