Nie jesteś zalogowany.
zastanawia mnie czy wszyscy tam nawet źli muszą być dobrzy xD
w 141 epku na koniec sasuke mówi, że czas zgładzić konohe i w jego oczach pojawia się sharingan w postaci jakiejś rozgwiazdy, co on oznacza, jest gdzieś jakieś większe info na ten temat ?!
Zastanawia mnie czemu jest to wielki GNIOT !!
A no tak, np. w ostatnim epie, gapienie sie na góry jak leci sobie ptaszek, no normalnie wykręca fabułą. <ściana>
ファンのファンのために
w 141 epku na koniec sasuke mówi, że czas zgładzić konohe i w jego oczach pojawia się sharingan w postaci jakiejś rozgwiazdy, co on oznacza, jest gdzieś jakieś większe info na ten temat ?!
No Mangekyou. To logiczne, co nie? Zabił swojego najlepszego przyjaciela - Itachiego, to mu wskoczył kalejdoskopik. Nowego epa nie oglądałem, ale muszę przyznać, że podczas walki z Peinem i Itachim to animacja poszła trochę w górę, ale znając życie to i tak tylko chwilowe. Tak czy siak, ostatnia w miarę fajna walka się skończyła, następne, które będą, to tylko rozwalanki kilometrów kwadratowych, super fuzje i inne (chociaż Kakashi vs. Pein jeszcze będzie dobre). A i tak pewnie zaraz wepchną fillery.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
~Sado, po 1 Itachi nie był najlepszym przyjacielem Sasuke, raczej największym wrogiem, ale z mangejyou masz racje. Kakashi vs Pain będzie szybkie, ale nie chcę więcej pisać, no chyba, że tutaj:
I w ogóle nim zacznie się walka w Wiosce Liścia to będzie z 3-4 odcinki poświęcone nauce Naruto nowej techniki
A motyw z Painem obstawiam na 15-20 odcinków albo i więcej.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-01-08 19:44:34)
~Sado, po 1 Itachi nie był najlepszym przyjacielem Sasuke, raczej największym wrogiem, ale z mangejyou masz racje. Kakashi vs Pain będzie szybkie, ale nie chcę więcej pisać, no chyba, że tutaj:
Nie do końca. Kiedy Madara opowiedział Saskowi prawdę o Itachim, to Emo zrozumiał jak cenny był dla niego brat, że cały czas go ochraniał etc. Zrozumiał też, że to z jego powodu Itachi stracił życie. Kiedy Sasuke wspomina swojego brata i płacze, widzimy, jakie są jego uczucia względem niego. Czyli dopiero po jego śmierci zdał sobie sprawę, jak ważny był dla niego Itachi. I w ten oto sposób zyskał kalejdoskop.
Co do motywu z Painem - obstawiam, że 15 odcinków to max, a znając życie, to pomiędzy walką Bee a przybyciem Paina do wioska, wcisną jakieś fillery.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Oj, Sado, to się zdziwisz Bo w mandze np. taka walka Sasuke vs Pain ma coś koło 10-15 rozdziałów jeśli się nie mylę, a motyw Paina coś koło 40
Z samych przegadanych odcinków będzie z 3-4 xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-01-08 20:03:28)
Mam rozumieć, że dopiero latem zobaczę anihilację wioski?
Oj, Sado, to się zdziwisz
Bo w mandze np. taka walka Sasuke vs Pain ma coś koło 10-15 rozdziałów jeśli się nie mylę, a motyw Paina coś koło 40
Z samych przegadanych odcinków będzie z 3-4 xD
Pewnie masz rację. Trochu tam gadali, ale było też dużo walki, a jak są ze 3 chapki walki, w których rozmów za dużo nie ma, to w jeden odcinek to mogą wepchać. W każdym razie, się zobaczy. Btw. nie lubie tego wątku. Zrobili jakieś super moce, nagłe power upy i spieprzyli postać Paina, a fajnie się chłopak zapowiadał.
No i
PS. Sasuke vs. Pain?
Pain najlepsza postać z całego naruciaka no i jeszcze kakashi.
Reszta niech spada....
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2010-01-08 20:32:04)
ファンのファンのために
Ha! Tak przeczuwałem, że będą fillery lada chwila. Narazie pominęli wątek z Narutem, a pewnie po zakończeniu walki z Kirabim walną fillery. Kisame tam mówił, że zostały jeszcze 3 Bijiu, zaś w mandze w tym momencie mówi się o dwóch, czyli będzie jeszcze jedna seria fillerów z Bijiu... Dopiero pewnie po fillerach dadzą wątek z nauką Naruta.
Nauką? Czyżby następny super boost mocy? Znowu Naruto będzie ownił?
Nie wiem, chyba oglądam to już z przyzwyczajenia poprostu... nie czytam mangi ale będę wielce zaskoczony jak "wspaniały", "inteligenty" i wszechwiedzący "Sasuś" zostanie przez Akatsuki czy kogokolwiek innego zrobiony w kakao... przecież ta postać wie wszystko, wszystko przewidzi i na wszystko jest przygotowana.
~predini, co do przyszłości to kilka spoilerów, jak chcesz czytać to czytaj, jak nie to nie.
Apropo nauki:
Po obejrzeniu 144 odcinka myślałem, że się rozpłacze -znów trzeba oglądać fillery.
Manga jest "100 lat" do przodu od anime, a oni wciskają jeszcze zapychacze. masakra :/
Dawno mnie tu nie było... :]
Rok temu w styczniu zaczęły się fillery i trwały do czerwca. Pewnie i tym razem będzie podobnie.
Cóż, można się było tego spodziewać. Skoro raz dali fillery
Ehh...coraz gorsza się ta seria robi, i mam na myśli nie tylko anime ale także mangę.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2010-01-22 19:28:04)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Jestem tutaj nowy wiec jak źle umieszczam post to sory. Chciałem się dowiedziec skąd pobieracie Naruto Shippuuden i jaki format? Bo ostatnio na stronach coraz mniej dają wstawek a jeśli już to ciężko dopasowac do tego napisy. Prosze o pomoc
Masz tutaj przeróżne wersje i różne rodzaje dystrybucji.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-01-23 17:11:14)
E tam przesadzacie, fakt zle zrobione fillery dobijają widza, ale jak się "wytnie" najmniej ciekawe sceny to nawet ciekawa historia powstaje jinchuurki.
W tych fillerach tylko ta panienka mnie bardzo denerwuje oraz irytuje normalnie gorzej od Sakury, a głupia jeszcze bardziej.
Nie jestem pewien, ale czy jest jeszcze jakaś bestia do pokazania fillerach czy to już wszystkie?