Nie jesteś zalogowany.
[cytuj=budyn]Zreszta tylko spytalem a ty jak jak obronca dziewic bierzesz w obrone DB. Wyluzuj[/quote]
Po pierwsze, nie użyłem żadnego wulgarnego słowa, więc nie życzę by było tak w drugą stronę :/
Po drugie, jakbyś zauważył, Naruto wyszedł W C Z O R A J, więc to chyba jasne, że wyjdzie na dzień drugi.
Po trzecie, nie jestem żadnym obrońcom DB, też ci odpowiedziałem. Jeśli denerwuje cie to, że ktoś ci odpowiada, to się nie pytaj.
W czwartki rano to było jakis czas temu, przecież przesunieto emisję Naruto ze środy na czwartek i dlatego raw jest w czwartki wieczorem a hardek rano, w piątek, ten od DB. A ty budyń sam żeś się urwał, nie powiem skąd.
Lol budyn a nie pomyslales ze byl nowy op i ed ? to tez trzeba przetlumaczyc... w starych wersjach opy i edy mieli gotowe wiec sie niemeczyli nad nimi
LOL! wchodzę, patrzę, a tu spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm, oftoooooooooooooooop;/
ech...
Dobra teraz INFORMEJSZYN:
votd'a gdzieś wcięło, z tego co mi napisał, to "dostał bana na komputer", czyli jak ktoś nie rozumie, nie może się tknąć PC, ponieważ rodzice zabronili:P Przez chwilę miałem w planach robienie samemu, ale nieoczekiwanie zgłosiła się do mnie pewna osóbka, która chce się przyłączyć do naszej grupy i zrobiła już połowe odcinka na polski:) Także, połowa już jest, teraz jeszcze tylko druga połowa, korekta i sie masz napisy na ANSI:D
Mogę upewnić tylko, że będą na bank dzisiaj, choćby to o 23:59:59, ale dzisiaj, i będą na wersji SD, bo imho to lepsza grupa od DB, jeśli DB można nazwać grupą...
bodzio - i know, wakatteru:D quality on first place:D ale można też quality odrobinkę niżej, a szybciej. jak tak robię z uwagi, że dużo osób to ogląda i nie można pozwalać im czekać wieczność, co oczywiście mógłbym w każdej chwili zrobić:-D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-16 17:20:17)
ten op jest kozacki:D nie mogę go przestać słuchać:D
ja posiadam rawa od Chakra-raws gdyby kogoś to interesowało:D
Jesli wziasc to pod uwage to rzeczywiscie. Tylko sie dziwie bo mimo wszystko zawsze byl ep w czwartki nawet jesli byl podwojny lub byl nowy op, A czas wyswietlania w Japonii chyba sie nie zmienil. Zreszta co mi tam zawsze sie mozna spytac.Bo ja teraz ma byc zawsze w Piatek to bede musial zmienic zwyczaj wchodzenie na db site z czw na ptk.
Wersja od SD?? Ja nie moglem jej znalesc, moze ktos zapodac linka do niego?
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-02-16 17:21:48)
a będzie synchro do db hatake?? bo moze bym ściągnął se od SD
ja pierwszą serie mam od aone i DB :d dwa odcinki chyba od zeus team i mirage team pare
a tą serie mam zamiar ściągać od Sayamana dlatego o napiski do S^M bym prosił xD no ale jesli niebedzie to najwyzej zmienie czasówke jesli bedzie trzeba tak zeby mi pasowała xD
Ostatnio edytowany przez dyzio91 (2007-02-16 17:23:52)
Luuudzie nie wiem po co wam te napisy, podobno polska w uni to i angielski powinniscie znac jak chcecie tak szybko napisy. bierzcie przyklad ze mnie[Ci którzy pospieszaja], nie prosze sie o zadne napisy bo ich nie potrzebuje[Nie znasz angielskiego? TO NAJWYZSZA PORA SIE GO NAUCZYC]. czasami jak zaczynam cos innego ogladac [jakas serie która juz zostala skonczona i sa polskie napisy] to niekiedy nawet nie chce mi sie sciagac polskich napisow ;D. Do mnie ostatnio ludzie zaczynaja pisac ze niby chca sie zglosic na korektorow - pomimo tego ze nie trudno sie domyslec ze juz znalazlem skoro jedna osoba koryguje juz szereg moich napisow, a pozniej pytaja jak tam tlumaczenie nastepnego odcinka [mowa o One Piece - znacznie mniej popularna seria]. To ja sie boje pomyslec jaki tlum naciska na osoby robiace pierwszy ep Naruto SPN.
