Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie to, lekko porażka. No, ale się zobaczy. Jedynie Wabisuke wygląda fajnie, bo jego wygląd odpowiada jego nazwie... No, ujdzie jeszcze Hyorinmaru.
No epek 230 się pojawił, myślę że te fillery związane z mieczami kapitanów mogą być najciekawszymi fillerami w całym tym anime, moim zdaniem Bleach dosyć często dawał dosyć ciekawe historie(np. seria z Bounto, ale walki przeciągali strasznie ale to wszędzie tak jest) w fillerach(w porównaniu do naruto), choć też nie uważam że nie były naciągane ;p.
Liczę na ciekawe fillery! ;p
Pozdro.
Fabuła jest na prawdę ciekawa, pomysł z Zanpakutou oryginalny, mam nadzieję, że tego nie popsują. Tylko ten ich dowódca mi nie pasuje, bo on też powinien być raczej Zanem. btw. wątpię, żeby Zany z własnej woli opuścił właścicieli.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jestem zaskoczony filerami, pierwszy ep wypadł nieźle, walka z zanapktou może być fajna i ciekawa, tylko co się stało z Yammą i jego mieczykiem, może coś jest z głównym badassem i Yamma , formy mieczy wyglądają dobrze, Wabisuke, Senbonzaukura, Katen Kyoukotsu czy Sode no Shirayuki
Apropo wyglądu:
Sode no Shirayuki - bardzo fajnie. Pasuje do umiejętności.
Kazeshini - nieźle, podoba mi się ten temperament, ale wygląd średni.
Senbonzakura - dno. Wolałbym, żeby to była kobieta.
Suzumebachi - całkiem nieźle, ale mogliby wziąć pod uwagę też bankai.
Zabimaru - Wolałbym jakby zostawili zwierzęcą formę. Ta ani trochę mi się nie podoba.
Hyourinmaru - świetnie. Nic dodać, nic ująć, wygląda wyśmienicie.
Tobiume - także fajnie, pasuje do Hinamori, ale wolałbym, żeby byłą trochę "ostrzejsza".
Haineko - bardzo dobrze. Podoba mi się.
Wabisuke - wyśmienicie!
Ruiiro Kujaku - j.w.
Tenken - nieźle, ale tak jakoś mi do gustu nie przypadł.
Ashisogi Jizou - skoro już wszystkie zany mają ludzką postać, to temu też by się przydał.
Hoozukimaru - inaczej sobie go wyobrażałem. Ujdzie.
Gegetsubori - pasuje wyglądem i do właściciela i do umiejętności.
Sougyo no Kotowari - ;o dziwne. No ale przynajmniej dwójka jest, więc jakoś pasuje.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
@up
Leżę i kwiczę. Z jakiego anime to?
@up
Leżę i kwiczę. Z jakiego anime to?
Gintama odcinek 99
Jestem niesamowicie zaskoczony... Szczena mi opadła, nigdy bym nie pomyślał, że zapychacze w bleachu mogą prezentować poziom zbliżony do mangi, jest prawie idealnie. Dlaczego prawie? Bo niektóre postacie, są imo beznadziejne:
Senbonzakura - Zawsze, a zawsze kojarzyło mi się to z kobietą, piękną, pełną wdzięku i ubraną w japońskie kimono w kolorze kwiatów wiśni. To co odstawili... to żenada.
Zabimaru - Ja myślałem że zabimaru to facet... A tu mi przytachali Ikkitousena.
Tenken - nie wiem dlaczego, ale wygląd Senbonzakury lepiej by pasował do tego zana.
Hyourinmaru - Son Goku? Raczej odpada. Za bardzo przypakowany, za wysoki...
Ale są też świetne:
Wabisuke - To jest wręcz geniusz. Udało im się to zajebiście. Brawa dla autorów.
Kazeshini - To też jest na 6 ;P
I jeden wyjątek:
Haineko - On zamiast być podobnym do zana, to przypomina bardziej Matsumoto.
Reszta jest ładna. Ciekawi mnie dlaczego Lodowy Smoczek ukazał się najpierw w formie smoka... a potem w ludzkiej. Zabimaru też kiedyś widzieliśmy w oryginalnej, a teraz w postaci ludzkiej.
Bardziej prawdopodobny scenariusz, to że zany zostały zniewolone... A nie że same przegrały. No i co ze staruszkiem Zangetsu? xD
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-30 00:36:50)
No w najlepszym momecie walki z poplecznikami Aizena wcisnely sie fillery.
rany to jest nuzace.
Nie zadawala mnie to
No w najlepszym momecie walki z poplecznikami Aizena wcisnely sie fillery.
rany to jest nuzace.Nie zadawala mnie to
Chodzi ci o tą walkę Truskawy z Ulqiem, która została całkiem spieprzona? Bleach to ostatnio sama napierdzielanka, te fillery już wydają się być ambitniejsze.
~Sado, co zostało zepsuje? Jak ich walka nawet się nie rozpoczęła na dobre?
~Sado, co zostało zepsuje? Jak ich walka nawet się nie rozpoczęła na dobre?
Było całkiem nieźle, dopóki nie obudził się Hollow version 3.2, który stał się super motherfuckerem, rozwalając możliwe że najsilniejszego Espadę paroma ciosami. To tak jakby teraz Wonderwacek Resa zrobił i by go Shinji rozwalił paroma ciosami.
Nie od dziś wiadomo że tasiemcowate shouneny polegają głównie na power upach, tak było, jest i będzie. Jestem prawie pewien że zanim skończy się Bleach to większość postaci dostanie solidnego kopa(coś wyżej niż bankai itp.)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Chodzi ci o tą walkę Truskawy z Ulqiem, która została całkiem spieprzona? Bleach to ostatnio sama napierdzielanka, te fillery już wydają się być ambitniejsze.
Z tym to racja. Sama walka była rewelacyjna ale ten power up ichigo to przesda.
Było całkiem nieźle, dopóki nie obudził się Hollow version 3.2, który stał się super motherfuckerem, rozwalając możliwe że najsilniejszego Espadę paroma ciosami. To tak jakby teraz Wonderwacek Resa zrobił i by go Shinji rozwalił paroma ciosami.
Z tego co widzę nie tylko ja mam takie zdanie.
Straszną kichę odwalili w tym 233 odcinku Bleacha.
Ten cały Muramasa, który wyciąga i materializuje duszę zanpakutou, tym razem zrobił to z Ichigo i uwolnił Zangetsu. Błąd autorów polega na tym, że Ichigo po utracie Zangetsu nadal ma miecz w formie shikai, a każdy inny bohater Bleacha po stracie swojego zanpaktou nie może przejść na poziom shikai i posiada zwykły miecz. Wygłupili się.
Bringer Of Peace
Przecież jak wyciągną z niego Zangetsu to jego miecz wrócił do pierwotnej grupej postaci ^.^
tu sie zgodzę powinien właśnie powrócić do formy przerośniętego noza
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Tylko że ten przerośnięty nóż do chleba został zniszczony.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?