Nie jesteś zalogowany.
1.Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2. DEPEK-Było miło ||"....Zdziro to nie była miłość,nie wiem co to było ale szybko się skończyło.Wyro to to co nas łączyło,wypi****laj spi**szaj dziwko nara było miło......."
3. "Kiwi Kocur!" - opis bardzo lubianego przeze mnie kolegi ;-)
4. "co to była za noc..." - czytaj: niech cała moja lista gg wie, że mam multum znajomych i świetnie się z nimi bawię
5. "za***iście xD szkoda, że odpadłem nim dotarłem na sylwester z 2-ką xDDDDDDD" - hmmm jak wyżej, czyli w moim subiektywnym odczuciu, "lans na maksa"
6. "zawód ochroniarz^^ nowy rok ^^ kac^^ jak mam na imię?:P " - jestem super hiper ekstra za***isty, ostro zabalowałem i mam kaca, w dodatku lansuję się jako ochroniarz. no i fajnie, że nas poinformował o nowym roku, bo ciężko samemu to zauważyć..
7. "life sucks, czas się napić" ha.ha.ha. i chyba braki w gramatyce angielskiej na podstawowym poziomie ;>
8. "obłęd...obsesja...totalny bajzel w mojej głowie... bd dobrze"
Wiesz, Nissanku? Akurat z tą gramatyką angielską, to mała wtopa, a komentarze obrażające nas, bo nie jesteśmy tacy tępi, żeby z samego opisu nie domyślić się, o co chodziło.
"Optymista widzi światełko w tunelu, maszynista idiotę na torach."
A moim oczom ukazał się przed chwilą, taki oto opis :<
"Teraz więc trwają wiara, nadzieja i miłość - te trzy. Z nich zaś największa jest miłość..."
Ostatnio edytowany przez sebainter (2010-05-10 12:33:00)
A moim oczom ukazał się przed chwilą, taki oto opis :<
"Teraz więc trwają wiara, nadzieja i miłość - te trzy. Z nich zaś największa jest miłość..."
A co w tym opisie jest śmiesznego lub głupiego?
sebainter napisał:A moim oczom ukazał się przed chwilą, taki oto opis :<
Być może to, że kolejny opis z pięćdziesięciu tysięcy innych, który ma zawierać "twórczą głębie" na temat miłości i żeby laska albo koleś (zależy kogo ten opis) mieli kisiel w majtach, że tak się rabu rabują. xD
Raczej to cytat z Biblii, ale macie prawo tego nie wiedzieć bo religia nie jest teraz obowiązkowa...
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Aurius napisał:sebainter napisał:A moim oczom ukazał się przed chwilą, taki oto opis :<
Być może to, że kolejny opis z pięćdziesięciu tysięcy innych, który ma zawierać "twórczą głębie" na temat miłości i żeby laska albo koleś (zależy kogo ten opis) mieli kisiel w majtach, że tak się rabu rabują. xD
Przecież to jest z Listu do Koryntian jeśli mnie pamięć nie myli. Średnio dobre źródło na coś takiego. Wiara nie jest teraz trendy.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2010-05-10 21:23:46)
Hatake napisał:Aurius napisał:A co w tym opisie jest śmiesznego lub głupiego?
Przecież to jest z Listu do Koryntian jeśli mnie pamięć nie myli. Średnio dobre źródło na coś takiego. Wiara nie jest teraz trendy.
Widzisz, byc moze w tym caly sens? Głupota ludzka.
Aurius napisał:Hatake napisał:Być może to, że kolejny opis z pięćdziesięciu tysięcy innych, który ma zawierać "twórczą głębie" na temat miłości i żeby laska albo koleś (zależy kogo ten opis) mieli kisiel w majtach, że tak się rabu rabują. xD
Widzisz, byc moze w tym caly sens?
Głupota ludzka.
Ee, to nie temat do dyskusji o wierze. Może przy innej okazji.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2010-05-10 21:46:00)
Może to nie dokładnie śmieszny opis na gg, ale taką wiadomość dostałem od dobrego znajomego.
(11-05-2010 12:27)
+48566108100 Zadzwoń do mnie na ten numer szybko.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2010-05-12 08:46:44)
Lol, też to dostałem od jakiegoś gościa z nieznanego numeru. Przyznaję, uśmiechnąłem się
"Skazany na zajebistość"
Może to nie dokładnie śmieszny opis na gg, ale taką wiadomość dostałem od dobrego znajomego.
(11-05-2010 12:27)
+48566108100 Zadzwoń do mnie na ten numer szybko.
a co się kryje pod tym numerem? +48566108100
;D
Takie dwa, pierwsze z brzegu a właściwie z końca ;p
"śpiewająca na ultradźwiękach Dagmarcia ogłupiła mi kotkę"
"Każdy kieliszek to gwóźdź do trumny. Więc pijmy by się nie rozpadła."
Na tą okazję: "Przyjmę ładne powodzianki." ;]
Pro opisik :d:
Szkoła = Wiedza
Wiedza = dobra praca
dobra praca = pieniadze
pieniadze = duzo przyjaciol
duzo przyjaciol = brak pieniedzy
brak pieniedzy = menel
menel = brak jedzenia
brak jedzenia = smierc
Moral? Na chuj sie uczyc?
gg:/set_status?description=%4c%75%62%69%65%20%53%6d%61%6b%20%46%69%75%74%61 wejść na link przy włączonym GG najlepiej.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Hatake napisał:Aurius napisał:Przecież to jest z Listu do Koryntian jeśli mnie pamięć nie myli. Średnio dobre źródło na coś takiego. Wiara nie jest teraz trendy.
Widzisz, byc moze w tym caly sens?
Głupota ludzka.
To jest piosenka kultu 4 jeźdzcy
Aurius napisał:Hatake napisał:Widzisz, byc moze w tym caly sens?
Głupota ludzka.
To jest piosenka kultu 4 jeźdzcy
Biblia kalkuje teksty Kultu. Będą się za to smażyć w piekle.
"Skazany na zajebistość"