Nie jesteś zalogowany.
Nope, to OVA do drugiego sezonu. Pod linkiem, który podałem są też alternatywne nazwy.
Ja szukam OVY do trzeciego sezonu.
https://nyaa.si/view/1135633
Tutaj widzę 5 odcinków OVA, czyli tyle ich wyszło. Ten co podał Hunter Killer jest tu pod 3 sezon dana, więc podejrzewam, że to jednak to.
To będzie to, Mamut, co Hunter Killer wysłał.
Nawet opis z MAL'a pasuje do tego co dzieje się w OVA.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2019-04-21 23:22:32)
"Late jest nasz"
Poszukuję napisów do Death note, ale w wersji sekundowej, a nie klatkowej. Albo gdyby ktoś wiedział gdzie znajdę w całe odcinki z napisami w 1080p?
Poszukuję napisów do Death note, ale w wersji sekundowej, a nie klatkowej. Albo gdyby ktoś wiedział gdzie znajdę w całe odcinki z napisami w 1080p?
Przecież napisy do tej serii w *.ass robił Karasu, a potem poprawiał/a merccedes.
Jeśli chodzi o całe odcinki z napisami to zostaje chomik (jest pare ,które to mają nawet dwa sezony) lub warez(Vorek.pl lub Exsite24.pl).
Tam niejaki żylasty ma największą kolekcję anime i bajek.
Kobieta zmienna jest
Niestety, jego napisy też nie pasują. Po znalezieniu odcinków w bardzo dobrej jakości, chciałbym "odświeżyć" tą serię.
Poszukuję ang subów lub hardów/softów w wersji BD w wersji angielskiej (z dodatkowymi scenami w porównaniu do wersji HDTV) do Anime: Minami-ke Okawari. Chciałem sobie dopasować polskie napisy do [Moozzi2] (tylko to mogłem dorwać w BD). Niestety wydanie AniDL nie jest dostępne z ich strony. Chyba, że ktoś ma już zrobione polskie synchro z przetłumaczonymi dodatkowymi scenami, takimi napisami też nie pogardzę.
ryubixx napisał:Poszukuję napisów do Death note, ale w wersji sekundowej, a nie klatkowej. Albo gdyby ktoś wiedział gdzie znajdę w całe odcinki z napisami w 1080p?
Przecież napisy do tej serii w *.ass robił Karasu, a potem poprawiał/a merccedes.
Jeśli chodzi o całe odcinki z napisami to zostaje chomik (jest pare ,które to mają nawet dwa sezony) lub warez(Vorek.pl lub Exsite24.pl).
Tam niejaki żylasty ma największą kolekcję anime i bajek.
Użyj http://subworkshop.sourceforge.net/ masz dostępnych 60 formatów napisów lub Aegisub i zapisz ass and srt. Przy okazji sprawdzisz pisownię. Notatnik Śmierci na pewno jest z hardsubem nie wiem czemu chcesz zmianiać advanced sub station na inny format na pewno pasuje do podanej wersji.
Ostatnio edytowany przez Bekon (2019-05-01 20:39:18)
Poszukuję ang subów lub hardów/softów w wersji BD w wersji angielskiej (z dodatkowymi scenami w porównaniu do wersji HDTV) do Anime: Minami-ke Okawari. Chciałem sobie dopasować polskie napisy do [Moozzi2] (tylko to mogłem dorwać w BD). Niestety wydanie AniDL nie jest dostępne z ich strony. Chyba, że ktoś ma już zrobione polskie synchro z przetłumaczonymi dodatkowymi scenami, takimi napisami też nie pogardzę.
Ohys tego nie ma czasem?
https://nyaa.si/view/1121163
Na pewno lepsza opcja niż przefiltrowane gówno od M.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pogrzebałem w Internecie, i znalazłem Death note w dobrej jakości i w miarę "normalnymi" napisami. Z góry dzięki za pomoc.
Zna ktoś jakieś strony ze skalacjami okładek DVD I BD ANIME?
Nie wiedziałem gdzie to napisać, a nie chciałem zakładać nowego tematu.
Zna ktoś jakieś strony ze skalacjami okładek DVD I BD ANIME?
Nie wiedziałem gdzie to napisać, a nie chciałem zakładać nowego tematu.
Tutaj jakieś są, ale niewiele tego. Dużo skanów ogólnie, ale niekoniecznie okładek (bardziej skany z gazet itd.).
https://myanimelist.net/anime/1969/Mobi … _the_Stars
Wie ktoś czy było to przez kogoś tłumaczone? Do poprzednich filmów są napisy tylko do tego brakuję.
Z góry dzięki.
Skąd mogę ściągnąć pełną wersję mp3 (320 kbps) lub FLAC?
Gifuu Doudou - Gekka ni Kawasu, Sakazuki to Chigiri [Duet Version]
Dziękuję z góry .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Skąd mogę ściągnąć pełną wersję mp3 (320 kbps) lub FLAC?
Dziękuję z góry .
Znalazłem tylko w mp3
martinru napisał:Skąd mogę ściągnąć pełną wersję mp3 (320 kbps) lub FLAC?
Dziękuję z góry .Znalazłem tylko w mp3
Dzięki . Tylko jak się z tego czegoś ściąga? Kompletny laik jestem...
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Infernus napisał:martinru napisał:Skąd mogę ściągnąć pełną wersję mp3 (320 kbps) lub FLAC?
Dziękuję z góry .Znalazłem tylko w mp3
Dzięki . Tylko jak się z tego czegoś ściąga? Kompletny laik jestem...
Trzeba mieć tam konto już ktoś pisał o tym.
Wrzuciłem ci to na mega.
Brak czasu i dostępu do kompa nie oznacza, że nie można oglądać anime, co nie? Przecież są telefony. Posiada ktoś 9 i 10 odcinek pierwszego sezonu Saint Seiya: The Lost Canvas?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan