Nie jesteś zalogowany.
Dobry epek, następny będzie jeszcze lepszy.
Wiadomo kiedy wychodzi OST żebym mógł go słuchać godzinami, ten kawałek kiedy pojawiają się członkowie Akatsuki wymiata.
Odcinek słaby, walka z kakashim śmieszna , ponoć naruto czegoś się nauczył podczas treningu ? jak dla mnie to znów jest ten slaby naruto i jego repliki ,mogli zrobić bardziej dynamiczna walkę. Deidara czy jak mu tam? też jakieś śmieszne pająki wybuchające na twarzy przeciwnika , to jest ta potężna akatsuki?
Ostatnio edytowany przez hwdp (2007-02-23 14:34:30)
Odcinek słaby, walka z kakashim śmieszna , ponoć naruto czegoś się nauczył podczas treningu ? jak dla mnie to znów jest ten slaby naruto i jego repliki ,mogli zrobić bardziej dynamiczna walkę. Deidara czy jak mu tam? też jakieś śmieszne pająki wybuchające na twarzy przeciwnika , to jest ta potężna akatsuki?
Z tego co pamiętam z mangi to on chciał się tam po cichaczu dostać ( do wioski piasku) i zdjąć w tym celu 3 co stało na straży (tylko 3? eh -_-). Niestety ( a raczej stety) Gaara go zauważył. Nie będę opowiadał jak pokonał Garee bo to możecie zobaczyć za tydzień ale przeczytać w mandze (wystarczy wam to, że się praktycznie nie zmęczył)
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-02-23 14:42:31)
[cytuj]Nie będę opowiadał jak pokonał Garee (wystarczy wam to, że się praktycznie nie zmęczył)[/quote]
tak - ale użył podłego i kompletnie nie fair sposobu. No ale czego my oczekujemy od Akatsuki.
Wydaje jakaś grupa wersje bez reklam i napisów?
[cytuj=malkor]Wydaje jakaś grupa wersje bez reklam i napisów?[/quote]
Chyba l33t-raws, ale nie jestem pewien.
Odcinek słaby, walka z kakashim śmieszna , ponoć naruto czegoś się nauczył podczas treningu ? jak dla mnie to znów jest ten slaby naruto i jego repliki ,mogli zrobić bardziej dynamiczna walkę.
No wiesz bądź co bądź naruto z sakura walczą z kakashim wyrównaną walkę dość (wiem wiem nie mozna tego nazwać walką ale mimo to...) no a wkońcu kkashi jest jouninem.
jak się wkurzy to i sam zrobi zresztą klony nie są złe dobra akrobatyka i włala
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-23 21:35:30)
Wydaje jakaś grupa wersje bez reklam i napisów?
chakra-raws wydaje bez reklam
Klony to się okażą jeszcze bardzo przydatne, do jednej takiej techniki... ale nie będę spojlerował, za kilkadziesiat odcinków, wy też się dowiecie.
[cytuj]Nie będę opowiadał jak pokonał Garee (wystarczy wam to, że się praktycznie nie zmęczył)
tak - ale użył podłego i kompletnie nie fair sposobu. No ale czego my oczekujemy od Akatsuki.
Ja nie wiem co ty chcesz od niego, pomyslal i go pokonal.
nie wiem jak wy ale odnioslem wrazenie ze Sakura zrobila wieksze postepy niz Naruto ;/
Pytanie do tych z co czytali mange... Naruto nauczył się jakoś lepiej kontrolować czakre Kyuubiego? I czy będzie z niej korzystać bo to właściwiwe najciekawsza metoda walki Naruta.
Heh chociaz bedziemy miec ucieche z Akatsuki, bo naruto to wiadomo ... ;/ ja osobiscie czekam tylko na mistrza brewke az pokaze co to znaczy walka
tylko żeby przypadkiem nie odpowiadać tu na pytanie harnasa02 :]
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2007-02-23 22:08:48)
Ok, właśnie chciałem to zrobić... [joke] niech je zada w temacie: Naruto spoliers manga, to mu odpowiem.
A co sądzicie o trzecim odcinku ?? Bardzo mi sie podobało to co prezentuje naruto( fajna była akcja z tym klonem na początku jak go zamienił w dużego shurikena) i sakura( ta jej siła). Musze nadmienić że juz czytałem mange i wiem co będzie ale chce zwrucić waszą uwage na jeden fakt, w pewnym momęcie 3 odcinka pokazuja kakashiego bez sharingana w lewym oku . Ja zawsze myślałem że on go ma na zawsze i niemoże go zamienić na zwykłe oko, co o tym myślicie??
hehe bo nie może i po to nosi opaske
ale pokazali go bez sharingana Co do samego testu jak dla mnie pasuje zreszta to sie dopiero rozkreca i jednak kakashi sie zdeka zdziwili postepami naruciaka i sakury. Zreszta ero senin i tsunade powiedzieli ze to dopiero poczatek i nic nie pokazali jeszcze swoich prawdziwych umiejetnosci.Co do akatsuki ciekawie sie zapowiada.