Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję napisów do anime Baccano od grupy Naraku no Hana, pare dni temu widzialem, że na ANSI była chyba cała seria w ich wykonaniu, nawet ściągnąłem napisy do dwóch pierwszych epków, ale nie dość, że nie ma dalszych, to jeszcze zniknęły te, które już sciągnąłem. Jeśli ktoś ma napisy do całej serii, byłbym wdzięczny za upload, lub jakiegoś linka, który pozwoliłby mi je zdobyć.
To pewnie dlatego, ze zmieniają info odnośnie grupy Cierpliwości, niedługo je dodadzą ^_^
Death Note w mkv (ale takie ponad 100MB ) na DDL (moze byc MU)....bo tylko avi wszedzie są :|. Dzieki
[3xA] Death Note
http://forum.anfo.pl/viewtopic.php?f=3& … e&start=15
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hmm oki thx sprobuje, bo w sumie juz sciaglem wersje od 3xA ze stronki deathnote.pl, ale nie wszystkie odcinki, gdyz przy niektorych wysakiwał błąd archiwum przy rozpakowywaniu....ale widze tutaj niektore linki do MU są inne od tych na tamtej stronce...
Ja poszukuje OST z gier syberia i syberia 2 jeśli ktoś widział torrent lub cokolwiek to prosiłbym o wstawienie.
Dzięki za Linki do UG, już mam:)
Szukam, szukam, szukam i znaleźć nie mogę AMV-ki z Naruto z podkładem jakiejś skandynawskiej (najprawdopodobniej) kapeli. Niestety kojarzę tylko tyle, ale wiem, że była puszczana na Mokonie w AMV roomie.
Ktoś pomoże?
Poszukuję Parasite Dolls najlepiej mkv,może być torrent lub megauplowd
z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio edytowany przez Hatsumi (2008-12-16 16:48:50)
I'm not doing shit today!
Polski soft w mkv znajdziesz na bocie Kami-Squad.
Szukam, szukam, szukam i znaleźć nie mogę AMV-ki z Naruto z podkładem jakiejś skandynawskiej (najprawdopodobniej) kapeli. Niestety kojarzę tylko tyle, ale wiem, że była puszczana na Mokonie w AMV roomie.
Ktoś pomoże?
Mnie tam nie było, więc tak w ciemno "szczelam", że mogło to być to: http://pl.youtube.com/watch?v=LVpIzQtR5Vw. Zresztą weź napisz coś więcej, bo jak do September dodasz gościa z harmonijką, to też będziesz miał skandynawską kapelę.
Poszukuję filmu:
Japonia - moja ojczyzna
Furusato Japan (AKA Japan, Our Homeland)
Z szukałem już setki stron i nigdzie nie mogę dorwać choćby torrenta.
Może komuś z was uda się to gdzieś znaleźć.
Poszukuję filmu:
Japonia - moja ojczyzna
Furusato Japan (AKA Japan, Our Homeland)Z szukałem już setki stron i nigdzie nie mogę dorwać choćby torrenta.
Może komuś z was uda się to gdzieś znaleźć.
Z tego co wiem to nie ma na razie żadnego źródła w sieci, lecz nie sprawdzalem winny.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Oto odpowiedź:
Japonia moja ojczyzna
J - MO
I po sprawie.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-12-18 15:30:48)
Witam, może już ktoś o to pytał, ale jestem tu nowa i nie czytałam 78 poprzednich stron, ale poszukuję angielskich napisów do Neo Angeliqua Abyss i polskich do Tokyo Univesity Story. Czy mógłby mi ktoś pomóc?? Była bym bardzoo wdzięczna
poszukuję angielskich napisów do Neo Angeliqua Abyss
Jeszcze jest opcja (z angielskim tytułem):
Witam
Poszukuję napisów do Hellsing Ultimate OVA 5 w wersji angielskiej lub polskiej. Dziękuję za pomoc
Proszę uprzejmie link do ang napisów w ass, polskich oczywiście jeszcze nie ma
Yui napisał:poszukuję angielskich napisów do Neo Angeliqua Abyss
Jeszcze jest opcja (z angielskim tytułem):
no właśnie te napisy mam, ale niestety timing nie pasuje do mojej wersji ;( i myślałam nad zsynchronizowaniem ich z jakimiś poprawnymi napisami, ale nie znalazłam żadnych. Ja w sumie się średnio na tym znam, więc jak ktoś ma lepszy pomysł to będę wdzięczna