Nie jesteś zalogowany.
Coraz bardziej odrzuca mnie mój stały serial jakim jest to anime. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad separacją jak nie rozwodem po blisko 3 letniej znajomości.
czyli od ktorego dokładnie moge bez bólu oglądać ? ;p
Czy ktoś se jaja robi??
No, ale ten trailer to zapowiedz 1 filmu Shippuudena Przecież nawet wyraźnie mówią na końcu i jest podana data 04.08, data premiery. A co do anime to właśnie nadrabiam epki i filery kończem.
Pokaż spoilerMiłe zaskoczenie historii z Yukimaru ^.^ i nie stał się Junkiri czy jak to się pisze jak w mandze, chociaż tego nie pokazali, ale były rysunki co wszystkich Jinjukiri pokazywali i był tam Yukimaru, a tu tak to rozegrali ;]
To był ktoś inny z ich rodu dlatego taki podobny.
Gdzieś przemknęło mi przed oczami, że mają w postaci speciala zekranizować Kakashi Gaiden wkrótce.
~Zarathustra, to z tym Kakashi Gaiden, fajnie, aż sam popatrze za info jakimiś ^.^ A tamten to na 100% Jukimaru był, tylko w mandze przecież Akatsuki złapało Jinjukiri, a nie samego potworka ^.^
A tamten to na 100% Jukimaru był, tylko w mandze przecież Akatsuki złapało Jinjukiri, a nie samego potworka ^.^
To nie był on, też tak się wszystkim wydawało na początku, ostatecznie wyszło na to, że ten typek (który zresztą tylko na jednej bonusowej stronie w mandze był pokazany), cały czas był w postaci tego żółwia, innego wytłumaczenia nie ma.
skończyły się filery? tak? to od którego bez bólu oglądać można?
~Zarathustra, to są filery, twórcy anime mogli zmienić lekko fabułę, która w dodatku jeszcze nie była zbyt oczywista, więc ogromnych zmian nie wprowadza do życia ^.^ Tyle ode mnie.
Fillery były wymieszane trochę z fabułą mangi pod koniec ~hehex, chyba na końcu odcinka 112 fabuła wraca do mangi.
~KieR te fillery to żadne zmiany w porównaniu do mangowego odpowiednika, tylko zwyczajnie dodany jakiś tam kawałek historii (mniejsza z tym, że durniejszy niż zwykłe odcinki).
Ten bobek podobny do Yukimaru zwyczajnie w anime nie był pokazany w ludzkiej postaci (wewnętrzny potworek musiał przejąć nad nim władzę). Tak samo nie będzie ukazany ten typ w czerwonym wdzianku z kapeluszem i maską, kolo w kimonie puszczający bańki lub ta postać, która jest jakimś insektem po przemianie.
ARGH! Wreszcie w następnym epku Kakashi Gaiden! Już się nie mogę do czekać specjału NS119-120
!
A co do filler`ów taka prawda ze jakby ich nie było twórcy anime musieli by naruto dzielić na serie i robić przerwy żeby manga mogła uciec więc ja nie narzekam na nie, czasem się zdarzy ciekawy filler a czasem durny:P Teraz znowu w bleachu zrobili fillery bo znowu anime doganiało mangę .(ale to co ja pisze to chyba oczywiste ;p)
Pozdro.
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2009-07-25 02:03:29)
A co do filler`ów taka prawda ze jakby ich nie było twórcy anime musieli by naruto dzielić na serie i robić przerwy żeby manga mogła uciec więc ja nie narzekam na nie, czasem się zdarzy ciekawy filler a czasem durny:P
Pozdro.
Akurat w przypadku Naruto jakby w Shippuuden nie było filerów to by nie zaszkodziło bo w sumie w pierwszej serii, o ile dobrze pamiętam, to 90 odcinków filerów. Nawet gdyby manga przez 3 miesiące nie wychodziła to by nie dogonili tak szybko.
Przecież w Naruto manga jest do przodu w stosunku do anime o jakiś rok (może nawet z 1,5 roku).
Przecież w Naruto manga jest do przodu w stosunku do anime o jakiś rok (może nawet z 1,5 roku).
Jak nie więcej... Nawet w 2 lata by jej nie dogonili, jedyna produkcja która dogoniła mangę to Bleach.
Orientujecie się chyba, że teraz praktycznie same najlepsze walki jakie pojawiły się w mandze będą ukazane? Walka która w mandze trwała 8 rozdziałów w anime kurczy się do 2-3 odcinków. Gdyby nie zapas, który sobie teraz wyrobili szybko by mangę dogonili.
Co do nadchodzącego speciala z Kakashim już po zapowiedzi widać, że budżet był lepszy i QUALITY jaką ostatnio serwuje quest Sasuka nas nie czeka.
Orientujecie się chyba, że teraz praktycznie same najlepsze walki jakie pojawiły się w mandze będą ukazane? Walka która w mandze trwała 8 rozdziałów w anime kurczy się do 2-3 odcinków. Gdyby nie zapas, który sobie teraz wyrobili szybko by mangę dogonili.
I ty w to wierzysz? Raczej na 100% będą przedłużać walki tak jak do tej pory, czyli tak bardzo jak się tylko to da i niewierze że tego nie zrobią.