Nie jesteś zalogowany.
Ja to się chciałem zapytać czy się jeszcze tłuką i ew za ile przestaną, bo chciałem całą akcje z sage mode itp obejrzeć ciągiem bez czekania na odcinki w środku akcji. Bez spoilerów proszę:)
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-07-01 21:11:26)
W nastepnym powinni skończyć.
@
Samą walkę, ale nie chcąc spoilerować, to poczekaj dłużej.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-07-01 21:14:08)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Jeśli chodzi ci o cały wątek z Painem, to pewnie jeszcze z miesiąc do końca.
Ok dzięki, trzeba będzie trochę jeszcze poczekać.
Pokaż spoilerNastępny to będzie sam wątek z Minato i lisem podejrzewam (zapowiedź + tytuł odcinka).
Ta pewno znów zmitrężą cały epek na bezsensowne wywody. Podwójny który będzie za 3 tyg pewnie zakończy samą walkę.
mimo, iż poprzedni ep całkiem mi się podobal, pod wzglętem graficznym, to ten poprostu nie pasuje jak dla mnie eksperyment nie udal sie. Szczególnie animacja Paina przez caly odc (rzucił mi się w oczy moment, gdy miał nogi, jak Struś Pędziwiatr)
btw co sie działo z lektorem Paina przez pół odcinka? kogoś innego wstawili czy jak?
Turlał się po ziemi ze śmiechu - dlatego taki inny głos ;]
Turlał się po ziemi ze śmiechu - dlatego taki inny głos ;]
to wszystko wyjaśnia xD
(...) Szczególnie animacja Paina przez caly odc (rzucił mi się w oczy moment, gdy miał nogi, jak Struś Pędziwiatr)
To mnie właśnie zabiło....+ akcja wbijania Paina w podłożę. anime nie oglądam bo mnie nuży wole raz na jakiś czas mangę przekartkować. Odcinek zobaczyłem bo byłem ciekaw jak to pokarzą iii... cały odcinek mina wyrażającą WTF?! Aniamcja gorsza niż w niejednych nisko budżetówkach. Ludzie odpowiedzialni za to chyba biorą Dietyloamid kwasu D-lizergowego, od razu przypomniała mi się walka sasuke vs. naruto w pierwszej serii ten sam poziom absurdu i brzydoty jak i niekontrolowanych wybuchów śmiechu
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-07-01 22:56:19)
Odcinek pod kątem graficznym - porażka... Wszystko kwadratowe jeśli chodzi o otoczenie czyli tło... Natomiast Pain i Kyubi to po prostu nieporozumienie ;/ Jak zobaczyłam to coś, co miało przypominać Paina, a wyglądało jak jedna wielka breja CZEGOŚ nie zidentyfikowanego ( ktoś tu pokazał piękny screen ;/ ) to parsknęłam śmiechem i stwierdziłam, że nie chce mi się oglądać tego odcinka do końca... Jednakże się przełamałam i zobaczyłam czystą parodię - struś pędziwiatr, i wbijanie skałą gwoździa w ziemie... do tego jakiś rozmazany glut, zamiast Paina xD WTF??
Oby następny był lepiej stworzony... Bo grafika i kreska ostatnio mnie osobiście odpychają...
Za niedługo tak zniekształcą postacie, że będziemy widzieli jakieś rozmazane stworki biegające tu i tam...i 3/4 czasu spędzimy na rozszyfrowywaniu "Kto to właściwie jest? "
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mnie on również zajebiście rozbawił... Pein jako gwóźdź, jako półka, różdżkarz (szukanie wody poziom godlike), pędziwiatr, mimika jak przy miesięcznym zatwardzeniu, te krwawiące dziąsła, pociski niczym plasmagun, smokolis...
Sądzę że twórcy w widowiskowy sposób chcieli wylecieć z roboty... trzymam kciuki, by im się udało
Szkoda dobrej walki, bo na takie zabawy to są fillery (zacząłbym je w końcu może oglądać)...
Eee to jakies dzieci robily ten odcinek? Ktos sobie jaja robi? Co to ma byc? Ale przyznam ze bylo smiesznie wniektorych momentach. Niezapomne wyrazu twarzy kolegi (powiedzmy) jak mu pokazalem tego epka Powinni ta walke zrobic od nowa jak dla mnie.
No, ja nic nowego od siebie nie dodam. Komentując krótko i zwięźle:
PORAŻKA
Natomiast muzyka była super, to trzeba przyznać.
Chyba zostaną zasypani mailami w tym tygodniu. Komentarz z anidb:
"Guys, where i can find email on Studio Pierrot? Does anybody know? Because animation in 167 episode... I really dont know, they were high or wtf? I ask, WTF?! ??! ! Worst in whole anime."
Jak ktoś dorwie do nich meila, to proszę tu podać.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Animator i reżyser, który to przygotował stał również za odcinkiem 133 (pierwsza seria), gdzie Sasuke walczył pod wodospadem z Naruto (także jeden z najlepszych odcinków tego bubelku jaki powstał). Ja rozumiem, że zabawna konwencja i kreska zrobiona specjalnie na przekór zwykłym widzom, którzy muszą mieć wszystko tak jak jest w mandze może się nie spodobać, ale zarzuty o kijową animację powinni sobie darować.
Ten odcinek jest tak zajebisty, że obejrzałem już go dwa razy i pewnie zrobię to po raz trzeci wkrótce. A tym, którzy domagają się zwolnienia tego kolesia z radością stwierdzam, że to niewykonalne, bo przyszedł z zewnątrz i studio zapłaciło mu pokaźną sumkę za robotę (animatorzy musieli lać go gaciach pracując przy tym odcinku).
Teraz tylko czekać jak znowu go zatrudnią i "zepsuje" kolejną ważną walkę fanom.
Zawsze wydawało mi się, że Zarathustra przesadza w swoich komentarzach na temat grafiki odcinków ale po tym co tu zauważyłem brak mi słów... jak dla mnie chyba najgorszy epek ze wszystkich jakie dotychczas były. Wszystkie takie sztuczne każda scena to coś rozciągniętego i nie wiem gdzie się podział prawdziwy Pain bo tu chyba ktoś w zastępstwie za niego przyszedł... to nawet nie było śmieszne a jak dla mnie obrzydliwe;/ Oby takie perełki więcej się nie zdarzały.
Skowyt, grafika jest w grach komputerowych, w anime mamy co najwyżej animację i kreskę. Przesadzam? Cóż, może tak, ale po prostu jeszcze nie widziałem w shounenie czegoś tak odjechanego i zrywającego wszelkie przyjęte przez fandom zasady.
Animator, który to robił dobrze wiedział, że 80% się to nie spodoba i tego nie docenią, to tak jakby ktoś z filharmonii przyszedł do Radia Eska i puszczał Wagnera.
Animator i reżyser, który to przygotował stał również za odcinkiem 133 (pierwsza seria), gdzie Sasuke walczył pod wodospadem z Naruto (także jeden z najlepszych odcinków tego bubelku jaki powstał). Ja rozumiem, że zabawna konwencja i kreska zrobiona specjalnie na przekór zwykłym widzom, którzy muszą mieć wszystko tak jak jest w mandze może się nie spodobać, ale zarzuty o kijową animację powinni sobie darować.
Ten odcinek jest tak zajebisty, że obejrzałem już go dwa razy i pewnie zrobię to po raz trzeci wkrótce. A tym, którzy domagają się zwolnienia tego kolesia z radością stwierdzam, że to niewykonalne, bo przyszedł z zewnątrz i studio zapłaciło mu pokaźną sumkę za robotę (animatorzy musieli lać go gaciach pracując przy tym odcinku).
Teraz tylko czekać jak znowu go zatrudnią i "zepsuje" kolejną ważną walkę fanom.
A już myślałem, że czas zacząć oglądać Shippuudena na trzeźwo, ale nie - ktoś myśli podobnie jak ja :p. Jak dla mnie ten koleś z tą ekipą ludzi powinni robić całą serię - wtedy bym to z przyjemnością oglądał.