Nie jesteś zalogowany.
link do ściągania directem , jakby to kogoś interesowało
Ktoś chce się pośmiać? Proszę bardzo, z cenzurą:
[cytuj]12:01:07 (2589663)
siemka jestem uzytkownikiem animesub czy wiadomo kiedy beda napisy do naruto 221-222??
12:26:41 straylife (5994534)
idz idz noobie
12:32:02 (2589663)
tej jakis problem szmato
12:32:19 straylife (5994534)
no
12:32:32 (2589663)
skad jestes dziwko
12:32:50 straylife (5994534)
stąd gdzie byś nawet nie myślał
12:32:50 (2589663)
ja sie grzecznie pytam wiec o co ci chodzi
12:32:58 straylife (5994534)
HAHAHAHHA
12:33:31 (2589663)
bardzo smieszne idioto
12:33:37 straylife (5994534)
umiesz używać forum na animesub?
12:33:46 (2589663)
ta
12:33:54 straylife (5994534)
to po c**j sie mnie pytasz?
12:34:03 (2589663)
w wyszukiwarce nie ma napisow
12:34:11 straylife (5994534)
no i c**j ze nie ma
będą jak zrobie
albo jak ktoś inny zrobi
12:34:47 (2589663)
no to sie ku**a pytam kiedy beda a ty mi ku**a od nooba jedziesz
12:35:10 straylife (5994534)
no bede jeździł bo skoro umiesz używać forum to co z tego jak nie umiesz czytać Oo xD[/quote]
Hehe, to mi się zdarza kilkanaście razy dziennie...
no hatake, to kiedy będą te napisy
Kto to jest noob?
EDIT: Tion, dzieki
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-02-16 13:56:03)
kolejny debil dodal napisy fake ludzie co za idioci tu sa
pa3cja:
Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobę niedoświadczoną, początkującą. W niektórych kontekstach chodzi o osobę mało rozgarniętą, bezmyślną. Ma raczej negatywną wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu przede wszystkim w grach komputerowych.
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzięło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach MMORPG. Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).
Noob - jest to osoba, która mimo niedoborów, lub nawet braków wiedzy, nie potrafi się do tego przyznać, często również wywyższa się ponad pozostałych, lub kwestionuje ich wiedzę.
enjOy~~
Hatake - to jest bardziej żałosne niż śmieszne -_-
Eh współczuje Hatake , zmien numer gg i nie podawaj go userom forum . Ja moge jedynie ze swej strony znów się powtórzy nauczcie się języka
i nie gadać mi tu że sie ma 16 lat itd , ja pamietam za małolata 12 lat i na Cartoon Network oglądałem DBZ w wersji angielskiej , kozak
do tej pory pamietam op jak bym oglądał to wczoraj
a tak wogule to skąd oni biorą taką numeracje przecież odcinków naruto jest 220 chyba że im chodzi o naruto Shippuuden i dodają do pierwszej serii
A ktoś ściągał tego rawa [Chakra-RAWS]_NARUTO_SHIPPUUDEN_001-002_(640x480 DivX6.40 120fps)_[0652BD4A].avi bo chciałbym dowiedzieć się jaka jakość jest czy lepsza od [S^M]
Biedna hataky ^^ I jeszcze cię obrażają.. kurde, przecież ty nie masz żadnego obowiązku dodawać tych napisów. (ale miłoby było jakby pojawiły się szybciutko ^^)
Ostatnio edytowany przez kunai (2007-02-16 14:06:54)
Ehh ale przecierz on to lubi. Gdyby chcial to poprstu dal by block odrazu i juz, a nie zadawal sie w tego typu rozmowy.
Biedna hataky ^^ I jeszcze cię obrażają.. kurde, przecież ty nie masz żadnego obowiązku dodawać tych napisów. (ale miłoby było jakby pojawiły się szybciutko ^^)
To jest na zasadzie- Hatake, wcale nie musisz robic napisow, ale pospiesz sie z tym tlumaczeniem
kunai napisał:Biedna hataky ^^ I jeszcze cię obrażają.. kurde, przecież ty nie masz żadnego obowiązku dodawać tych napisów. (ale miłoby było jakby pojawiły się szybciutko ^^)
To jest na zasadzie- Hatake, wcale nie musisz robic napisow, ale pospiesz sie z tym tlumaczeniem
czyli jeszcze innymi słowy: Szacun, ale szybko
Co do tych ludków na GG, to jakże mam nie lubieć, jak z takim delikwentem można się podroczyć fajnie^^, ale zdarzają się też tacy, co fajnie zagadają, ładnie zapytają i się pożegnają, pełna kulturka:) Takim to wtedy odpowiadam.
i nie gadać mi tu że sie ma 16 lat itd , ja pamietam za małolata 12 lat i na Cartoon Network oglądałem DBZ w wersji angielskiej , kozak
Heh, 16 lat to ja mam i robie napisy:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-16 14:17:10)
Cała polska na twoje napisy czeka Hatake :]
Aha, nie zapominajcie, że mam też wspólnika, który pomaga mi w napisach. Chodzi tu o votd'a.:)
Cała polska na twoje napisy czeka Hatake :]
No serio, a ja na tej czołówce xD normalnie jestem twoim fanem hatake xD MASZ NAJLEPSZE NAPISY DO NARUTO
szybciej te napisy hatake bo mi sie zaraz odcinek sciagnie
heheh
NIe naciskajmy go tak, bo jeszcze się wnerwi i rzuci robotę XD (a tego nie chcemy, oj nie! (przynajmniej ja ))
A kiedy mniej więcej się ich doczekamy? Bo jak dopiero wieczorem to nie ma sensu siedzieć przed kompem i odświeżać co parę minut stronę.
Policzcie sobie: Jedna osoba może zrobić napisy z dokładnym timingiem do 24 minutowego odcinka w około 4 godziny, czyli 8 godzin na dwa odcinki, jako że robia dwie osoby, to mogą je zrobić w 4 godziny. Teraz należy doliczyć czas na korektę, ponowne obejrzenie epa itp. Przyjmując, że w miedzyczasie coś zjedzą itp. itd. szacunkowy czas to nawet do 6-7 godzin od momentu, gdy zaczeli. Ale ten czas to tylko w ekstremalnych sytuacjach, ja normalnie to cały dzień nie raz robię korektę, a napisy po trosze każdego dnia, przez tydzień. Wszystko więc zależy od chęci i od tego, jaki poziom mają przedstawiać te napisy. [Hatake, nie słuchaj ludzi, liczy się jakość, a nie szybkość]