Nie jesteś zalogowany.
Nie są takie złe ale czemu bańki mydlane!? Rozumiem jak się to ogląda od początku do końca(w sensie odcinka), ale jak włączyłem koniec odcinka by przypomnieć sobie o co chodziło przed włączeniem następnego i zobaczyłem jeszcze raz faceta puszczającego i walczącego bańkami z tą całą mityczną otoczką to spadłem pod stół
Ostatnio edytowany przez predini (2010-02-15 13:45:38)
ciekawi mnie ilu painów przyszło po tego ukatakę
No i znów wracamy do fabuły z mangi. Myślałem, że ta seria fillerów będzie trochę dłuższa, z powodu, że wcześniejszy Jinjiuriken miał trochę więcej czasu antenowego.
I i cóż, tym razem nasz Jinjiuriken
Na szczęście się skończyło to puszczanie baniek z mydła. Teraz trochę trzeba będzie poczekać
~tornadoretkinia, ja tam myślę, że
W końcu next epek będzie odpowiednikiem 405 rozdziału ;] Więc spokojnie mogą jechać bez fillerów.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-11 23:24:56)
Spokojnie jechać bez filerów to mogli już od dawna. W sumie teraz jak przejrzałem mange to rzeczywiście może ich nie być tak szybko.
Cała akcja
Na tyle odcinków bym nie liczył, jak w mandze to ma coś koło 50 rozdziałów Więc w anime coś 25-35 max ;]
Czyli że ten odcinek, który ostatnio wyszedł to filler czy nie? :-p
Nie oglądałem tych ostatnich odcinków, ale jeśli był tam ten bańkowiec w kimonie to tak.
Dobrze ze to ostatni filler bo juz mnie skręcało. W tych płaszczach wygladali strasznie
PFFF ja nie mogę "wreszcie się skończyło", a ja wam powiem ze szkoda że się skończyło tak wcześnie myślałem że rozbudują tą walkę paina i 6 ogoniastego.
Naprawdę może czasem w tych fillerach przesadzali z retrospekcja, ale te fillery przeciągnęły moja uwagę, no i wreszcie nie było co 5 sec NARUTO!!! NARUTOO! Dla odmiany wsadzili Utakate!Utakate!! Więc chwała im za to, w porównaniu do ostatnich fillerów o bestiach te były o wieeeeele ciekawsze.
I mam nadzieje ze następne będą przynajmniej na podobnym poziomie.
zrobili praktycznie tak samo jak przy hidanie i kakuzu - zadnych walk przed głównymi nie było widać
mam takie pytanko do tych, którzy ściągają NS od taki. czy wam się też pojawiają takie "krzaki" na obrazie?
Ja nie zauważyłem żadnych problemów z obrazem. Może odinstaluj kodeki i ponownie zainstaluj? Polecam K-Lite Codec Pack (w paczce jest też mpc).
Co do filerów to ciesze się, ze ich już nie ma. Nie były zbyt ciekawe. Ostatni podwójny odcinek też do najlepszych nie należał choć rozumiem, że po tym wszystkim musieli przypomnieć fabułę, inna sprawa, że wystarczyłoby na to max 5 minut... Chciałbym w końcu zobaczyć jakąś akcję i coś świeżego ale to raczej złudne marzenia. Nie w tym anime. Pozostaje czekać na kolejne identyczne nauki, power upy i schematyczne walki z "nagłymi" zwrotami akcji. No ale przyzwyczajenie to przyzwyczajenie
mam takie pytanko do tych, którzy ściągają NS od taki. czy wam się też pojawiają takie "krzaki" na obrazie?
Odcinka jeszcze nie oglądałem ale na szybko przejrzałem odcinek i nic takiego nie zauważyłem , podaj w którym momencie pojawiają ci te "krzaki" abym mógł dokładnie sprawdzić
Co do filerów to ciesze się, ze ich już nie ma. Nie były zbyt ciekawe. Ostatni podwójny odcinek też do najlepszych nie należał choć rozumiem, że po tym wszystkim musieli przypomnieć fabułę, inna sprawa, że wystarczyłoby na to max 5 minut...
~predini, wtf? Przecież w tym podwójnym odcinku już do fabuły normalnej wróciliśmy, więc cię nie rozumiem. A akcja ciekawa powinna zacząć się już za 2 tygodnie, gdyż Pain w nim powinien zaatakować Wioskę Liścia, a najbliższe 3 odcinki będą poświęcone na opanowywanie trybu Medrc (lepiej niż to Jiraya potrafił ;])
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-04-06 15:40:54)
Wiem, że to już "normalna" fabuła była . W sensie, że nie był najlepszy chodziło mi o to, że całe dwa odcinki były poświęcone wspominką i pochlipywaniu naszych liściastych przyjaciół z Naruto na czele, a że łakomy jestem ostatnio na jakąś akcję to odcinek, choć odwołujący się już do mangi strasznie mnie irytował
Co do krzaków to też miałem właśnie problem z dwoma ostatnimi odcinkami od HorribleSubs. Niby nic wielkiego, bo po prostu obraz się lekko sypie co jakiś czas, ale wszystko inne co oglądałem działa w porządku.
Co do samego Shippuu - łezka mi się kręciła ostro :-( Łee, za szybko się człowiek rozkleja
Arow napisał:mam takie pytanko do tych, którzy ściągają NS od taki. czy wam się też pojawiają takie "krzaki" na obrazie?
Odcinka jeszcze nie oglądałem ale na szybko przejrzałem odcinek i nic takiego nie zauważyłem , podaj w którym momencie pojawiają ci te "krzaki" abym mógł dokładnie sprawdzić
powiem tak, od początku ostatnich fillerów, co jakiś czas sypie się obraz. Dla przykładu pierwsze 6 sekund ostatniego podwójnego odcinka.
Ostatnio edytowany przez Arow (2010-04-06 18:21:26)