Nie jesteś zalogowany.
Pytanie dla znawców tematu Która grupa wydaje jakościowo najlepsze rawy do Naruciaka? Przed premierą Shippuudena trza się zdecydować na najkorzystniejszy wariant, kumalski?
Patrząc na podpis Hatake łatwo się domyślić, że Saiyaman odpada w przedbiegach.
l33t z tego co kojarze, ma całkiem przyzwoite, hi-raws chyba też:) do końca nie wiem, bo nie ściągałem naruto od nich, tylko inne tytuły, np bleach czy death note i różnice widać porównując do S^M:)
Mam pytanko: wybaczcie, że nie chcę przeczytać całego topicu od początku do końca, ale... czy jest jakaś polska grupa, która ma zamiar wyrobić polskie hardki do nowego Naruto? Było by miło, gdyby ktoś się podjął :/
ew mogłby ktoś mi powiedzieć, czy jakaś grupa robi rawy poobcinane z reklam? (to nadal są rawy? ^^")
a co do dattebayo [Kumalski] to chyba jesli mialo bys slangiem to bardziej by basowało np czaisz? jarzysz? albo zrozumiano?
Kumalski ziąąąąąą joł joł!!
..argh...
[cytuj=Myphos]czy jest jakaś polska grupa, która ma zamiar wyrobić polskie hardki do nowego Naruto? Było by miło, gdyby ktoś się podjął :/ [/quote]
Moja grupa ma robić to w joincie z Freedom Fansubs. Ale jak to będzie to do końca nie wiem
Trzymam kciuki żeby wam nie zabrakło siły i ochoty ^^
Pytanie dla znawców tematu
Która grupa wydaje jakościowo najlepsze rawy do Naruciaka? Przed premierą Shippuudena trza się zdecydować na najkorzystniejszy wariant, kumalski?
Patrząc na podpis Hatake łatwo się domyślić, że Saiyaman odpada w przedbiegach.
no, jak narazie z pierwszą serią naruto, to postarało się l33t-raws;] tylko, że oni mieli zgrywy z HD, resizowane do 640x480, a to Sajamanowe to zwykly DTV.
A co do Shippuudena, to nie wiadomo, ale mam cichą nadzieję, że nadając to w HD (90 % prawdopodobności), jakaś grupa typu AniMa-RAW to wyda:)
No już jutro premiera pierwszego odc. drugiej serii Naruto! Nie mogę się doczekać bo ten wątek z porwaniem Gaary jest wedłóg mnie najlepszy w całej mandze (Uwaga SPOILER walka Sakury i tej babci z Sasorim wymiata, jedna z lepszych walka w serii, a przy wskrzeszeniu Gaary aż się wzrószyłem).
PS Zapychacze przestałem oglądać przy wątku z gwiazdą, ale teraz obejrzałem ten ostatni z Gaarą i jak na narutowe fillery był super. Czy po tym wątku z gwiazdą wyszły jeszcze jakiej ciekawe fillery, które warto obejrzeć??? Jak by ktoś podał numery epków byłbym wdzięczny.
PS Zapychacze przestałem oglądać przy wątku z gwiazdą, ale teraz obejrzałem ten ostatni z Gaarą i jak na narutowe fillery był super. Czy po tym wątku z gwiazdą wyszły jeszcze jakiej ciekawe fillery, które warto obejrzeć??? Jak by ktoś podał numery epków byłbym wdzięczny.
Ta, 192 - Kręcenie makaroniu Rasenganem i Ubijanie makaronu Nadludzką Siłą Sakury.
Taaaa, to były mocne odcinki[ukryty]
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Ja właśnie wtedy przestałem oglądać, aż wzdrygam się jak sobie to przypomnę. Ciekawe jak wyglądałaby wersja tego odcinka na jetixie z pl dubbingiem:P Aż strach pomyśleć.
A mi się strasznie nie podobał ten 220 odcinek. Taka kaszana i jeszcze ta zbroja Poprostu tragedia nie wiem ale strasznie mi się niedpodobało. Skończyłem oglądać fillery na 184 odcinku i więcej ani jednego.
!. w oczekiwaniu na pierwszy ep...
no tak 220 nie był zbyt ciekawy.
ale wreszcie koniec fillerów.
pozdrawiam ;]
Moze zadam nob pytanie ale gdzie najszybciej znajde ten nowy odcinek dotychczas sciągałem z mininova torenta a wy co polecacie ??? i o ktorej godzinie gdzis sie tego spodziewac ???:)
Ostatnio edytowany przez Anhor (2007-02-15 06:37:29)
ja tam wolę poczekać chwilkę aż się zasadzi dobrze w torrencie, zanim zacznę ściągać ale doczekać się już nie mogę
~
Kurcze, dzisiaj mam egzam z matematyki a myślę o Naruto, dattebayoo~ ! Całki, całki, całki, całki, całki...
[cytuj=Anhor]Moze zadam nob pytanie ale gdzie najszybciej znajde ten nowy odcinek dotychczas sciągałem z mininova torenta a wy co polecacie ??? i o ktorej godzinie gdzis sie tego spodziewac ???[/quote]
Faktycznie nOOb pytanie. Zwykle pobiera się z oficjalnej strony [DB]
czyli o 12 naszego czasu skonczy sie nagywanie a rozpocznie encoding lub wysyalnie... czyli gdzies tak o 16 powinny byc juz rawy?
no i dolicz opoznienia ;] jezlei wynikna
Niema znaczenia skąd masz torrent jeśli traker i ludzie od których ściągasz są ci sami.
Jutro Naruto 1