Nie jesteś zalogowany.
A ja jestem świeżo po obejrzeniu wszystkich 25 epków. Z tych anime, które do tej pory oglądnąłem jest moim ulubionym, a w szczególności postać - Ryuuku . A co do drugiego op i end to myślałem, że się poharatam jak to usłyszałem :/ Kompletnie nie pasuje do anime.
Nowy ending jest lepszy od nowego openingu, szczególnie jeśli przypatrzysz się słowom. Teraz będą nowe postacie i wprowadzą trochę do klimatu anime.
czy teraz po 25 epku będzie jakaś przerwa tak jak w przypadku mangi czy też nie??
Moja matka zobaczyła wczoraj do 12 odcinka :] Komentarz - "Interesujące"
Co do Last Name, wygląda na to, że kończy się na 25 odcinku anime.
czy teraz po 25 epku będzie jakaś przerwa tak jak w przypadku mangi czy też nie??
Przerwa?
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-04-10 18:53:45)
DA-RAW wlasnie wypuscilo niedawno pierwsze 20 ep w swietnej jakosci 1280x720 i do tego raw biore sie za sciaganie czy ktos juz to zassal i jak w rzeczywistosci ma sie srawa audio i jakosc obrazu ??
Przerwa?
Chodzi mu chyba o tą przerwę z powodu złego stanu zdrowia autorki. Było coś takiego, ale nie mogę powiedzieć kiedy.
DA-RAW wlasnie wypuscilo niedawno pierwsze 20 ep w swietnej jakosci 1280x720 i do tego raw biore sie za sciaganie czy ktos juz to zassal i jak w rzeczywistosci ma sie srawa audio i jakosc obrazu ??
Coś mi się wydaje, że ktoś kiedyś pisał, że DN nie był puszczany w wersji HD, ale na 100% pewien nie jestem.
raziel4ever napisał:DA-RAW wlasnie wypuscilo niedawno pierwsze 20 ep w swietnej jakosci 1280x720 i do tego raw biore sie za sciaganie czy ktos juz to zassal i jak w rzeczywistosci ma sie srawa audio i jakosc obrazu ??
Coś mi się wydaje, że ktoś kiedyś pisał, że DN nie był puszczany w wersji HD, ale na 100% pewien nie jestem.
Zatoichi tak napisał. To po prostu resize
Zatoichi tak napisał. To po prostu resize
No właśnie więc nie warto moim zdaniem jak już to dvdripy, a jak dtv rip to tylko APeopleRaw.
Szual napisał:Zatoichi tak napisał. To po prostu resize
No właśnie więc nie warto moim zdaniem jak już to dvdripy, a jak dtv rip to tylko APeopleRaw.
Albo od 3ZiwD6szha;) Te rawy niby hdtv, to tak jak mówili wcześniej, to tylko upscale i do tego jeszcze słabe.
A ja jestem świeżo po obejrzeniu wszystkich 25 epków. Z tych anime, które do tej pory oglądnąłem jest moim ulubionym, a w szczególności postać - Ryuuku . A co do drugiego op i end to myślałem, że się poharatam jak to usłyszałem :/ Kompletnie nie pasuje do anime.
Czeka cię jeszcze 12 epów:P
Co do Last Name, wygląda na to, że kończy się na 25 odcinku anime.
Nie. Akcja idzie o wiele dalej niż 25 ep.
Bo film praktycznie kończy się właśnie na 25/26 epku zakończenie pewnie będzie takie samo ale przynajmniej w anime większość wątków będzie rozszerzona.
Nevar napisał:Co do Last Name, wygląda na to, że kończy się na 25 odcinku anime.
Nie. Akcja idzie o wiele dalej niż 25 ep.
Jestem w trakcie ściągania 2 płyty The Last Name, to i nie wiem, a na youtube najpóźniejsza dostępna część to 17/21 (Spoiler w której Misa wykopała Death Note i spotkała Ryuka /Spoiler).
Czeka cię jeszcze 12 epów:P
Wiem... i to mnie martwi :/
Po prostu za krótkie XD
~Szual, hmm... rzeczywiście słowa są całkiem niezłe w 2nd end, lecz reszta już taka fajna nie jest :/
PS. A tak przy okazji to kiedy będzie next epek?
PS. A tak przy okazji to kiedy będzie next epek?
To zależy od jakiej grupy Kuro-Hana wrzuci może jutro.
pierwszy opening był dobry ale jak zobaczyłem teraz ten drugi lolz XD Idealnie odwzorowuje ten kilersko-psychiczny klimat który jest w tych i będzie w następnych odcinkach :] (ehh niestety\stety nie wytrzymałem i jestem po lekturze mangi )
Co do endingu to może być i tak bardziej podoba mi się od tego pierwszego...
Anime narazie genialne , manga boska
25 odcinek to był majstersztyk... w ogóle jakiś taki psychopatyczny (motyw z Misą jak ubrała ten swój stroik xD). No to co zrobiła Rem, po prostu zonk, naprawdę nieźle - nie spodziewałem się aż takiego obrotu akcji, a tu jeszcze 12 odcinków, uhuhu, już się mordka cieszy
DN to zdecydowany hit sezonu, jak na razie dla mnie nie ma żadnego anime w tym sezonie które mogło by konkurować z Death Note, pod wieloma wg. DN to taki Prison Break w świecie anime (ehhh szkoda, że za 3 serią PB trzeba czekać do końca sierpnia).
huh... 26 epek zaskakuje aż mnie skręca z ciekawości co teraz będzie
26 nuda , typowe przeciagniecie.
27 rozkreca fabule i znowu perfekcyjne wykonanie.