Nie jesteś zalogowany.
Hmmm... wprawdzie późno już, ale odświeżę temat... cóż może jest spora różnica między wątkiem SS, ale nie ma co narzekać, 161 przykładem, kawał dobrego Bleacha, widać znaczącą różnicę w animacji, jakby budżet studia został mile zwiększony. Może się zachwycam nie samą jakością kreski, a raczej radykalną zmianą w stosunku do ehh... "pamiętnych poprzednich odcinków". Moim zdaniem gdyby jeszcze nie powtórzyli po raz kolejny scenki z "przebijaniem wiadomo kogo włócznią(:P", to śmiało bym stwierdził, że odcinek był bezbłędny... wierna kopia mangi(jakoby ona by nie była)... piękne ujęcia postaci... w końcu Ichi i Renji pokazali pazur... scenka z budzeniem jak i "Just kidding" z Apporo nawet mnie rozbawiła... podane w pięknej kresce... mocna 8+/10. Oby tak dalej...
PS: Liczę, że nie zarzucicie mi braku krytycyzmu , zwyczajnie mi sie podobało!
Ostatnio edytowany przez Atabis (2008-02-23 16:49:23)
~Atabis, krytycyzmu to ci nie zarzucę, ale kur.. naucz się wydzielać spoilery, bo jestem dwa epy do tyłu i wolałbym mieć zaskoczkę z Rukią, niż nerwa na ciebie...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~Atabis, krytycyzmu to ci nie zarzucę, ale kur.. naucz się wydzielać spoilery, bo jestem dwa epy do tyłu i wolałbym mieć zaskoczkę z Rukią, niż nerwa na ciebie...
Nie no sorry, aż taki spoiler to to nie jest, sam się przekonasz, cóż nie zauważyłem, bo moim zdaniem to ledwo jeden z elementów walki, a nie jego kulminacyjna część. W każdym razie odspoilerowałem poprzez magiczną opcję edytuj i ten co nie oglądał się nie domyśli...
BTW: To w jakim celu zaglądnąłeś do tematu, który właściwie dotyczy mangi(wnioskując z nazwy), skoro nie chcesz spoilerów...?
Ostatnio edytowany przez Atabis (2008-02-23 07:59:45)
A gdzie ty w nazwie tematu masz coś o mandze?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-23 08:21:52)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jest temat inny o mandze ten jest tylko o anime a w mandze ciekawie sie robi
A ja czekałem aż anime dojdzie do tego momentu. Od następnego odcinka zacznę oglądać również anime. Teraz zaczną się najlepsze momenty.
A gdzie ty w nazwie tematu masz coś o mandze?
Ok, ok mój błąd...[baka] skojarzyło mi się, że vol. 4/5 odnosi się do tomu mangi i przez to taki wniosek. Spoilerów w tym temacie jednak już ode mnie nie uświadczysz, zapewniam Pozdro!
161 - poprostu miód cud i orzeszki Walka Ichigo z 4 espadą wymiata! Dawno nie było tak świetnego odcinka w bleachu, a sam początek walki jak ichigo ma maske... to aż brak mi słów, saga hueco mondo rozpoczeła się na dobre :]
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
161 - poprostu miód cud i orzeszki Walka Ichigo z 4 espadą wymiata! Dawno nie było tak świetnego odcinka w bleachu, a sam początek walki jak ichigo ma maske... to aż brak mi słów, saga hueco mondo rozpoczeła się na dobre :]
Heh ale to chyba 162 epek Ci chodziło xD
Nie wiecie może czy są jakieś plany wydania Bleach'a przez Anime Gate lub inną firmę?
Obejrzałem 162 epek i muszę powiedzieć, że sporo się tym razem działo. Pierwszy raz zobaczyłem muskuły Ichigo . A za tydzięń myślę, że będzie znowu na co popatrzeć.
Ta zacznie się dziać to dopiero za kilka odcinków, będzie zapewne najlepsza walka w całym bleachu
JaDaK napisał:161 - poprostu miód cud i orzeszki Walka Ichigo z 4 espadą wymiata! Dawno nie było tak świetnego odcinka w bleachu, a sam początek walki jak ichigo ma maske... to aż brak mi słów, saga hueco mondo rozpoczeła się na dobre :]
Heh ale to chyba 162 epek Ci chodziło xD
Nie wiecie może czy są jakieś plany wydania Bleach'a przez Anime Gate lub inną firmę?
Taaa 162:P
Na razie nic nie wiadomo o tym, ale są szanse na pokazanie się Bleacha przez JPF, nawet duże.
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-02-28 18:47:50)
Walka Ichigo z Ulquiorrą genialnie zrobiona szkoda, że taka krótka, saga Hueco Mondo rozkręca się coraz bardziej (szkoda, że nie wiele mangi zostało w zapasie) już nie mogę doczekać się kolejnych pojedynków, a nie długa powinna być fajna walka :p
A ja odbiegając od ostatniego wątku, kto z kim walczy i jaka będzie to zajefajna walka powiem tyle: Bleach zakończył się (jak narazie - może wrócę kiedyś, zaczynając od 1 odcinka, opuszczając odcinki z roku 2006) dla mnie w roku 2005, gdzie obejrzałem ostatni odcinek Bleacha (zapewne 63), warto dodać że świetnie zakańczający sezon z Bleach Society. Po tym kiszka marna. Kropka.
Cos mi sie wydaje ze historia w Hueco Mondo skonczy sie lada moment w mandze i albo to bedzie calkowity koniec bleach w co watpie albo zacznie sie kolejny watek. A co do anime to pewnie zaraz po porwocie zacznie sie kolejny zestaw zapychaczy.
Cos mi sie wydaje ze historia w Hueco Mondo skonczy sie lada moment w mandze i albo to bedzie calkowity koniec bleach w co watpie albo zacznie sie kolejny watek. A co do anime to pewnie zaraz po porwocie zacznie sie kolejny zestaw zapychaczy.
Lada chwila, chciałbym w to wierzyć.
Zauważcie, że saga w Hueco mundo nie może być końcem Bleacha. Czemu? Bo wcześniej napomknęli odrobinę o Vizardach i nie pociagnęli tego wątku. Ja to odczytuję w ten sposób, że zrobią z tego kolejną sagę:P Mangi nie czytałam, więc nie wiem jak jest w rzeczywistości, nie mniej takie odnoszę wrażenie:)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Mi się wydaje, że teraz uda im się zabrać Inoue z powrotem, i dojdzie do walki na ziemi i tam znajdzie się miejsce dla Vizardów i po tym powinni skończyć Bleacha.
moim zdaniem powalczą trochę i przeniosą sie na ziemię. Obecnie nigdzie nie widać 10 i 11 oddziału. Pewnie szykują grunt na ziemi
猫が大好き!!!
Taaaa xD biedny pan No.... xD