Nie jesteś zalogowany.
A jakiej grupy najlepiej ściągnąc te anime: Koi Kaze i Hitsuji no Uta.
Koi Kaze ściągam od anime.fin i jestem zadowolony
EDIT: Co do tego romantyka to mógłbyś się zdziwić. Jeszcze nie tak dawno do moich ulubionych kategorii filmowych należało gore. a z magnetofonu nie wyskakiwały kapele grindcorowe Ale człowiek idzie z duchem czasu (czyt: starzeje się )
IMHO, HnU najlepiej od Hikari no Tamashii,
a KK jest od 2 grup: Anime-Station i Anime-Fin, ale tłumaczenie jest to samo. BTW, jedno to AVI drugie to MKV, nie pamiętam które... chyba A-Fin to MKV
A na BoxTorrent niedawno widziałem torrenta
Imperare sibi maximum est imperium
do gracol
Jestem starszy od ciebie (z pewnością), a oglądam ekszyn-etrekszyn:) Z treścią być musi, to fakt. [Nie głupi, bo potem cierpię tłumacząc/oglądając dla sprawy:)]
do moda
Właśnie looknęłem na waszą stronę, bo jak pamiętałem były tam wasze zdjęcia, ale jakoś zapomniałem jak wyglądasz, to sobie odświeżyć pamięć musiałem;P
Wesoło mi się zrobiło, bo mogę to sobie zwizualizować - ty z pudełkiem chusteczek, wzychający na AIR:P
Pozdro dla romantycznych.
apropo wczesniejszych postow ze Kimi ga jest smutniejsze od Aira, jak dla mnie to Air byl nie mozliwy tyle razy ile ja pazuowalem zeby chwile odetchnac to ciezko policzyc
apropo romantycznych - poprostu lubie cos czasem dla odmiany od wszystkich bliczow i innych tego typu podobnych shitow :]
Starszy? Hmmm.Zaciekawiłeś mnie! Ile?
lol, ty to masz bujną wyobraźnię
(robisz to celowo, nie?:P)
Wiek nie ma znaczenia...
Co do serii to podobały mi się wszystkie 3: KGNE, KoiKaze i Air.
Każda z innych powodów, ale jednak się podobała.
Co do romantyków to nie ma w tym nic złego (tak samo jak być wielbicielem kina akcji).
Co więcej - sporo ludzi się tego wstydzi i się kryje z tym, że lubi filmy romantyczne.
Sądze, że niesłusznie ponieważ te filmy są o miłości, a to jest coś co każdy z nas potrzebuje niezależnie od wieku.
Nie ma się więc czego wstydzić.
I taka ciekawostka, jaką zauważyłem z swoich niezamierzonych obserwacji: wielu oglądających anime nie wstydzi się tego, że oglądają filmy romantyczne (chodzi o to gdzie miłość jest jednym z głównych wątków, a nie wątkiem pobocznym). Natomiast wielu ludzi któzy anime nie oglądają się z tym kryje.
Rocznik 81
Prądu wtedy brakowało, więc załapałem się na wyż demograficzny
Zaczęło się od P1, a teraz to pod Anime emeryta podchodzę. Dziewczyna podziela hobby. Więc nie muszę się przynajmniej ukrywać.
Do kogośtam:)
O Bleach piszą tu różne rzeczy. Anime to jest coraz bardziej lubiane na świecie. To fakt, nie jakaś tam opinia fana. Dla mnie to teraz numero uno, wcześniej FMA, a przed nim Berserk.
do moda
Wątek się rozwija. Forum ożywia. Wszystko dzięki twojemu romantyzmowi. Rozważ wystąpienie w reklamie chusteczek.
"Ciemny pokój, ty, chusteczki i AIR" na końcu tekst: "Chusteczki "Bożenka" trzy warstwy dla twojego komfortu"!
co do bleacha to ja wcale nie zarzucalem nic temu anime, gdyz sam je bardzo lubie(jak i twoje napisy do niego ) ale trzeba przyznac ze nie jest to jakas mega ambitna produkcja a ja napisalem ze czasem wole cos ambitniejszego dla odmiany. BTW : az tak zle ze mna nie bylo jak ogladalem te serie
Eeee.To prawie żadnej różnicy nie ma. A i ja zaczynałem od P1
Nie pisałem, że coś mu zarzucasz:) Ogólnie tylko broniłem tej serii. Bo ją ubóstwiam.
