Nie jesteś zalogowany.
sansiro widać
widać że ty ani nie jestes zdrowy(bo cos cie w ten łep musiało walnąc...)ani mądry...licencja jest juz przedłuzona (jesli sie nie myle)a majac licencje to juz jest nielegalne
z angielskimi jpf nic nie zrobi bo nie moga...ale z polskimi moga bo licencje maja...
Ehh nie chce mi się z tobą gadać... JPF ma licencje na Naruto... Nie na NAruto Shippuden... Jpf Zatrzymało się na 19 tomie a shippuden zaczyna się od 28 tomu bodajze... Na 1 tom przepada 2 miesiące ... 9x2=18 miesięcy... czyli za półtora roku będzie shippuden... komu chce się czekać... Może to ci wreszcie zamknie tą piękną buźkę
piekna...jak miło byc doceniony przez osobe o blizej nieokreślonej płci...byc moze to dla twojego mózgu jest za dużym obciążeniem ale manga nie dzieli sie na Naruto i Naruto Shippuden xD maja licencje na 20 tomów i chyba juz przedłuzyli do najnowszego wydanego tomu ale pewien nie jestem xD moze to wreszcie zamknie twoja niezbyt mądrą główke:)
To wielka szkoda że z angielskimi JPF nic nie może zrobić , bo fani je też mogą przeczytać i jpf wtedy padnie na bank . Ale nic to, khadzadzie dzielny obrońco (sam niewiem czego[hehe]), donieś na sansiro a zostaniesz bohaterem ANSI i całego kraju , a ja nawet postawię ołtarzyk Tobie poświęcony . Jesteś moim aidolem
OD kiedy dragon ball dzieli się na zwykłe, z i gt?? Dajcie Palec a ręke wam wezmą:P
od kiedy jest dragon ball gt?? bo Z jest bo tak najwidoczniej chciał toriyama xD bo naruto manga sie nie dzieli na zwykly i shippuden xD
Aizen to że ty chcesz kraść i pogłebiać bardziej wydawnictwa to twoja sprawa:/ ja sie głownie zajmuje własnie skanlacjami(nie zlicencjonowanych w polsce)i uznaje(jak wiekszosc skanlatorów)że taka działalność jak robienie skanów rzeczy zlicencjonowanych w polsce za coś godne pogardy...ale ty moj dorig kali(aizen)ze swoją uposledzoną moralnościa raczej nie zrozumiesz
eH ZACOfane to all;p peciez jests juz wersja db=275mb:) Tylko tyle ze nie ma napisow;d;d:PP A wejsciowka i ending sa cudne:PP
od kiedy jest dragon ball gt?? bo Z jest bo tak najwidoczniej chciał toriyama xD bo naruto manga sie nie dzieli na zwykly i shippuden xD
Aizen to że ty chcesz kraść i pogłebiać bardziej wydawnictwa to twoja sprawa:/ ja sie głownie zajmuje własnie skanlacjami(nie zlicencjonowanych w polsce)i uznaje(jak wiekszosc skanlatorów)że taka działalność jak robienie skanów rzeczy zlicencjonowanych w polsce za coś godne pogardy...ale ty moj dorig kali(aizen)ze swoją uposledzoną moralnościa raczej nie zrozumiesz
Kraść? Upośledzona moralność? Och ty niedobry okrutniku , a już ci ołtarzyk chciałem stawiać i obwoływać bohaterem narodowym . Ranisz mnie dogłębnie
Aizen to że ty chcesz kraść i pogłebiać bardziej wydawnictwa to twoja sprawa:/
Mistrzu khadzadzie , racz wytłumaczyć mi niegodnemu co oznacza zwrot "pogłebiac bardziej wydawnictwa" ?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-02-17 13:57:59)
proste...ilu jest tumanów ktorzy wolą sciagnac sobie chaptery z neta zamiasy wydac 13 PLN u jpfu?? od groma...załóżmy ze ok 100 albo 200(przykład)jesli wszyscy sciagna 9 chapterow(1 tom)to wychodzi nam ciekawa sumka:/otóż w sumie pozbawli wydawnictwa 1300 PLN(przy 100 osobach)lub 2600(przy 200)i jak powiesz ze to drobne pieniadze to znaczy ze jestes na serio uposledzony:/2600 zł wydawnictwo jest do tyłu...teraz jaka jest szansa ze sciagną tylko jeden tom?? napewno te osoby sciagna wiecej tomów a strata pieniedzy rosnie...i dlatego jpf powoli upada...nikt nie zauwazył ze coraz wolniej wydaja??to nie wina braku czasu ale coraz mniej funduszy bo ludzie wola sciagac z neta:/
eH ZACOfane to all;p peciez jests juz wersja db=275mb:) Tylko tyle ze nie ma napisow;d;d:PP A wejsciowka i ending sa cudne:PP
WTF?
