Nie jesteś zalogowany.
DB wydało suba!! Radujmy się.
Świerzbi mnie coś w kroczu :D:D
Eragon napisał:DB wydało suba!! Radujmy się.
Świerzbi mnie coś w kroczu
:D:D
może z oczekiwania na 1 epek zapomniałeś się wczoraj umyć
Ero sannin napisał:Eragon napisał:DB wydało suba!! Radujmy się.
Świerzbi mnie coś w kroczu
:D:D
może z oczekiwania na 1 epek zapomniałeś się wczoraj umyć
To chyba nie to bo wypucowałem krocze specjalnie na okazje naruto i chyba wcześniej zaczne :P:P
A ja czekam, moze Aone się za to szybko weźmie, bo imo [SD] To moim zdaniem grupa na poziomie [DB]
imo... moim zdaniem[respekt][respekt][respekt]
Powrót Naruciaka w wielkim stylu
Ja pobrałem rawa od SM dla jakości[jezor] pobrałem też od DB ta wersja jest gorsza od SM, musiałem aby obejrzeć z ang napisami[yahoo] teraz pociągnę od SD coś mi się wydaje że będzie lepsza , patrze wagowo DB 275 mb SD 351 mb na coś poszły te dodatkowe mb
. Szkoda że jakaś lepsza grupa nie weźmie się z naruciaka np lunar , napewno można by było jeszcze lepiej wykonać robotę. Kiedyś tak nie patrzyłem na jakość ale po obejrzeniu takich produkcji jak Ghost in the shell 2nd gig[KAA] R.O.D TV[KAA] czy Azumangi Daioh[KAA] których jakość wykonania to porostu bajka , od razu takie anime lepiej się ogląda , choć w sumie naruto to inne źródło wiec...[ej] no ale jak się nie ma tego co się lubi to się lubi co się ma
[yahoo]
Ostatnio edytowany przez hwdp (2007-02-16 11:39:48)
hwdp: eeeeeeeeee u DB to standard ;x poprostu lepsza kompresja to wszystko xE
No, obudziłem się:D Widzę już 2 wersje angielskie... hm, to dobrze:D Większy wybór, lepsze suby i w ogóle, osobiście ściągnę obydwie, z wiadomych względów. Co do DB, oni nie są dobrzy... fakt, mogą się postarać, że te ich angielskie suby brzmią w miarę poprawnie, ale i tak mają słabe tłumaczenie z japońskiego (sam mało umiem, ale takie proste zdania to już rozumiem i widze gołym okiem, że źle XD).
Osobiście poprosi się kogoś z naszej grupy lub z Shiroi-Hato na stanowisko korektora.:) Nie zdziwcie się, jeśli napisy będą trochę później udostępniane (2-3 h później), ale teraz trzeba się bardziej przyłożyć niż do tych zapychaczowych.:)
hwdp: po prostu inaczej kodują... oni przyjęli za standard sobie 275 i tak jest, a SD zrobiło typowo dla 175 na ep czyli 350:P a jakość zawsze będzie gorsza, bo mpeg-4 to przecież kompresja stratna, nawet jeśli prawie niewidoczna to zawsze.
Feniks: mi pisze, że niedostępny:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-16 12:17:48)
Ej czy u was też pisze że traker DB jest wyłonczony??
eee wydaje mi sie ze ten raw od SM jed dupianej jakosci :/ z nikąd nie da się wziasc lepszej? przykladowo zobaczcie sobie jakosc ostatnich odcinkow One Piece od Vegapunk...
Ogladałem Naruto Shpuuden 1 epek i miazga
I tak jak juz ktoś wcześniej isął Podkład muzyczyny jest 100 razy lepszy niz w 1 seri Naruto
No a teraz czekam na polske Napisy bo ja ściegnołem sobie RAW'ika juz wczoraj ale widze, że sa już z subami i to całe [SD] wydaje się lepsze
No to czas ściągnać sobie naruciaka
Pozdro Dla Wszystkich
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
traker działa jak najbardziej... już 37.7%
eee wydaje mi sie ze ten raw od SM jed dupianej jakosci :/ z nikąd nie da się wziasc lepszej? przykladowo zobaczcie sobie jakosc ostatnich odcinkow One Piece od Vegapunk...
przykładowo zobacz, że nowe odcinki one piece są nadawane w HD i bardzo możliwe że 1080i/p, a w necie są 'resajzy' do 720p. Gdzie Naruto też leci w HD ale nie w tym 16:9 tylko tym 4:3 który max jak dotąd widziałem wyniósł 1024x768 i prawdopodobnie w takim czymś leci Naruto, a to co masz na dysku to też 'resajz' do 640x480... A jakość wcale nie jest taka zła, jest dobra, a w porównaniu z poprzednimi zgrywami wręcz świetna. Chyba, że ty masz coś nawalone w monitorze i ci tak wyświetla:D
ja za 40 minut sobie obejże epa narazie mam 76 % jak zaczynałem ściagać to większość leecherów miała po 0 % z kawałkiem
PS Czy ta naparzanka którą reklamują non stop w przerwach w wersji SM jest na PC czy tylko na PSX??? Czy jeśli jest na PC to ktoś poda link???
Wydaje mi się że ani na to ani na to tylko na ps2.
edit: obejżysz kilka razy op i ci się spodoba tak zawsze jest za bardzo się przyzwyczaiłeś do innych, mi np. po kilku razach najgorsze oppeningi się podobają
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-16 12:48:23)
mi tez sie wydaje ze jakosc od S^M jest bardzo dobra ( jak na 640x480 ) i wogole animacja postaci jest na bardzo dobrym poziomie jedyne co to opening jest lipny troche ( chodzi o muze ) wolalbym byl typu taki ja n 2 op w naruto lub jakie sa w bleachu takie z jajami czyli wpadajace w ucho
No własbnie opening jest troche lipny :D:D:D:D
No ale poczekamy zobaczymy jakie bedom następne
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
jakis debil dodal napisy fajnie by bylo ja by to nie byl fake nie sciagac
ktoś sobie jaja robi
wie ktoś może na kiedy będą napisy zrobione ?:>
w sobote puzno w nocy