Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś namiary na Battle Angel Alita DVDrip z angielskimi subami? Kopałem i się do niczego nie dokopałem, co można by ściągnąć. Grupa jest mi w sumie obojętna, może być a4e. Forma każda dobra oprócz muła
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
stronkę gdzie można zassać dragonballa (przede wszystkim pierwszą serię) bez cenzury i żeby napisy nie było trudno znaleźć
najbardziej pasował by mi format rmvb z przyzwoitą jakością
w tej sprawie proszę o pw forum lub gg 8839519
z góry thx
Ostatnio edytowany przez bravo (2008-04-26 17:09:26)
Jeszcze raz...:P Ma ktoś moze namiar na Kenshina DVDrip, oprocz tych suchych torrentow i anime-eden, animesekai.ru bo na nich to mi tak szybko ściąga, że bym serie oglądnął za rok :/
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jeszcze raz...:P Ma ktoś moze namiar na Kenshina DVDrip, oprocz tych suchych torrentow i anime-eden, animesekai.ru bo na nich to mi tak szybko ściąga, że bym serie oglądnął za rok :/
tu masz Kenshina grupy a4e, jeden ep średnio 250 Mb w ogm i kilka w mkv. Serwek porządny, mi szybko ściagnęło:)
poszukuje code geass softsub lub raw w najlepszej możliwej jakości może być torrent byle zywy
a o który sezon ci chodzi?? jak o pierwszy to już był
Code Geass [gg] Bardzo żywotny torrent.
tu masz torka powinien dobrze iść bo sam z niego zassałem ale jak będzie słabo szło to napisz a sedne
mnie sie wydaje że ta jest najlepsze(innej nie znalazłem:P) a jak o drugi to od [gg] i [Zero-Raws] są w rozdziałce 1280x720
i żaden problem w znalezieniu(też leprzych nie widziałem:P
Skorzystam z tamatu by nie zaśmiecać zbytnio ansi
Poszukuję anime Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch i drugiego sezonu z podtytułem Pure.
Czy ktoś wie może gdzie można je znaleść? Mogę się też wymienić za nie na inne anime.
Z tego co wiem, to trudno będzie znaleźć takowy torrent, gdyż Lunar przetłumaczył jak narazie 39 odcinków pierwszej serii. Co do drugiej to widziałem na Anime-Leech(już nie czynne) tylko 14 epków. Jeśli chcesz 39 epów pierwszego sezonu to możesz je popbrać Lolipower
[cytuj][KPDM] Code Geass
Witam poszukuję strony www lub serwer ftp, z którego mógłbym ściągnąć[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3]. Zależy mi na serwerze, z którego jest możliwość wznawiania. Z góry wielkie dzięki.[/quote]
poszukuje code geass softsub lub raw w najlepszej możliwej jakości może być torrent byle zywy
Tutaj masz chyba najlepsza możliwą jakość, sam to sciągam, nawet ostatnio doszlo seedów i leci świetnie... 20-30 kb/s kilka dni temu nawet nie myślało żeby wzbiło się powyżej 10 kb/s. Wersja bardzo dobra[slina], średnio pliki ważą 400 MB no i mają rozdziałke 1280x720[szpan]. Jestem szczęśliwym posiadaczem 13 odcinków8-D.Ok to tutaj masz ten torrent
Ostatnio edytowany przez Sedno (2008-04-27 13:48:57)
SiwyCZR napisał:Jeszcze raz...:P Ma ktoś moze namiar na Kenshina DVDrip, oprocz tych suchych torrentow i anime-eden, animesekai.ru bo na nich to mi tak szybko ściąga, że bym serie oglądnął za rok :/
tu masz Kenshina grupy a4e, jeden ep średnio 250 Mb w ogm i kilka w mkv. Serwek porządny, mi szybko ściagnęło:)
Kurde, DOMO ARIGATO Uratowałaś mi tyłek jeszcze raz thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Weteran666 napisał:poszukuje code geass softsub lub raw w najlepszej możliwej jakości może być torrent byle zywy
Tutaj masz chyba najlepsza możliwą jakość, sam to sciągam, nawet ostatnio doszlo seedów i leci świetnie... 20-30 kb/s kilka dni temu nawet nie myślało żeby wzbiło się powyżej 10 kb/s. Wersja bardzo dobra[slina], średnio pliki ważą 400 MB no i mają rozdziałke 1280x720[szpan]. Jestem szczęśliwym posiadaczem 13 odcinków8-D.Ok to tutaj masz ten torrent
"It defenitly NOT HD. It DVD upscale."
Upscale są do dupy...
Ma ktoś namiary na ładną wersję Saint Seiya całej sagi? Najlepiej remastered/dvdrip jp/fr
Poszukuję:
Love Hina Haru Special ~Kimi Sakura Chiru Nakare!!~
Love Hina Christmas Special ~Silent Eve~
Love Hina Again
od KAA wyłącznie! Z tego co się zdążyłem rozeznać to torrentz.com i isohunt nic nie pomaga. Przyjmę wszystko oprócz osiołka. Za wszelką pomoc będę zobowiązany.
----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v--------------------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------^v----------
Edit1 ~kappuchu: Jak nie wydało, do jasnej ciasnej, jak na anidb pisze, że jest.
Edit2 ~Zjadacz: Chcę tylko uzupełnić kolekcję, a nie ją powiększać .
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-04-28 12:35:18)
KAA nie wydalo tych czesci
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Plaster, Christmas i Spring speciale ściągnij sobie od Akatsuki z polskim hardem
"Skazany na zajebistość"
Sedno napisał:Weteran666 napisał:poszukuje code geass softsub lub raw w najlepszej możliwej jakości może być torrent byle zywy
"It defenitly NOT HD. It DVD upscale."
Upscale są do dupy...
O bardzo mnie to cieszy, bo jeżeli tak ochoczo krytykujesz to masz asa w rękawie i zarzucisz zaraz duzo lepsza wersją, prawda? Urządza mnie praktycznie wszystko od MU, RS, torrenty, aż po direct download. Jak coś to masz tutaj screenshota żebyś mógł na szybko porównać.
[URL=http://img105.imageshack.us/my.php?image=bscap0000fv8.jpg][/URL]
Pobierałem wcześniej z pewnego forum odcinki Fullmetal Alchemist w bardzo fajnej jakości (dwie wersje audio). Jednak linki wygasły, a adres strony ze stopki w anime zaprowadził mnie na stronę www.anime-hq.org, ale nie wiem, jak stamtąd pobierać. Ma ktoś może linki do tej wersji?
A wiesz, co to za grupa była?
"Skazany na zajebistość"
Może być torek? Jak tak to tutaj masz: http://www.torrentz.com/search?q=fullmetal+alchemist, masz też tam wersje od KAA, więc jak wolisz, ja mam tą od AHQ i uważam, że jest the best.