Nie jesteś zalogowany.
Tak sobie czytam waszą dyskusje o "Jinchuuriki" Sory i zastanawiam się ile osób stąd czyta mangę? Bo już jest dawno potwierdzone że
Tak sobie czytam waszą dyskusje o "Jinchuuriki" Sory i zastanawiam się ile osób stąd czyta mangę? Bo już jest dawno potwierdzone że
Pokaż spoilerSora nie jest Jinchuuriki, tylko jakiś facet z 8 mieczami, z którym walczyc ma Sasuke i jego team
tylko ze jak ktos czyta mange to wie ze w mandze nie bylo pokazanych wszystkich Jinchuuriki bylo pokazanych
wiec nie wiadomo czy Sora to Jinchuuriki
Ostatnio edytowany przez kazik1990 (2008-07-21 13:16:32)
Mam niezadobrą wiadomość dla fanów Naruto.
DatteBayo porzuca dalsze tłumaczenie tego anime.
Co gorzej DatteBayo było jedyną grupą tłumaczącą Naruto na język angielski.
Co dalej się stanie? Poczekamy, zobaczymy...
Powodem tej decyzji jest nielegalne rozpowszechnianie ich napisów na stronach internetowych. Fani tłumaczą, że rozpowszechniając Naruto "pomagają" grupie. DB jednak takiej "pomocy" nie chce.
Kolejnym powodem jest to, że grupa ma dość wykorzystywania ich charytatywnej pracy w celu zarobkowym, gdzie inni użytkownicy wykorzystują serię na prywatnych stronach i piszą o datację na utrzymanie strony (pomimo dochodów z reklam na stronie). Fani nie chcąc by ich darmowe źródło Naruto upadło, wysyłają pieniądze do twórcy strony.
Prawdopodobne jest też to, że gdy zajdzie potrzeba to porzucą też pozostałem swoje projekty.
Poprawcie mnie jeśli się gdzieś poyliłem.
Nie wiem też czy jest to wiarygodna na 100% informacja.
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-07-31 13:01:26)
Poprawcie mnie jeśli się gdzieś poyliłem.
Napisali to 18, Shippuudena 67 wydali 26.
Czytam sobie komentarze na Mininovej i może faktycznie to fake.
Grupa sięwcześniej skapnęła, że następny Naruto będzie za 2 tygodnie i dali to info, aby postraszyć ludzi.
A very easy way to check if DB is trolling you when they say "DB WILL BE DROPPING [Insert anime title] PERMANENTLY UNTIL FURTHER NOTICE" is to check the air dates.
For god sakes, if you just read the air dates for the RAW version of naruto, you will have seen that Naruto animators are taking a two week break. DB noticed this and decided to turn this break period into a troll period and perhaps cause a riot.
Oto tytuły kolejnych odcinków z AniDB:
68 Time of Awakening 31.07.2008
69 Despair 31.07.2008
70 Resonance 07.08.2008
71 Friends 14.08.2008
72 A Creeping Threat 21.08.2008
73 Invasion of Akatsuki 28.08.2008
Po tytule epka 73 można się domyślić, że zbliża się koniec fillerów, możliwe, że ujrzymy w nim w końcu nową parę Akatsuki. Przynajmniej mam taką nadzieję.
No nareszcie... Nie ma to jak 10-20 odcinkowy wstep zeby zapoznac sie z sytuacja swiatyni ognia :< Ale i tak minie jeszcze z rok, zanim anime dojdzie do momentu, w ktorym obecnie jest manga
Rok??? To jesteś straszny optymista Jak liczyłem jeszcze przed fillerami to wychodziło mi około 2 lat. A jeszcze 20 epków fillerów dowalili. Chociaż jak czytałem wasze opinię to wydaje się, że wyszedł na razie najciekawszy wątek w Shippuudenie. Poczekam aż skończą te fillery i obejrze sobie całość od 54 epka.
Mniejsza o Dattebayo (te ich "dżołki" będą tak długo jak długo będą głąby w które to wierzą i potem wylewają swe smutki po różnych forach.) Naruto jest tak wymagające intelektualnie, że można to oglądać w RAWie i zrozumieć.