Rozwin swoja mysl, bo za grosz cie nie rozumiem.
@ khadzad
Mysle, ze juz wystarczy tych wywodow. Pisanie po raz "n-ty" tego samego nie spowoduje naglego nawrocenia.
Zreszta kazdy zrobi tak jak bedzie uwazal za sluszne.
@ sansiro
Miszczu khadzadzie , a jak ściąganie chapterów z netu (to co obecnie jest w jpf to na necie raczej nie znajdziesz) ma się do pogłębiania wydawnictw? Dalej nie widzę związku
...na necie znajdziesz...pozatym...oni juz maja licencje na tamte chapy...pozbawiacie ich pieniedzy...zreszta tłumaczenie tego nie ma sensu...~s0n1c ma racje...i tak bedziecie robic dalej swoje...bleh...
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-02-19 20:42:27)
Ale mi chodzi konkretnie o zwrot "pogłębianie wydawnictw" , zamiast wyzywać innych od debili przyjrzyj się temu co piszesz gdyż zbyt mądre to to nie jest[hehe].
Niewiadomo do którego tomu Naruta JPF ma licencję , więc zasugeruj im aby o tym informowali na stronce (chyba że informują a ja coś przeoczyłem) .
Tak więc khadzadzie krynico mądrości tocz swą krucjatę w imię mego dobrego ubawu dalej
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-02-17 14:17:06)
khadzadzie master of the univers wtf do you want ?? z wydawnictwami jestes skumany czy co ze tak sie rzucasz. Idz nawracac tych, ktorzy to skanluja, a nie tych co to sciagna. Jak masz cos zadarmo to bierzesz to. Jak nie bedzie zrodla, nie bedzie problemu. Co do jpfu to i tak juz dawno zszedl na psy i nikt nie wie jak on sie utrzymuje na rynku. BASTA
Dodam jeszcze jedno. Jak komus bedzie zalezalo to kupi.
Z mojego przykladu.
Jak bym mial do wyboru kupic tomiki "Naruto" czy przeczytac te same sklancje z neta (nie koniecznie po polsku). To wybral bym to drugie.
Powod? Nie zalezy mi az tak na tej mandze. Jak by mi odcieli dostep do skalancji, to bym przestal czytac. Bo tomiku i tak bym nie kupil.
Ale np takiego Fullmetal'a, nie ma innej opcji jak kupno od jpf'u.
Oczywiscie to jest moj punkt widzenia. Bo wiem, ze sa osoby co moga nawet ubostwiac a i tak nie kupia.
Spox , teraz kiedy Naruto jest na jetixie to sprzedaż podskoczy , zresztą i tak jest wysoka bo niektóre tomy o ile wiem są już dosyć ciężko dostępne
A może mi ktoś powiedzieć, czy można tą serię w miarę normalnie oglądać jak się nie oglądało pierwszego Naruto? Bo jakoś nie bardzo mi się chce oglądać 220 epsów pod rząd.
jakis czas temu była w zapowiedziach notka...czekamy na przedłuzenie licencji naruto od tomu 20(czy jak to leciało)jednak dawno tam nie wchodziłem...zreszta nic nie wytumaczysz...
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-02-19 20:42:00)
jakis czas temu była w zapowiedziach notka...czekamy na przedłuzenie licencji naruto od tomu 20(czy jak to leciało)jednak dawno tam nie wchodziłem...zreszta idiocie nic nie wytumaczysz...
Miszczu khadzadzie co to znaczy "pogłębianie wydawnictw" ?
yhm i cos czuje ze moga byc kłopoty xD ok to sie upewnie:)ep3 shippka bedzie w ten czwartek?? bo ten chyba podwojny był i teraz pewien nie jestem:)