Nie jesteś zalogowany.
Napisy do najnowszego odcinka naruto ukaza sie za 35 min warto czekac autorem napisów bedzie Itachi
Ostatnio edytowany przez Badi (2007-02-16 15:41:44)
Badi, jeśli to będą takie napisy, jekie dał poprzedni koleś, to dziękuje, postoję. Mam nadzieje że to nie kit ^^
Włąśnie obejzalem rawika i... jest pod wrazeniem tylko nie pasowala mi jedna rzecz. Po jakiego Ch**ja dawali na poczatek spotkanie z sasuke? co im to ku**a dalo?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Wzbudzenie ciekawości
jeśli Itachi będzie autorem to o jakość nie będzie trzeba się martwić[ukryty]
tak , pamiętam jego napisy
za ile napisy? niemoge sie doczekać xD
hwdp dobrze mówisz Itachi robił juz napisy i ztego co pamietam to nawet niezle mu szło Pozdro ;]
Badi w jajo was robi dopiero co profil stworzył. Kolejny oszust
o ten lol xD faja ! xD
kurde.. niech ktoś zrobi napisy.. :/
Niedługo zaczynamy robić napisy do Shippuudena z Hatake :].
Z uwagi na to, że teraz robimy to full profesjonalnie, wydanie napisków może (ale nie musi) trochę się przedłużyć, zrozumcie ludzie przecież to godzinny special - nie chcemy spieprzyć roboty .
I tu mamy dylemat czy tłumaczyć z wersji Dattebayo czy SD (ja optuję za SD w ciemno bo z DB mam bogate doświadczenia:D).
W takim razie napisy wyjdą od nas na bank - a kiedy - niewiemy .
P.S.
Jeśli chodzi o RAWa - ściągajcie od Saiyamana, RAW wyszedł chyba tylko jeden w bardzo dobrej jakości, l33t-raws da prawie na 100% ten sam, polecam ściągnąć.
Ostatnio edytowany przez votd (2007-02-16 16:38:47)
Kurde dyzio przestan juz jeczec. Jak ktos zrobi napisy to beda. Nikt nie zrobi ich wczesniej dlatego ze ty co chwila marudzisz. W 10 minut sie same nie zrobia!
Odemnie jutro po południu albo wieczorem.
hehe widac o czym teraz najwiecej sie gada na forum:D
A zakład recze za Itachiego wiec sie przekonamy kto kogo w jajo robi ;] to fakt ze dopiero profil stworzyłem ale mozecie byc pewni z za lada chwila napisu ukarza sie
no fajnie by było Badi ^^'
róbcie napisy do Db, bo to według nmie najelspza wersja!
Jestem nowy i ...
Kto robi najlepsze napisy do Naruto?
-
-
-
Kto robi najlepsze napisy do Bleacha?
-
-
-
róbcie napisy do Db, bo to według nmie najelspza wersja!
A widziałeś inne wersje?
dyzio91, nie pisz już tutaj... no chyba, że coś sensownego...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-16 16:48:22)