Nie jesteś zalogowany.
Jakby komuś było mało 44 Epka Shippuudena, to proszę.
Zawsze zamiast 45e możecie sobie obejrzeć 44 po arabsku. Btw, nawet nie wiedziałem, że Naruto jest tłumaczone na tyle języków.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2008-02-01 16:44:21)
Właśnie zobaczyłem ep'a z napisami od [zomg]. Powiem tyle. Nie ściągać bo szkoda transferu niedość, że jakość jest wątpliwa to tłumaczenie zrąbane na maxa. Nazwy własne z małej litery. Fragemnty nieprztłumaczone, timingi w niektórych momentach też dziwne. Poprostu tłumaczone na odpie*****.
pierw żeby powstały napisy to musi wyjść sensny sub chyba[ej] na podstawie któego będą robione pl napisy [ej]czyli reasumując haha nie wydany ep przez DB wydłuzył czas na obejrzenie odcinka plus jeszcze większe wydłuzenie czasu na powstanie sensnych napisów[yahoo]
ps fanem naruto nie jestem więc mi to wisi
Ostatnio edytowany przez Straw Hat (2008-02-01 17:36:48)
pierw żeby powstały napisy to musi wyjść sensny sub chyba[ej] na podstawie któego będą robione pl napisy [ej]czyli reasumując haha nie wydany ep przez DB wydłuzył czas na obejrzenie odcinka plus jeszcze większe wydłuzenie czasu na powstanie sensnych napisów[yahoo]
ps fanem naruto nie jestem więc mi to wisi
Cóż za tok rozumowania jak Ty do tego doszedłeś, Twój niesztampowy tok myślowy mnie poraził. Przy Tobie Sherlock, Colombo i Monk to cienkie bolki są, nie ma co. Natomiast co do "PS'a" to brak komentarze będzie chyba najlepszym komentarzem.[ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez sajdak (2008-02-01 17:41:16)
pozdro sajdak a co do DB to zgadzam się z nimi ale mam także nadzieje że wiedzą że nie tylko takie czuby są że ich wyzywają o byle co, oraz nan nadzieje żę do końca tego tygodnia będzie można ściągnąć odcinek
Przepraszam, że wyzwałem DB Więcej nie będę xD
Sajdak czasami zdarzają mi się przebłyski[blee], chciałem rozluźnić napiętą sytuacje ale chyba mi sie nie udało
Ostatnio edytowany przez Straw Hat (2008-02-01 17:56:28)
Sajdak czasami zdarzają mi się przebłyski[blee], chciałem rozluźnić napiętą sytuacje ale chyba mi sie nie udało
Twój sposób rozluźnienia atmosfery można by porównać do opowiedzenia przez araba w samolocie kawału o bombie, ale przynajmniej miałeś dobre intencje
Straw Hat napisał:Sajdak czasami zdarzają mi się przebłyski[blee], chciałem rozluźnić napiętą sytuacje ale chyba mi sie nie udało
Twój sposób rozluźnienia atmosfery można by porównać do opowiedzenia przez araba w samolocie kawału o bombie, ale przynajmniej miałeś dobre intencje
Genialne porównanie
Dobra, tak sobie czytam wasze posty i widzę, że wy naprawdę uwierzyliście w to, że nie będzie tego epka (pewnie będzie jakoś w tygodniu). Poprostu (jak nie zauważyliście) wszystkie fansuby mają problem z tym epem - przyczyna: brak sensownego (jakościowo) rawa !
AAA co ja zrobię bez nowego odcinka Naruto!
Normalnie idę się pociąć! :/
EDIT:
Zapomniałem dodać, że ogólnie Naruto mi totalnie wisi ;p, i nie mam zamiaru się przez to pociąć ;p
A co do DB, to mi sie wydaje, że to nie pierwszy taki mail do nich, ale dopiero teraz zareagowali i w sumie słusznie, mają poczucie humoru ;p
Ostatnio edytowany przez endrju6 (2008-02-01 19:11:11)
AAA co ja zrobię bez nowego odcinka Naruto!
![]()
A co do DB, to mi sie wydaje, że to nie pierwszy taki mail do nich, ale dopiero teraz zareagowali i w sumie słusznie, mają poczucie humoru ;p
Co Ty już kilka razy wstrzymywali swoją "produkcje" bo coś tam... Ja ich rozumiem, też bym się wpienił ale i tak zachowanie DB godne dzieci neostrady bo przez typa jakiegoś mnóstwo ludzi zostało "ukaranych"...Lepiej było dać jemu ban'a za tak kreatywną wypowiedź i wsio...
A bez naruto to ja szczam w nocy w majty...;D
http://www.zomganime.com/ <---- jak ktoś szuka po angielsku to tu jest ;p
http://www.zomganime.com/ <---- jak ktoś szuka po angielsku to tu jest ;p
http://animesub.info/szukaj.php?ID=20706 <-----a jak ktoś szuka po polsku to tutaj jest XD ale nie polecam
ja jednak poczekam na DB za pare dni im przejdzie pewnie
ja jednak poczekam na DB za pare dni im przejdzie pewnie
Ja też poczekam, w ostateczności za tydzień se obejrzę 2 epy (ja umiem poczekać, ale reszta widzę, jest uzależniona... Ja osobiście wole być uzależniony od wódki, niż od anime - bo uzależnienie od alkoholu ma pewien takt - poczekajcie )
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-02-01 23:06:33)
Nie no w tym tygodniu wszystko co związane z Naruto jest koszmarnej jakości... kiepski hardek, kiepskie video, kiepskie tłumaczenie normalnie szkoda słów... Nawet [DB] sfiksowało
...
heh nie dziwie się DB mnie też (zresztą także resztę grupy) wkurzają maile kiedy następne subki (jednak to da się jeszcze przeżyć) jednak ostatnio też jakiś palant zaczął nas wyzywać i pisać żebyśmy się nie zajmowali niczym innym tylko subkami do shany... (niestety wiele osób nie rozumie że za 3 miechy mamy maturę i się uczyć trzeba) ale nie powiem śmiechy z tego maila mieliśmy dość sporo dlatego potrafię zrozumieć DB i ich popieram...
chodź i tak podejrzewam że to zwykła prowokacja i czekają na rawy dobrej jakości... heh... te kilka dni przeżyje i mam nadzieję że nie doprowadzi to do fali masowych samobójstw na świecie
odcinek obejrzany w lipnej jakości - i dosłownie jedno jak coś sie nie zmieni to za nosi sie nam na telenowele:d
Mówię wam, przerzućcie się na mangę. Nie pożałujecie. Osobiście byłem sceptycznie nastawiony do mangi, nie wyobrażałem sobie tego, ale po przeczytaniu kilku chapterów porzuciłem anime. A po dzisiejszym chapterze jeszcze szczeny nie zebrałem z biurka.