Nie jesteś zalogowany.
w fillerach przejął go w shikai hehe no tak to jest jak się zapomina pewne szczegóły dla mnie to nawet lepiej bo nie pamiętam co się wydaży i fajnie (a myślałem że po przeczytaniu mangi będe wszystko pamiętał )
Przecież ichi ma shikai zawsze uwolnione^^ więc złapał go w fillerach normalnie xD
No z tego co pamietam to Ichi zawsze jest w stanie Shikai odkad Kuchiki mu miecz polamal a on juz odzyskal taki u Urahary ale moge sie mylic bo nie pamietam
Może ktoś podać tytuł piosenki z nowego openingu?
"ALONES" by Aqua Timez
Swoją drogą całkiem niezły ten opening.
Dzięki.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-28 19:25:27)
"ALONES" by Aqua Timez
Swoją drogą całkiem niezły ten opening.
Kurde, ściągnąłem dwa utwory o tym utworze, to są te same kawałki, ale to nie jest piosenka z openingu.
Edycja.
Jednak to ten tytuł. Tylko kurde jak chce ściągnąć pełną wersje to są problemy, bo ściąga się inna (?)
Pozostaje mi 1,5 minutowa wersja.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-28 19:40:09)
Pełnej jeszcze nie ma XD
Dałem się wrobić.
Pełna wychodzi dopiero w wakacje. Przynajmniej tak widziałem w reklamach, które Saiyaman mi zafundował.
BOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAA. Odcinek 124 po prostu powala na kolana. Już nie mogę się doczekać 125.
Ta dluga przemowa Jina zepsula mi cala przyjemnosc z ogladania... No a Dalej bedzie coraz fajniej Ichigo bedzie Gosu
Huhu fajny ep ale o duuuuzooooo przedluzaja go... o zbyt duzo :| no i co tutaj robil kariya? ;o toc filler on jest No ale czekamy na nastepne epy bo juz coraz wyzej jestesmy ;q
Nie jestem pewien, bo nie pamiętam już za bardzo mangi, ale wydawało mi się, że tam on tylko widział Kenpachiego, a tu był jeszcze Byakuya i Kariya...
potraktujmy byakuye i karyie jako taki mały bonusik i cosik mi się wydaje że pod tymi postaciami kryje się Zangetsu zapewne chciał mu pokazać właściwą drogę którą powinien podążać ... Falmax wczuj się .... także nie moge doczekać 125 dzwoneczki RULEZ
Nie oglądałem tego odcinka jeszcze, ale jak mówicie że dali w tej scenie, o której myślę Byakuye i Karyie to jest to lekki żart z ich strony. Ichigo ma odnaleźć w sobie zwierzęcy instynkt, tą iskrę do walki. Wystarczyłby sam Kenpachi.
Zaraz zobaczę jak to zmontowali.
Znowu jakies pomyje , ja chce Bleacha !
wlasnie swietnie tam wkomponowali byakuye i Karyie! Bardzo dobrze im to połączenie wyszło, I kazda postać miala powód zeby sie tam znalesc. Ciekaw jestem czy jakbyscie nie wiedzieli ze to sa fillery to tez byscie narzekali...
Tak Od kiedy to cala fala Senbonzakury (rozproszonego) po przejsciu po ciele zostawia pare sladow? I od kiedy Kariya ma taki brwi xD No wg mnie to Zangetsu (tak star racja ) ale mozliwe tez ze glos z glebi Ichigo czy jak to sie nazywa co czestow takich momentach bywa. Wazne ze Ichigo znow odkryl ze Zangetsu to nie tylko miecz