Mi to wygląda po tytułach odcinków, że już od 72 będzie fabuła z mangi (możliwe że wymieszana z fillerami)
73 odcinek bedzie powrotem do mangi. Tak podaje ANN.
Niech kończą się te zapychacze jak najszybciej:D Mimo iż były ciekawe, to chciałabym już widzieć ten 73 odcinek
Aaaaa 69 odcinek był niezłym zaskoczeniem dla mnie MEGA SPOILER Kto nie oglądał odcinków 68-69 niech nie czyta!
Cały tydzień czekania, jak ja to wytrzymam.....
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-08-01 22:10:10)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
przeciez to proste, że twórcy muszą pokazać, że każda nowa postac jest taka sama jak naruto tylko troche inna
niezłe odcinki, gdyby nie forum nie zczaiłbym, że to fillery
No Shippuuden coraz fajniejszy sie staje. Nie dosc, ze calkiem ciekawe filiery (nie takie jak w 1 czesci - o zgrozo ;]), to jeszcze... Naruto zaczyna myslec ^^ Normalnie jak rozgryzl ta laske to bylem pelen podziwu. Dawniej by zrobil xxxxx klonow i rozwalil ja kolorowym rasenganem
PS. O ile znowu nie wsadza filierow, to mysle ze odcinki 73+ beda bardzo ciekawe.
Właśnie...Naruto zaczął myśleć:) I muszę przyznać, że ta wersja bardziej mi odpowiada niż ta, jaką widzieliśmy wcześniej....
W końcu zaczyna robić się ciekawie.
A od 73 odcinka mają już lecieć "zgodnie" z mangą Tak więc, będzie na co popatrzeć.
Shippuuden nigdy chyba już nie będzie fajniejszy i fajny. To anime nie ma sensu i tracimy na nie tylko czas , te ciągłe przedłużacze i zapychacze dobijają, pozatym nie ma w nim żadnej spójności... ale ma ono coś w sobie co przyciąga
. Nie wiem co to jest ale jednak. Nie ma się co tego anime czepiać bo nie wiadomo za co chwycić xD. Wiem jedno nie jestem w stanie przestać go oglądać i nie wiem dlaczego
.
PS. Bez przykładów ponieważ jest ich za dużo i każdy kto ogląda powinien wiedzieć o co chodzi
A zapychacze to cała ta seria ... mogli by wreszcie ruszyć z akcją, mniej gadania i wspomnień a także pokazywanie wędrówek skrócić
... i wsiąść się za akcje.
Jestem na to anime jakiś zły xD... za każdym odcinkiem mam nadzieję że się poprawia i du--.
Moim zdaniem, tę poprawę zobaczymy w 70 odcinku jak i w dalszych.... Już widać dobre znaki:D
[notka moderatora:]
Stosuj tag spoiler, gdy spoilujesz fabułe.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2008-08-02 00:31:11)
Tak wiem, że na to co napisałeś trzeba będzie jeszcze długo czekać, ale cóż na to poradzimy? Puki co, kilka ciekawych akcji i tak będzie.
Nie czytam mangi, ale jak dla mnie autor zaczął kręcić trochę... Najpierw dał do zrozumienia, że 4 Hokage zapieczętował Kiyuubiego w Naruto po to, aby był on wspaniałym ninją, który rozsądnie używa jego mocy i stara się ją opanować. A teraz przed filerami Yamato powiedział Naruto, że nie ma używać tej mocy i pewnie nie będzie jej już używał... To, po co był trening z Jirayą? Który nauczył Naruto jak rozpraszać genjutsu, nowego rasengana i potem tylko ćwiczył z nim panowanie nad mocą Kiyuubiego? W sumie to Jiraya za dużo go nie nauczył (Naruto i tak używał po tych trzech latach 2 techniki na zmianę kage bunshin i rasengana), a Kiyuubiego używać już nie będzie (wnioskuję). A co do fillerów to robią się ciekawe, ale za dużą bujną od walają
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-08-02 12:55:44)
Widocznie nieogladales ostatniego odcinka obejrzyj końcowke to co bedzie w nastepnym to sie dowiesz czy uzywa czy nie ;] milego ogladania