Nie jesteś zalogowany.
Zauważyliście coś dziwnego w wyglądzie Kakashi'ego (41:13 wersja DB)?
Jutro 3 odcinek :D:D:D
Pozdro Dla redakci
Ostatnio edytowany przez Luffy_19 (2007-02-21 10:07:27)
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
hej mam pytanie właściwie do zwykłego naruto. Jak sasuke zdobył sharingana?? Czy on zdobył dopiero w anime czy wcześniej juz miał jak tak to kiedy go ukazał po raz pierwszy. Zupełnie zapomniałem a mnie to ciekawi :]
Jak mnie pamiec nie myli to w walce z Zabuza
Zdobył go walcząć z Haku.
hej mam pytanie właściwie do zwykłego naruto. Jak sasuke zdobył sharingana?? Czy on zdobył dopiero w anime czy wcześniej juz miał jak tak to kiedy go ukazał po raz pierwszy. Zupełnie zapomniałem a mnie to ciekawi :]
Zdobył go walcząć z Haku.
On go nie zdobyl! Sharingan to zaawansowana linia krwi wiec nie mozna sie tego nauczyc czy zdobyc w normalny sposob. Sasuke po raz pierwszy uzyl go w walce z Haku:D
Mi się to odrazu rzuciło w oczy.
Wszystko prawda, ale jak do tej pory wszystkie przypadki aktywowania Sharingana były powodowane silnymi emocjami użytkownika.
eee jeśli dobrze zrozumiałem (nie czytam mangi) to Luffy_19 właśnie bardzo profesjonalnie zaspojlerował coś very dużego w związku z kakashim, nie mylę się??
Przestancie spojlerowac do jasnej cholery !!!!
Co w tym takiego niezwykłego? Ja nic nie widzę... Kakaś jak Kakaś...
Hatake chodzi o to, że chyba raz ma opaske a raz nie założoną na oko
kirei napisał:Zauważyliście coś dziwnego w wyglądzie Kakashi'ego (41:13 wersja DB)?
Co w tym takiego niezwykłego? Ja nic nie widzę... Kakaś jak Kakaś...
No tak ale wcześniej przesunął opaske w góre, a w tej scenie ma ją na oku ...chyba o to chodzi
[cytuj=Hatake]Co w tym takiego niezwykłego? Ja nic nie widzę... Kakaś jak Kakaś...[/quote]
Jak to?! Nie widzisz żadnej różnicy z poprzednim Kakashim ( 39:47 ) z tym? Ślepy czy co? xD
Podnosi opaskę, pokazują Kakashiego parę sekund później z innego ujęcia, a opaskę ma znowu na oku... Mija następne kilka sekund, a opaska jest znowu podniesiona. Jak tego można nie zauważyć. ^^
jak by nie było Kakashi jest już doświadczonym shinobi i pewnie znalazł obejście na tą technikę wszystko da się obejść wystarczy chcieć (BTW co z tego że nie należy do klanu Uchiha) ważne że Sharingan należy hehe.
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-21 15:46:18)
Podnosi opaskę, pokazują Kakashiego parę sekund później z innego ujęcia, a opaskę ma znowu na oku... Mija następne kilka sekund, a opaska jest znowu podniesiona. Jak tego można nie zauważyć. ^^
A... mały błędzik^^ Ja tam nie zwracam uwagi na takie szczególiki
może mu się zsunęła przypadkiem