Nie jesteś zalogowany.
noo najbardziej lubie ojca xD " JA WSZYSTKO SŁYSZĘ"
Albo "kiedy byłem na wojnie..."
A Trzeci będzie miał głos Jerrego (też odlotowe)
a Kakashi Wolverina:D
A jak tak myśleć to ciekawie kto Hinacie podłoży głosu, w końcu ona miała taki specyficzny głos, może mama Schin-chana:d
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-02-11 22:56:49)
Tak sobie myślę, że jak by był Naruto na CN to chyba by lepiej wyszedł (bądź co bądź ale CN ma lepszy dubbing nić Jetix)
Cicho, błagam nie mówcie o tym... uhh.. w roli naruto pokemon pikaczu ahsfdausfndflkgmdfgfdopkdfgdfgmm;woeifsdg43289tuugcvx ... NIEEE Ja jutro obejrze sobie to na jetixie, i jeśli sie popłacze (chyba na 99% popłacze sie) to bedzie nie lada wyczyn ze strony jetixa.. ale i tak POLSKI DUBBING - ZABÓJSTWO DLA ANIME! gah *dies*
Dobra to stawiam 100 że:
Sasuke=Len Shaman King
Naruto= Trey Shaman King
Shino = Yoh Shaman King
Sakurka - Sam Odlotowe
Inner Sakura - Alex
Ino - Clover
Kiba - pan niezła fryzurka = shaman king xD
Shikimaru - Ludwiczek
Kakasz - Zieg(shaman)
Sandaime - Ten taki co egzaminował Yoh xD nie pamietam jego nazwy...ten co mial w rodzinie ziega xD
Jak będzie każda postać miała inny głos to będzie jeszcze dobrze. Bo mogą jeszcze zrobić tak że jeden głos będzie podłożony pod wszystkie postacie. To by była kompletna masakra.
Chociaż samo anime z polskim dubbingiem to będzie gigantyczna masakra. Na szczęście nie mam jetixa
Nie wiem co wy tak przeżywacie. Jetix to program dla dzieci, a Naruto też jest przeznaczony dla tej młodszej części widzów, więc co wam znowu przeszkadza. Przecież nie robią tego dla 20latków.
DUBBING BYC NIE MOZE!!!!!! Ja sie modle zeby byl lektor jak w dragon ballu byloby o niebo lepiej niz dubbing
Jak będzie każda postać miała inny głos to będzie jeszcze dobrze. Bo mogą jeszcze zrobić tak że jeden głos będzie podłożony pod wszystkie postacie. To by była kompletna masakra.
To się nazywa "lektor" i to by nie było takie złe.
Ale nie ma co na to liczyć.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-11 23:11:01)
khadzad - tylko wiesz, że jak ci chociaż jedna postać nie wejdzie, to po stówie dla każdego:D prawie jak STS:D
Nie wiem co wy tak przeżywacie. Jetix to program dla dzieci, a Naruto też jest przeznaczony dla tej młodszej części widzów, więc co wam znowu przeszkadza. Przecież nie robią tego dla 20latków.
ta, no niby, że naruto jest polecany od lat 15, ale dobra...
BTW: podoba mi się to, wchodzisz do tematu odpowiadasz, a tu j*b, już 4-5 nowych postów:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-11 23:12:33)
niee xD ja sie tak nie bawie xD musi wiekszosc odpaść xDa dlaczego wy nie stawiacie?? lektor?? widział ktoś lektora na jetixie??bleh...
Ale może nie będzie tak źle xD w końcu do Schin-chana nawet się im udał.
Wyjatek potwierdza regule
z tego co widze to temat związany Naruto shippuuden a nie Naruto jetix a tak na marginesie jestem ciekaw jak pozmieniaja imiona w Naruto
No to może będzie kolejny wyjątek
niee xD ja sie tak nie bawie xD musi wiekszosc odpaść xDa dlaczego wy nie stawiacie?? lektor?? widział ktoś lektora na jetixie??bleh...
tak:P miały go motomyszy z marsa:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-11 23:22:25)
khadzad napisał:niee xD ja sie tak nie bawie xD musi wiekszosc odpaść xDa dlaczego wy nie stawiacie?? lektor?? widział ktoś lektora na jetixie??bleh...
A to nie było Fox Kids przypadkiem??:P
Przemek3 napisał:khadzad napisał:niee xD ja sie tak nie bawie xD musi wiekszosc odpaść xDa dlaczego wy nie stawiacie?? lektor?? widział ktoś lektora na jetixie??bleh...
A to nie było Fox Kids przypadkiem??:P
ale to bylo to samo, tylko nazwa inna:)