okey http://animesub.info/szukaj.php?ID=15370 tu macie wersje beta moich napisow, czekam na synchra , napewno zamieszcze! no i czekam na opinie :]
Luuudzie nie wiem po co wam te napisy, podobno polska w uni to i angielski powinniscie znac jak chcecie tak szybko napisy. bierzcie przyklad ze mnie[Ci którzy pospieszaja], nie prosze sie o zadne napisy bo ich nie potrzebuje[Nie znasz angielskiego? TO NAJWYZSZA PORA SIE GO NAUCZYC]. czasami jak zaczynam cos innego ogladac [jakas serie która juz zostala skonczona i sa polskie napisy] to niekiedy nawet nie chce mi sie sciagac polskich napisow ;D. Do mnie ostatnio ludzie zaczynaja pisac ze niby chca sie zglosic na korektorow - pomimo tego ze nie trudno sie domyslec ze juz znalazlem skoro jedna osoba koryguje juz szereg moich napisow, a pozniej pytaja jak tam tlumaczenie nastepnego odcinka [mowa o One Piece - znacznie mniej popularna seria]. To ja sie boje pomyslec jaki tlum naciska na osoby robiace pierwszy ep Naruto SPN.
Nie kozacz, bo zapewne jest wiele innych dziedzin, w których ja bym mógł Tobie powiedzieć: "Po prostu się tego naucz, a nie mi trujesz zad". Poza tym ja lubie polskie napisy, mimo że uczęszczam do prywatnej szkoły języka angielskiego od 9 lat, to lubie ogląać sobie anime z Polskimi napisami. (Rzadko mi się zdarza z eng subami oglądać). Czyste lenistwo =)
a będzie synchro do db hatake?? bo moze bym ściągnął se od SD
będzie będzie, wszystko będzie:P nie którzy mnie nie znają jeszcze co? zawsze robię do najpopularniejszych wersji synchra;)
to jak, zrobi ktos synchro do ktorejkolwiek wersji rozncej od DB ? Bylbym wdzieczny
a ja już ściągnąłem wersję db i się zawiodłem bo jakość jest słaba 270mb
w związku z tym czy wie ktoś czy wydadzą oni naruto z lepszą jakością niż teraz czy nie warto już czekać?
Ostatnio edytowany przez Eternit (2007-02-16 18:15:30)
prosze zamiast poprawiac/wylapywac bledy w tlumaczeniu zrobcie lepiej synchro do [S^M] Naruto Shippuuden ep 01 ;p
dkai2218 napisał:a będzie synchro do db hatake?? bo moze bym ściągnął se od SD
będzie będzie, wszystko będzie:P nie którzy mnie nie znają jeszcze co? zawsze robię do najpopularniejszych wersji synchra;)
taaak na tobie mozna polgac Hatake[okej][okej]
A co myślicie o tym spoilerze przed właściwym odcinkiem ? Ja uważam, że niepowinno go tam być :p W mandze tak się męczyli by pokazacw końcu Sasuke a tu już w 1 odcinku ...
a mi tam nawet pasuje że to puścili narobili mi tylko smaka Przemek wiesz co dobre
mi cały czas i op i end chodzą po głowie
Obglądnąłem pierwszy epek od SD i ... znając 'klasę' DB jestem przekonany, że dobrze zrobiłem ściągając właśnie suba SD. Swoją drogą epek jest świetny, sporo wspomnień ale całość absolutnie nie nudzi
a tak w ogóle to jak się poprawnie pisze?
NARUTO SHIPPUUDEN czy NARUTO SHIPPUDEN bo jak patrzę w necie to obie wersje pisowni są dobre więc nie wiem jak mam tytułować drugą serię Naruto