Mam cichą nadzieję, że 52 odcinki + film kinowy, to tylko pomyłka na forum Lunara.
Ja chcę min 103 odcinki i 2 filmy kinowe:)
Pozdro dla romantyków-telenowelarzy, którzy marzą by "romantica" przemieniła się w "romantica 24";) Ble!
[Dla osób, nie znających mojego usposobienia, to wszystko co piszę ma zwykle pozytywny charakter]
Hehe, nie dziwię się że ludzie oglądający romantyczne Anime nie kryją sie z tym, w koncu romantyczne Anime są piękne no i te kawaii dziewczęta i kawaii oczka ;P, a Ci co Anime nie oglądają, tylko zwykłe tele-romantico-wenezuelskie shity, chowają się z tym po kątach Ja też bym się chował , nie raz widziałem Moją siostre zafascynowana tym "czymś" ble najlepiej sparodiował to Pablo Francessco (the best komik jakiego pokaz widziałem - oczywiscie na kompie, o oto LINK do tego filmiku ) leci mniej wiecej tak, tłum: "...oglądacie hiszpański kanał? hiszpańskie opery mydlane? są bardzo śmieszne, wiecie kobiety są bardzo piękne ale nigdy nie płaczą zawsze meżczyżni płaczą... <i w tym momencie odgrywa scenke> nieziemska polewa,super parodia z tych hiszpańskich romantyków a potem juz leci innym motyw... równiesz warty oglądnięcia ale to juz z innej beczki...
Heh. Widze ze tu sa powazne i niepowazne osoby :-) Lubie jak sie kłucicie.. Nie ogladałęm Ani Air'a Ani KGNE..nie przerobiłem Tylu Anime co wy..Jestem na etapie przerabiania Tsubasy i tamta miłość mi sie podoba :-)...(ale nie bede sie rozpisywał nie na temat)
Chciałem sie zapytać, bo potrzebuje takich anime z miłoscią, mistycyzmem, tajemniczoscią.. A nie wiem co moge obejrzec. Ostatnio myslałem ze suzuka bedzie dobra :-( "przeliczyłem sie niestety"..
co mi polecicie.. cos w podobie do tsubasy. moze byc nawet lepsze .. Air i KGNE moze byc??
a ja sciagnelem theatrical feature air dvd film 1.31 trwa, ma ktos go ochote przetlumaczyc ?
Kimi bardzo mi się podobało. Air-a obejrzę z pełnymi napisami (jak już będą). Ja lubię jeszcze z romantycznych Saikano (dobrze Kane powiedział) oraz Kanon.:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-19 23:03:53)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jak Dla Mnie Saikano Narazie Żądzi, bo do AIR'a i Kimi Ga Nozomu Eien sie dopiero przymierzam, ale wierze że obie zasługują na uwage
Oglądam to co lubię oglądać, ubieram się w to, w co lubię ubierać (lub w to co jest pod ręką ), słucham muzyki która mi się podoba, wyznaję zasady które wydają mi się słuszne, i nie będę się z niczym chował po kątach
Hm, tom sobie dekalog przytoczył
Do świętego (?!) michcia,
Uważaj żeby cię ta wyobraźnia za daleko nie poniosła, panowie w białych fartuchach czuwają
Rowniez polecam AIR'a, ogladalam w calosci i strasznie mi sie podobal^^ Tylko moim zadaniem niepotrzebny jest 13 epek, bo w sumie to tylko skrocenie calej serii... A tak co do AIR'a, to jest jakis film? Bo gdzies mi sie obilo o uszy jakies "summer special" czy cos takiego...
No to teraz mam co ogladac...Biore sie za wszystkie ktore wymieniliscie! Dzieki!:D
A tak swoja droga, ale tu duzo romantycznych facetow:P (Tak 3mac!:D) A ja juz zaczynalam myslec ze tacy wygineli i zostaly same buzuny:P XD
Pozdro^^
To masz ten sam dekalog co ja
P.S.
Nieistniejąca GTW też czuwa.
ROTFL
Nawet za granicą (w Endyburgu, czy jak się to pisze) są wtyki