Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czemu ale u mnie prekość spadła fenomenalnie. Jest teraz wolniej nawet jak po przekroczeniu limitu. I nie jest to wina kompa bo przez to go przeinstalowywałem a samą neostrade przeinstalowywałem ze 3 razy. U kumpla jest to samo. :-/
Cze u mnie tez ledwo chodzi mam w porywach 30 kB/s :/
tak, jest tragicznie...
Rozmawaiełm z kumplem, dzwonił do neo. Transfery są niskie przez zniesienie limitów i najprawdopodobniej potrwa to do 15 marca, albo i do kwietnia. Informacja nie sprawdzona w 100%, ale w 80 napewno
tak, jest tragicznie...
masakrycznie, dzisiaj miałem tak kiepski transfer że myślałem że się
U mnie spadek predkosci nastapil zaraz po zniesieniu limitow. Na neo 512 moj transfer przez okres 3/4 dni nie przekraczal 7KB/s. Z tego co wiem to wiekszosc mojej okolicy miala podobne problemy. Na szczescie wszystko wrocilo do normy:)
A jak z portami w neostradzie bez limitów? Czy są odblokowane??
P2P/FTP/IRC w normie jeśli o to ci chodzi...
Czy ktos zagladal na www.panel.neostrada.pl ? bo mi pisze ze mam limit podstawowy : 25 gb. Nie mowcie ze jednak beda limity
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-02-24 00:06:35)
Ech, nie ma limitow!!!
Limitów nie ma =)
W tym miechu zassałem 90GB i dalej śmiga mi necik na najwyższych obrotach! tak dalej TP =)
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-02-24 00:14:04)
Limitów nie ma =)
W tym miechu zassałem 90GB i dalej śmiga mi necik na najwyższych obrotach! tak dalej TP =)
A u mnie w dzień słabiutko... 15 kB/s a powinno iść 60
hmmmm, w sumie wiele osób narzeka na spadek transferu, ale ja o dziwo na prawde nie zauważyłem tego u siebie... Ale tak czy siak, tak zostać nie może i Telekomuna będzie musiała to naprawić, bo przecież płacisz za łacze 512, a nie 128. Nie mają prawa nie wyrabiać z łaczmi!
Ja na opcji 256 nie narzekam do wczoraj pobrane 30GB wiec jak na takie lacze calkiem niezle a no i caly czas pedzi full laczem. Czekam teraz tylko na to az TP wylaczy mi NEO a podlacza w koncu NEtie cos strasznie dlugo kaza czekac :/
czyli zbytnio mam nie zwracac uwagi co pisze w panelu neostrady.
U was tez jest wypisany limit pomimo ze go nie ma ?
czyli zbytnio mam nie zwracac uwagi co pisze w panelu neostrady.
U was tez jest wypisany limit pomimo ze go nie ma ?
Nigdy nie zwracaj uwagi na to co jest w panelu, gdyż tam same błędy są. Ja mam według tego umowę na rok, a tak naprawdę mam na 2 lata.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2007-02-24 02:15:46)
cóż muszę sprawdzić oferty neti tylko mnie drażni to że ja mam teraz szybkość 128 kilobajtów w cenie 45zł netia ma 1 megabit czyli na oko coś koło prędkości mojego łącza mojego łącza, tylko że nie mogę się doszukać ceny jak wyjdzie drożej nie skorzystam chyba
orientuje sie ktos jak dlugo trzeba czekac na aktywacje neta z netii? neo juz mi odlaczyli modem z neti juz dostalem, ile musze czekac na aktywacje neti?
ja bede mial 1-2 marca, neo tez mi odlaczyli ale po dwoch dniach podlaczyli znowu, zadzwon do tepsy powiedza ci
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-02-24 12:53:02)