Nie jesteś zalogowany.
ale przynajmniej w mandze się coś dzieje ciekawe czy mają zamiar skończyć z fillerami przed nowym rokiem
3 strusie i kangur, i Hokage leży. Oglądając ten odcinek (185) wytrzymałem tylko do 10 minuty, raczej chyba zawieszę oglądanie tego coś, bo w końcu mózg mi się zlasuje.W mandze przynajmniej jest Powrót Klonów i Świt żywych trupów:) Fillery powinny się skończyć gdzieś na końcu grudnia, zawsze tak było, więc będzie trzeba trochę poczekać.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
raczej chyba zawieszę oglądanie tego coś, bo w końcu mózg mi się zlasuje.
No ja też poważnie rozważam tę opcję, tylko żeby ktoś dał znać, że wrócili do normalnej fabuły.
edit:
Znalazłam takie coś:
Naruto Shippuden Fillers confirmed till Dec mid
as NS 190 will release on Dec 9
czyli wszyscy mieliście rację.
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-11-14 20:05:45)
Ty dulowaty userze!
Mi obejrzenie ostatnich 6 odcinków Naruto zajęło w sumie z 10 minut
a wiecie kiedy będzie ns movie 4??
Wyszedł 31 lipca?
a wiecie kiedy będzie ns movie 4??
W kinach w Japonii ukazał się tak jak napisał Kensai. Dla reszty ludu będzie zapewne gdzieś około kwietnia lub maja, jak dotychczas było.
Jestem po ep209.
Od dłuższego czasu seria daje radę i ciekawie się wszystko rozwija.
Kto by pomyślał, że Naruto taki mada faka a Sasuke stanie się władcą mroku ;D
Ciekawi mnie tylko ta sprawa z Itachim i ich klanem.
W większym skrócie Itachi chciał, aby Sasuke go zabił za wybicie klanu, a Sasuke teraz się mści, że Itachi został do tego "zmuszony" ?
Tylko teraz Danzo mówi o jakiejś tajemnicy, jakby Sasuke nie doceniał jej wartości - przekazanej mu przez jego brata ?
Jak Wy to odbieracie ?:)
Ostatnio edytowany przez oDZ (2011-04-28 17:35:22)
Mauy off, pamięta ktoś jaki chapter to był jak on popłynął na tę wyspę(chyba trenować lisa?), bodajże z tym bee był. Nie pamiętam dobrze, chciałbym znowu sobie poczytać, a nie chcę sobie spoilerowac podczas szukania. Jeśli znajdzie się ktoś tak miły, to dziękuje
@dół
Ostatnio edytowany przez Harz (2011-08-12 22:25:30)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
W 491 Naruto wypływa na morze i spotyka Bee.
Dajcie znać, jak skończą
Ty dulowaty userze!
Na razie wiadomo, że do 6 października na bank będą fillery, dalej nie wiadomo.
A ja mam pytanie : Czy jest coś ciekawego w fillerach od 182-196? Wnoszą coś czy można je spokojnie opuścić?
Część z tych filerów jest miło obejrzeć bo są cool. Ale było tam pare nudnych jak flaki z olejem i wyssanych z palca już totalnie
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Lepiej sobie je odpuść, to jedno wielkie gówno.
Ja też mam pytanie. Fillery się już skończyły? Albo wiadomo kiedy się skończą?
Warto je obejrzeć, czy raczej nie?