Nie jesteś zalogowany.
hehe pokazali sexy no jutsu bo były chmurki w orginalnej wersji a jak by nie było to nie pokazali hehe ja to jestem ciekaw ile wytną jak będą walki 3 minuty epek i dzieciaki nie bedą wiedzieć o co chodzi kto kogo i jak hehe
Sorry, że pytam ale czy ta dyskusja nie powinna być w tym temacie?? http://animesub.info/forum/watek.php?WT=132291&Strona=6
Zaśmiecacie Naruto Shippuden ;/
dokładnie aros coś mi się wydaje że do czasu aż nie puszczą pierwszego epa to ten wątek zostanie usunięty i od nowa zrobiony
EDIT: dokładnie Guard
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-12 21:21:31)
Pozatym jest z błędem napisany bo powinno byc Shipuuden Nie Shippuden
chyba raczej shippuuden
a nie prawda Guard! zadne Shipuuden czy Shippuden tylko Shippuuden!
No dobra, Naruto na jetix już się skończył (Boże widzisz a nie uderzysz w nich piorunem) więc możemy skończyć przeżywanie (ja nie mam jetixa i jestem z tego szczęśliwy:), oszczędziło mi to na pewno wielu nerwów i wiele zdrowia) komercja i tak zawsze robi swoje i mam nadzieje że szybko skończą emitowac naruciaka na jetix jak tylko nie beda mieli już z czego obcinac bo odcinek bedzie im 2 min zajmował.
Wracając do tematu, wie ktoś może czy będzie Kakashi Gaiden i co dokładniej ma zawierać pierwszy odcinek, bo coś słyszałem ze ma tam być jakas cześć fillerowa[blee]?? To jest prawda?
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-02-13 00:55:09)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
nie pierwszy ep będzie normalny a co do kakashi gaiden to albo zrobią OAV jak co niektórzy pisali albo wcisną w dalszej części anime
niech was licho zwolnijcie troche z tym pisaniem bo mam za duzo pozniej do czytania :P
nie dziw się czemu tak szybko walimy posty ty lepiej pomyśl co się będzie działo w tym dniu co wydają epa lol
nie dziw się czemu tak szybko walimy posty ty lepiej pomyśl co się będzie działo w tym dniu co wydają epa lol
ja się boję, jak się rzucą na napisy będzie 100 komentarzy z ocena "bdb, bo są" i ze 300 z jakąś tam kłótnią na temat czegoś w napisach i naruto
przewidywane przeciążenie servera na dzień wydania napisów lol hehe jak by był epek uploadowany na ANSI to pewnie by tak było jak wcześniej napisałem
czekam i czekam gdzie ten naruciak
(Boże widzisz a uderzysz w nich piorunem)
Chyba widzisz, a nie grzmisz
Co do sprawy Naruto w Jetixie, to czego wy się spodziewaliście? Przecież to kanał dla dzieci i musieli puścić okrojone naruto, mi to zwiso_i_powiewo Zresztą większość i tak ma gdzieś na płytach Naruto bez cenzury i dubbingu tylko z napisami wiec zawsze możecie sobie włączyć i oglądac, nie widze problemu.
Mialo być: "Boże widzisz, a nie uderzysz w nich piorunem"
My mistake juz poprawiłem
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Przezywacie jak mrowka okres tego Naruto w Jetix, niech sobie dzieci ogladaja co chca i jak chca... Macie neta, mozecie sobie zassac od nowa serie [lub juz ja macie na hdd/dvd]i ogladac jeszcze raz, spodziewaliscie sie jakiejs rewelacji po Jetix? Przeciez to kanal dla niedorozwinieych dzieci [bez obrazy]... Tyle offtop'u.
Co do Shippuuden'a to zapowiada sie ciekawie, wreszcie wyczekiwany powrot do mangi po tylu [2] latach... Hatake, postaraj sie z napisami bo cie ludzie zlinczuja LOL
2 dni do RAW out
nie widze problemu.
Moze ty nie widzisz problemu ale niektorzy z fandomu chca by anime wydawane u nas bylo na poziomie... bo na Jetixie ogladaja naruto nie ci co go juz go widzieli tylko ci co go nie widzieli...
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2007-02-13 17:49:16)
O właśnie dla czego Naruto tak często w fillerach mówił databayo czy coś takiego na końcu zdania w kółko i kółko??
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-02-13 18:08:52)
podobno to jest wyraz mający podkreślić całą wypowiedz, takie zaznaczenie że to co powiedział jest ważne.
Przynajmiej tak mi kumpel mówił bo kiedyś szukał.