Nie jesteś zalogowany.
e tam summon to akurat jest dość powszechna technika w różnych grach czy animcach
Mu chodzi o sam fakt istnienia olbrzymiej gadającej ropuchy z fajką, kamizelką wakizashi w dodatku znającą kilka ninjutsu.. Mnie osobiście najbardziej rozwaliła technika przywołania Temari (chodzi mi o to coś łasicopodobne latające na kosie i robiącą większą wycinkę w chwilę niż ekipa drwali w tydzień).
oki, ale założyć należy, że ta cała żaba pochodzi z innego wymiaru, wiec nie ma co sie dziwić...tak samo jak te pozostałe przywołane zwierzęta - wszystkie przeciez gadają
oki, ale założyć należy, że ta cała żaba pochodzi z innego wymiaru, wiec nie ma co sie dziwić...tak samo jak te pozostałe przywołane zwierzęta - wszystkie przeciez gadają
Do tej gromadki brakuje tylko ósmego pasażera Nostromo
Zakładasz, że Ropucha z innego wymiaru jest normalna, ale juz techniki nie są?
Przecież akcja dzieje sie w jakimś świecie niepodobnym do naszego, wiec nie wiem w czym tkwi twój problem?
Czy tylko mi się wydaje, czy głos Tobiego jest z leksza upośledzony?? nie wiem czemu, ale wogóle mu nie pasuje...jak go usłyszałam to poprostu mnie zatkało...i nagle ogarnął mnie złowieszczy śmiech....nie wiem ale naprawde mogli się bardziej postarać z jego głosikiem....oczywiście jest to tylko moje zdanie
Czy tylko mi się wydaje, czy głos Tobiego jest z leksza upośledzony??
nie wiem czemu, ale wogóle mu nie pasuje...jak go usłyszałam to poprostu mnie zatkało...i nagle ogarnął mnie złowieszczy śmiech....nie wiem ale naprawde mogli się bardziej postarać z jego głosikiem....oczywiście jest to tylko moje zdanie
Jakby to ująć, żeby nie wdać się w spojlery... ten głos ma pewne znaczenie, dlatego moim zdaniem pasuję, i to bardzo
[cytuj]Zakładasz, że Ropucha z innego wymiaru jest normalna, ale juz techniki nie są?
Przecież akcja dzieje sie w jakimś świecie niepodobnym do naszego, wiec nie wiem w czym tkwi twój problem?[/quote]
ja mówie, że technika przywołania nie jest najdziwniejszą techniką w tym anime
Pobrał ktoś z mininova.org [YHBT] Naruto Shippuuden Patrol 033 [2D0F64B9]??? Ja ściągnąłem a tu zamiast shippuudena jakaś japońska bajeczka o samochodach (o shit!)
Podobno termin nowego Naruto przesuneli na 8 listopada a to co teraz wychodzi spod znaku [YHBT] to same śmieci a nie Naruto.
Pobrał ktoś z mininova.org [YHBT] Naruto Shippuuden Patrol 033 [2D0F64B9]??? Ja ściągnąłem a tu zamiast shippuudena jakaś japońska bajeczka o samochodach (o shit!)
Panie i panowie zapamiętajcie że YHBT = You Have Been Trolled.
Ze względu na finały Japońskiej lidze baseballowej Naruto ma być dopiero za tydzień (8 listopada)
W końcu to YHBT - You have been troll . Ja się po raz pierwszy nabrałem jak w 200 odcinku dali Kakashi Gaiden
.
Z ciekawosci sprawdziwlem i jest to jeden z odcinkow (zebym sie tylko nie pomylil :p )Pipopapo - Patrol-kun xD
A dzisiejsze odcinki maja nazwe " I Hate Diets" i "Bogey-San, Whom I Admire" xD
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-11-02 11:21:40)
heheh fajne to Pipopapo - Patrol-kun . A Shippuuden nastepny kiedy będzie???
Everelyn napisał:Czy tylko mi się wydaje, czy głos Tobiego jest z leksza upośledzony??
nie wiem czemu, ale wogóle mu nie pasuje...jak go usłyszałam to poprostu mnie zatkało...i nagle ogarnął mnie złowieszczy śmiech....nie wiem ale naprawde mogli się bardziej postarać z jego głosikiem....oczywiście jest to tylko moje zdanie
Jakby to ująć, żeby nie wdać się w spojlery... ten głos ma pewne znaczenie, dlatego moim zdaniem pasuję, i to bardzo
Moze nie zaglebialbym sie w znaczenie glosu, ale ten bardzo mi pasuje. Praktycznie taki jaki sobie wyobrazilem czytajac mange.