Nie jesteś zalogowany.
damian2075 napisał:postmaster napisał:Szukam one piece odcinek 112-121 ale nie torrent czy mu,rs.Http gdzie się ściąga normalnie,bo rs czy mu mam liinity,torrent nie działa.Liczę na was!
a co masz namyśli mówiąc normalnie
Mówiąc normalnie miał na myśli chyba Direct Download.
No ja osobiście polecam Animesekai niestety trzeba się zarejestrować, no i są takie kolejki że ciężko zacząć ściągać ale jak już zacznie to na maxa leci
damian2075 napisał:postmaster napisał:Szukam one piece odcinek 112-121 ale nie torrent czy mu,rs.Http gdzie się ściąga normalnie,bo rs czy mu mam liinity,torrent nie działa.Liczę na was!
a co masz namyśli mówiąc normalnie
Mówiąc normalnie miał na myśli chyba Direct Download.
noto może anime-eden i jeszcze gdzieś widziałem
ale podam jak se przypomnę gdzie:P
OK, no to opiszę tutaj swój problem
Poszukuję pierwszej serii TV Kidou Senshi Gundam
Na aniDB znalazłem kilka grup, ale:
A-Supreme i ZX są świetnej jakości, lecz angielski dubbing mnie odrzuca, poza tym w angielskiej wersii nie ma 15 odcinka
Sixtydeuce byłoby ok, ale jakość obrazu jest przeciętna
Reszta grup nie zakończyła pracy
Widziałem gdzieś wersję rmvb raw ale 80MB na odcinek to dla mnie jakoś za mało
Podumowując.. czy ISTNIEJE wersja w dobrej jakości, ze wszystkimi odcinkami w raw, ew. z angielskimi subami ??? Takiej szukam [placze]Wiem że to stare anime, ale skoro w USA wyszla wersja DVD, to nie wierzę, zeby nie bylo "odpicowanej" japońskiej wersji jakiś torrencik?
EDIT: Ok, już sobie sam pomogłem to jakby ktoś szukał torrent
Ostatnio edytowany przez crucifix (2008-03-07 17:47:16)
Szukam linka (direct download- rapidshare, megaupload lub inne badziewie oprócz torrentów) do Naruto Shippuuden ep49 , ale TYLKO wersja RMVB !!!!!
http://realitylapse.com/videos/naruto-shippuuden.php
Z pewnością w najbliższym czasie pojawi się na tej stronie Naruto Shippuuden 49.rmvb
wb555 napisał:Szukam linka (direct download- rapidshare, megaupload lub inne badziewie oprócz torrentów) do Naruto Shippuuden ep49 , ale TYLKO wersja RMVB !!!!!
http://realitylapse.com/videos/naruto-shippuuden.php
Z pewnością w najbliższym czasie pojawi się na tej stronie Naruto Shippuuden 49.rmvb
Wiem, ale potrzebuje teraz[cholera]
Szukam linka (direct download- rapidshare, megaupload lub inne badziewie oprócz torrentów) do Naruto Shippuuden ep49 , ale TYLKO wersja RMVB !!!!!
mnie dysk sypie[cholera]i narazie mogę ci dać w .avi od db bo tamtego to nawet nie mogę spakować
No to ja poszukuję Samurai Deeper Kyo odcinek 11. Wszystkie które ściągałem [np z realitylapse] mają dźwięk o parenaście dobrych sekund przesunięty w stosunku do obrazu :/
No to ja poszukuję Samurai Deeper Kyo odcinek 11. Wszystkie które ściągałem [np z realitylapse] mają dźwięk o parenaście dobrych sekund przesunięty w stosunku do obrazu :/
a jakiej chcesz grupy??
a może twój sprzęt nie wyrabia lub za dużo rzeczy masz pouruchamianych
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-03-08 00:55:34)
Jakiejkolwiek grupy byle było zgrane I wierz mi, że mój sprzęt wyrabia. Przyczynę błędu od razu widać podczas openingu gdy obraz zaczyna się "krzaczyć". Reszta odcinków działała dobrze.
sprawdź tu zaraz zobaczę inne
kilka torków i jeszcze tu powinno być wszystko dobrze
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-03-08 13:58:59)
Zna może z was ktoś tytuł piosenki z tego klipu
potrzebuje również jakieś dobre źródła do divergence eve i dodivergence eve 2
Ostatnio edytowany przez dartartman (2008-03-10 01:25:22)
Zna może z was ktoś tytuł piosenki z tego klipu
Jeśli chodzi o muzykę to jest to jakiś remix utworu Remember the Name nagranego przez Fort Minor. Na youtubie gdzies pewnie siedzi
PS> Dzieki za linki. Bylem zmuszony sciagnac wersje zdubbingowaną bo wszystko inne było nie zgrane, a megaupload to nie dla mnie.
Witam wszem i wobec .... :d
Wanted : One Piece wszystkie kinówki oraz Speciale ...
Linki Torrent ale dobrze szarpiący ...
Diretc download labo p2p tez może być
Arigato
[cytuj]A wiecie może skąd pobrać Yaiba? Nawet niezłe było to anime.[/quote]
http://isohunt.com/torrent_details/2608 … ab=summary
lub
http://torrenty.org/torrent/119259.
SORKI COś MI SIę ZWALIłO Z PRZEGLąDARKą. OLEJCIE TEN POST.
Ostatnio edytowany przez Krecik89 (2008-03-11 21:40:34)