Nie jesteś zalogowany.
ro sobie wątp. Ale mi się uda. a pozatym nie licze że przyćmie Dragmaru czy 2packa.
~Drag... nie rozumiem co to ma do mojej wypowiedzi ;p xD
~UP
No właśnie Dragamaru już się przestraszyłem, że coś źle zrobiłem; p
Ostatnio edytowany przez Maly Romek (2007-12-21 16:44:57)
[cytuj]Dragmaru napisał(a):]Używasz "Wstaw adres URL"(4 ikona od lewej u góry). W pierwszym polu wstawiasz adres strony, a w drugim słowo,po kliknięciu którego odniesie cię do tej strony.
Mała lekcja wychowania do życia w rodzinie - koło nazw użytkowników masz taki znaczek - niebieskie kółeczko ze strzałką i czerwone z krzyżykiem. Po tym pierwszym poznajesz, że to chłopiec, a po drugim że dziewczynka[/quote]. dzięki a na forum jestem pierwszy raz.
Nie zagadujmy "kolegi", bo do wieczora już bardzo blisko, a na pewno bliżej niż mu się wydaje, a on ma pracę do zrobienia.
Nie wierzyłem w to, że mogło ci chodzić o forum, a jednak "są na tym świecie rzeczy o których się filozofom nawet
nie śniło."
Ale teraz już bym uwierzył, że chodziło o forum
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-21 16:59:54)
jeszcze mam 8 godzin do jutra!!! Więc nie tak blisko. postaram się zacząć niedługo. i zrobić do 21 i chce najpierw obejrzeć epka z napisami. bo nie chce zaczynać napisów bez znajomości epka a bez napisów nie zaczne. za tydzień postaram się być pierwszy ale dzisiaj nie musze.
Pytanie: Jaki ma sens robienie napisów po tym jak obejrzysz, czyjeś(zwłaszcza gdy zakładasz, że nie dorównasz temu komuś)?
O ile mnie pamięć nie zawodzi Dragamaru zrezygnował z fastsuberstwa, więc jego napisy pewnie będą wieczorem, lub co bardziej prawdopodobne jutro. A ty nie masz tyle czasu, zwłaszcza, że zrobienie 1 epka solidnie, trwa koło 4h. Co prawda w tym tyg napisy są wyjątkowo łatwe do zrobienia, ale już tylko 8h zostało( i to do jutra, a miały być do wieczora (nie północy),chociaż nie będę się czepiał)
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-21 17:14:41)
jeszcze mam 8 godzin do jutra!!! Więc nie tak blisko. postaram się zacząć niedługo. i zrobić do 21 i chce najpierw obejrzeć epka z napisami. bo nie chce zaczynać napisów bez znajomości epka a bez napisów nie zaczne. za tydzień postaram się być pierwszy ale dzisiaj nie musze.
Za tydzień możesz być pierwszy, bo odcinek jest dopiero za 3 tygodnie
I chodzi o stworzenie napisów od zera, a nie obejrzenie czyichś i stworzenie "własnych".
Ok dajcie spokój chłopak i tak ich nie zrobi nawet za rok, więc już koniec offtopu, napisy wyjdą jak wyjdą może nawet za tydzień. Trudno trzeba się uczyć języków.
Ciiiiiiii ja czekam na napisy od ~Hyuuga_Neji.
To nie jest offtopic(to jest kpina), to jest rozmowa o napisach do naruto przecież, a ja bardzo czekam na te napisy już od 8 rano :-D
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-21 17:17:49)
zaczynam pisać, a napisy będą napewno.
szkoda że mam dzisiaj imprezę to bym ocenił jak wydasz:D
Stawiam flaszkę, że będzie słabo. xD Jestem pewien, że wygram, więc mkriso i dulu, dzisiaj pijemy.^^
Słowo się rzekło.[okej] Nie radzę zapomnieć, bo będę sie upominał.:)
dulu napisał:Madzia_0131, kocham ten Twój avatar.
Fajny, mi też się podoba
(nie ma to jak mały offtopic na rozluźnienie atmosfery)
Musisz przyznać, że jest uroczy, od razu się zakochałem.[wstyd]
zaczynam pisać, a napisy będą napewno.
Odcinek ściągnę specjalnie dla ciebie i dla twoich napisów, więc czekam.;)
o której mniej więcej będą napisy byle kogo ??
To było piękne. [baka]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-12-21 17:32:04)
Ty mnie stary powaliłeś na kolana...
Dzisiaj robi nie byle kto, gdyż sam ~Hyuuga_Neji, a będą "z pewności" do wieczora, tzn do północy, tzn do wieczorowej pory północą... czy jakoś tak, a tak swoją drogą: gratuluje inteligientnego posta, teraz cię wszyscy kochają, zaproś jeszcze kolegów na to forum do tego wątku będzie miło[los]
Franko napisał:dulu napisał:Madzia_0131, kocham ten Twój avatar.
Fajny, mi też się podoba
(nie ma to jak mały offtopic na rozluźnienie atmosfery)
Musisz przyznać, że jest uroczy, od razu się zakochałem.[wstyd]
Nic dodać, nic ująć
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-21 17:43:52)
up
sorry, chyba musze już stąd isc bo głupieje.
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-21 17:38:36)
Czy mnie oczy nie mylą i są napisy? Jakiś super mega ktoś wkońcu dał napisy ;] Zobaczymy czy są ok ;p jupi!
Ludzie nauczcie sie edytować posty...
ee tam a do shipka 40-41 nikt nie dal FOCH
Wyloozuj misiu ;D[ukryty]