Nie jesteś zalogowany.
No ale to jest kanał dla małych dzieci więc niech nie dają anime w którym jest krew inne brutalne sceny... Mogli ściągnąć Doraemona i by było dobrze
no bo niestety niektorzy anime uwazaja nadal za bajki dla dzieci...
Dawno mnie tu nie było... :]
Czy wy rozumiecie, że to dla dzieci kanał... przeżywacie to jakby nie wiadomo co się tam działo. Najlepiej niech dadzą im oglądać z ang. hardsubami. Dla mnie jest to typowe anime dla dzieci i będę się przy tym upierał, a to że i starsi lubią od czasu do czasu pooglądać takie rzeczy to nikt nikomu tego nie zabrania, ale to wasze przeżywanie to brak słów.
Skoro jest to kanał dla dzieci, to niech puszczają bajki dla dzieci, może i naruto nie należy do jakichś specjalnie poważnych anime z metaforami i większą głębią fabularną, ale jego "zawartość wizualna" (zwłaszcza w późniejszych odcinkach) jest nie dla dzieci (zwłaszcza tej najmłodszej widowni). Ja nie widzę sensu w puszczaniu tak pociętych serii, ale komercja komercją pozostanie.
mam pytanie nagrywał ktoś to ?? ja nagram jeszcze raz o 23:00 bo to co teraz nagrałem to troszke zacina !!
a ten głos to klapa
pocieszcie się tym, że cała europa ogląda podobnie:)
hatake ich wytepi...
Ale niby to kanał dla dzieci itd. ale no do cholery jak widzą że w tym anime jest krew sex(nie nie dosłownie) przemoc to po jaki ch** na siłę chcą to puszczać , a tera zakład kiedy będą naklejki i takie tam w chrupkach
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-02-12 21:03:47)
jak coś, mogę nagrać ten 21 i puścić w świat, tylko nie wiem jak będzie z jakością i kompresją:P ktoś chętny?:P
ja proponuje zarząd Jetixu powiesić za jaja
cieniste...boze...bedzie mi sie to snilo po nocach...
jak pomysle ,ze teraz jakies maluchy gadaja ze soba: "Ale zaje*ista ta bajka Naruto" to mi sie slabo robi....
Dawno mnie tu nie było... :]
Mi pozostaje podziękować za niedrogi i szybki dostęp do internetu .
Zgadzam sie z Przemkiem3 spodziewalem ze bedzie gorzej ,najbardziej mnie zdziwilo sexy jutsu , ale nie byllo krwi z nosa to wszystko popsulo :]
oddzisiaj przegladam fotka.pl...szukam ludzi z opisem lubie bajke naruto...death note i po sprawie
należy się podtrzymywać w nadzieji że mało bachorów ma jetixa xP
szukam ludzi z opisem lubie bajke naruto...death note i po sprawie
death note oczymś nie wiem? gdzie to leci
zapisze ich nick w moim death note(lub poprosze hatake)i im sie odechce bajek...
mnie najbardziej rozbroiło kumalski w ogóle co za debil takie coś wymyślił
To jest anime jakie powinni emitować
[URL=http://img77.imageshack.us/my.php?image=doraemonjp9.jpg][/URL]
A za inne niech się nie biorą, chociaż tego Doraemona też by ocenzurowali [roftl]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-12 21:09:37)
oddzisiaj przegladam fotka.pl...szukam ludzi z opisem lubie bajke naruto...death note i po sprawie
Jak czytam takie komentarze to się w sumie przestaje dziwić, że puszczają w TV to co mieliśmy okazję zobaczyć :/
Mam przeczucie że będzie niezła czystka w temacie, z którym nasze konwersacje poza tytułem serii mają niewiele wspólnego .
dattebayo...juz ten teges brzmi lepiej...