Nie jesteś zalogowany.
nie niestety nigdy mi nie szlo dobrze tlumaczenie piosenek, wiec sobie odpuszcze
Proponowałbym Ci w takim razie wziąć kogoś do pomocy kto przetłumaczy te piosenki lub też dogadać się z kimś kto już to zrobił aby Ci pozwolił na ich używanie. Tłumaczenie piosenek cieszy się dużym wzięciem , tak więc będziesz bardziej konkurencyjny
Co do następnego shippka to powinien być w czwartek. Nikt nigdzie nie informował o innej dacie emisji
Jak sie zwie ta piosenka z openingu?
Jakie jest wasze zdanie??
Która grupa (ta co wydaje rawy) wydaje naruto w lepszej jakości??
Bo sciagam wersje od DB i w rawie i nie wiem na którą można liczyć (słyszałem że S^M nie wydają wszystkich epków tylko jak im tam się chce)
LOL!
(słyszałem że S^M nie wydają wszystkich epków tylko jak im tam się chce)
nie jak im się chce, tylko jak dadzą radę ściągnąć, albo czy te odcinki będą w ogóle na Winny i Share...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-17 15:53:05)
Dobra ktos chce napisy do DB to do mnie:)) Konohasenpu Fansubs idealne napisy:) A ja wole anime od mangi:D i zapychacze;d;d
ja se wole poczekać na napisy Hatake... on z votem robią najlepsze
PS: hatake długo jeszcze trzeba będzie czekać??
[cytuj=NarutoSan]ja se wole poczekać na napisy Hatake... on z votem robią najlepsze
PS: hatake długo jeszcze trzeba będzie czekać??[/quote]
Ale Hatake i votd nie wrzucają już napisów na ANSI tylko wydają hardsub'a z ich napisami.
Yyy... czy mógłbym prosić o odpowiedzenie na moje pytanie które jest jakąś stronę wcześniej?
A może mi ktoś powiedzieć, czy można tą serię w miarę normalnie oglądać jak się nie oglądało pierwszego Naruto? Bo jakoś nie bardzo mi się chce oglądać 220 epsów pod rząd.
Nie ogladaj zapychaczy, wiec zostaje ci cos kolo 140 epkow. I radze ci obejrzec pierwsze epki jednak.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-02-17 16:27:11)
ja czekam na te hatake:) sa najlepsze:)
looknij wyżej na mojego posta... i niżej... xD chyba hatakie juz nie wydaje na Ansi... oby to nie było prawdą.. bo sie zabije
owszem nie wydaje ale ja czekam na hardka:) bo ponoć ma byc w wersji avi xD
NarutoSan, kupię kwiatki na twój grób. Przecież Hatake wyraźnie napisał wcześniej, że napisy będą, ale w formie hardków.
EDIT:Avi i mkv.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-02-17 16:37:03)
niech bog ich za to pobłogosławi
Tak jest. Dokładnie Postanowiliśmy zrobić dwie wersje - w mkv - normalnie na PC-ty i avi, ponieważ część osób (np. JA) lubi sobie wypalić i oglądać avi na DVD Playerkach.
ROTFL
A my się zabijemy, jak nie ściągniesz naszego hardka, Naruto-san i wcale nie będzie tłumaczenia od Hatake
EDIT: żartowalem[gwizdze] ekhem... żartowałem... będą TYLKO dwie wersje ^^
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-02-17 17:06:17)
dobra sciagne wszystkei trzy tylko kiedy ;] dajcie chociaz jedne ;]
i jak udostepnicie? megaupload itp? czy torrencik?
niepowiem ze sie zawiodlem teraz bedzie tzreba dłuzej czekac :d
...przynajmniej bedzie dobrze zrobione:)
no ok ale ciekawe ile trzeba będzie czekac na te hardki??
no ok ale ciekawe ile trzeba będzie czekac na te hardki??
Tyle ile będzie trzeba. Uspokoję was, że pracujemy pełną parą nad każdym elementem.
dobra sciagne wszystkie trzy...
i jak udostepnicie? megaupload itp? czy torrencik?
Żartowałem z tymi trzema - będą dwie - mkv i avi.
Damy zarówno na torrenta jak i na MU.