Nie jesteś zalogowany.
rezor1991 napisał:poszukuje(...) 3 OVA "kimi ga Nozomu Eien"
A wypuścili już go?
EDIT: aaa! 23.05 miała być premiera. Git. Tylko że zdaje się, że jej nie było[brakslow]
Premierę przesunięto na 25 czerwca.
a ja poszukuje condor hero od 16ep w gore najlepiejod live evile:D
Poszukuję nowego OP Gintamy:
DOES - Donten
W pełnej wersji mp3, jak coś, to pw.
Z góry dziękuję.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
A ja w dalszym ciagu poszukuje Sakura Taisen aka Sakura Wars, niestety torrenty, ktore dostalam maja po 0 seedow
Chodzi mi o stara serie nie o serie New York. Jezeli ktos posiada na plytach to z checia kupie po cenie plyt i przesylki
Ponadto
1.Toppu o Nerae! Gunbuster OAV
2.Rzodkiewkowa animacje Gainaxu z Daicon III / IV
3.Otaku no Video
oraz wszystkie inne anime Gainaxu, te mniej popularne tj:
4.Money Wars
5.Modern Love's Silliness czyli Anime Ai no Awa Awa Awā lub Anime Love Bubble Bubble Hour (na ktore skladja sie 1.Little Women in Love (Ai no Wakakusa Monogatari) oraz 2.Here Comes Koume (Koume-chan ga Iku!) bez Ebichu
6.Seria OLA: Blazing Transfer Student - Honō no Tenkōsei
Moja kolekcja zostala nadgryziona zebem czasu i plytki sie nie odtwarzaja.
Jakis stabilny serwer jak znacie z tymi pozycjami to prosze o kontakt, torrenty nie dzialaja bo nikt ich nie seeduje.
Ew. wypalone
ja poszukuje Rosario + Vampire w wersji DVDrip (bo jest unc) i najlepiej torrent (działający)
Ja mam Rosario od l33t-raws, jakość akurat (2300 Kbps), razem ma 6,66 Gb - liczba mówi sama za siebie xD i nie narzekam. Więcej bym nawet nie chciał . Ja z kolei szukam anime DearS z polskimi hardsubami grupy ASG-A. Dziwię się, dlaczego nie ma torrentów na anfo.pl, żadnych też wzmianek o polskich hardsubach na anidb.net. Znalazłem jeden żywy torrent z odcinkami 1-4 (właśnie pobieram) i 13 odcinek ściągnięty z megaupload.com. Niestety nie umiem znaleźć pozostałych odcinków. Reszta także była wrzucona na megaupload, lecz linki siadły. Może ktoś zna jakiś torrent z resztą odcinków albo poseeduje martwego?
wb555 ja moge doradzić VeohTV ( zainstaluj )tam sa wszystkie odcinki w różnych wersjach i szybko się sciąga.
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Widział ktoś gdzieś Kara No Kyoukai RAW/Softsub tyle że w Xvid/Divx? Jeśli nie to który w ogóle relas byście polecili? Najlepiej bez upscalowanej rozdziałki i w przyzwoitej jakości, bo zapewne i tak będe go konwertował.
Poszukuję żywego torrenta albo DD z Baccano od Ayu (DVD), epizody 1-3. Z góry dzięki wszystkim, którzy się chociaż pofatygują poszukać
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-01 18:00:52)
"Skazany na zajebistość"
1-3? To nie lepiej z loli ściągnąć?
Poszukuję żywego torrenta albo DD z Baccano od Ayu (DVD), epizody 1-3. Z góry dzięki wszystkim, którzy się chociaż pofatygują poszukać
Ktoś Cię powinien nauczyć obsługi internetu . Zaglądałeś może na ich stronkę: http://www.ayu-anime.net/torrents.php? Normalnie EPICFAIL po całej linii.
Zjadacz napisał:Poszukuję żywego torrenta albo DD z Baccano od Ayu (DVD), epizody 1-3. Z góry dzięki wszystkim, którzy się chociaż pofatygują poszukać
Ktoś Cię powinien nauczyć obsługi internetu . Zaglądałeś może na ich stronkę: http://www.ayu-anime.net/torrents.php? Normalnie EPICFAIL po całej linii.
Już się tłumaczę Osoba, której mam robić do tego korektę, podała mi błędna grupę (nie Ayu) i nie mogłem znaleźć, dlatego napisałem. Gdy się kapnęła, o co chodzi, szybko edytowałem swojego posta powyżej, mimo że łatwo jest akurat od Ayu zassać. Dzięki za fatygę w każdym razie
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz jest po prostu leniem. xD Nie chciało mu się wejść na anidb, żeby sprawdzić, bo jest tylko jedna angielska grupa, która przetłumaczyła cały ten tytuł.:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-06-01 18:32:53)
http://anime.fansub.tv/series.php/1057/Baccano%21/
Cała seria plus OVA.
Kite w wersji uncut... Za wszelkie directy będe wdzięczny... tym razem nawet MU mnie zadowoli ...
Niby znalazłem torrenta... Ale plik ma niemal 700mb a ssie góra po 2kb...
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-06-01 20:23:20)
Poszukuję torrenta lub cokolwiek do:
Hikaru no Go - S4 - DVD Special 1 (after Episode 24)
Hikaru no Go - S5 - DVD Special 2
Hikaru no Go - S6 - Memories