Nie jesteś zalogowany.
poszukuje dźwięków takich jak odgłos poruszających sie kucyków temmy z school rumble i dzwonka z japonskiej szkoły
szukam angielskich napisów do anime School Rumble II
Poszukuję Speed Grapher fajnie by było jak by był z polskim Hardem ... z anfo chciałem zasysnąc ale sie strasznie wlecze po 4-6 k ... dobijające zna ktoś jakieś inne źródło bym bym wdzięczny
Sposób ściągania obojętny mu rap direct download żyjący torent ... p2p ,,,
lol zobaczyłem urywek pierwszego odcinka xD o czym to anime ?? Jakis koleś z gumy walczy z innymi kolesiami i urywa im głowy xD
ps. mam linki na RS
Poszukuję soudtracku z Blame! Chodzi mi ten do serii 6+1, a szczególnie o dwa kawałki, które występują w trzecim epizodzie. Czy ktoś ma namiary? Z góry dziękuję za pomoc
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Ma ktoś może namiar na pierwszą serię Code Geass?
Najlepsze byłyby Hashe MoorHuntowe albo jakiś serwerek. Torrent i reszta też ujdzie.
Tylko, proszę, nie z Anime-Eden...
Ma ktoś może namiar na pierwszą serię Code Geass?
Najlepsze byłyby Hashe MoorHuntowe albo jakiś serwerek. Torrent i reszta też ujdzie.
Tylko, proszę, nie z Anime-Eden...
tu masz torka powinien dobrze iść bo sam z niego zassałem ale jak będzie słabo szło to napisz a sedne
Całkiem fajnie, nawet jest wersja od GG, tyle że nie mam tam konta...
moge ci torrka podesłać jak chcesz:P
Code Geass [gg] Bardzo żywotny torrent.
Dzięki wam obu, dobrzy ludzie. Jeśli się spotkamy, proście, a (piwo) będzie wam dane
poc co sie meczyc torrentami tu masz dd
code geass
[cytuj]poc co sie meczyc torrentami tu masz dd[/quote]
ten torrent z isohunta jest bardzo dobry, wiec szybkosc napewno nie nizsza jak ddl z otakuworks (gdzie przewaznie idzie okolo 200kB/s)...
No to ja też mam prośbe co do Code Geass, tyle że w moim przypadku będzie to chyba troszke trudniejsze. Aktualnie pobieram torrentem Code Geass od [XPbI4] wszystko było by ok, ale torrent waży prawie 9 GB, a mi ciągnie średnio 6-7 kb/s. Znacie może jakieś inne źródła Code Geass niż torrent z rozdziałka bliska 1280x720 ?
Nightmare - mam op i ed z DN i fajnie grają, wiecie z kąd mogę zasiąść ich album?
Ja poszukuję kenshina [a4e] lub innego dobrego dvd-ripa, ale Http bo mi torrenty kenshina (ahq, a4e jakies avi) idzie jak krew z nosa :/ max 6kb a 20gb taką prędkością ściągnąć to...
z góry thx
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Na anime-eden jest wersja bodajże od a4e.
"Skazany na zajebistość"
znalazłem dzwonek szkolny poszukuje jeszcze odgłos kucyków
tu macie link do dzwonka http://boards.fansub.tv/?showtopic=6372