Nie jesteś zalogowany.
kishimoto zupełnie nie ma pomysłów na nowe techniki imo..
Jeżeli ktoś by chciał Naruto Shippuuden ep 3 w lepszej jakości niż ten od S^M, to tutaj możecie ściagnąć z Torrenta:
[SLF-Raws]_Naruto_Shippuuden_03_[WMV9 640x480 LameVBR]_[DA3650A7].avi.torrent
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-24 13:06:50)
a ja mam pytanie czy jaka polaska grupa wydaje skanlacje naruto ?? ( te po walce nar- sas ) jesli tak to podajcie link
Przeciez wyszly dopiero trzy epki Shippuudena, wiec czego wy chcecie? Myslicie ze Naruto juz na wstepie pokaze czego sie nauczyl przez dwa lata? Zawsze trzeba troche poczekac.
witam mam takie pytanie gdzie mozna sciagnac mange PL??byl bym bardzo wdzieczny za odpowiedz
l33t rawsi tez wydaja lepsze rawki, ja od nich sciagam.
twoja sprawa skąd ściągasz, ja tylko potałem linka, bo wydaliśmy:)
l33t nie wydaje o wiele lepsze relki, jedynie zamazują obraz by nie było widać artefaktów to cala ich filozofia ;3
na winny sa o wiele lepsze rawki chocby w hdtv
Hybrid napisał:l33t rawsi tez wydaja lepsze rawki, ja od nich sciagam.
l33t nie wydaje o wiele lepsze relki, jedynie zamazują obraz by nie było widać artefaktów to cala ich filozofia ;3
na winny sa o wiele lepsze rawki chocby w hdtv
No nie wiem, czy tak rozmazują... też biorą co popadnie im pierwsze w ręce... Chociaż, fakt to zależy, bo faktycznie widziało się czasami jakieś dziwne rozmazy. A co do HD, to fakt, również i na Share, ale na pewno nie Naruto:P Ten co my daliśmy i l33t, to jest jak narazie najlepszy w całej sieci, reszta, to już tylko gorsze.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-24 15:42:59)
no tyle ze l33t rawsi maja wiecej sedow/perow i szybciej od nich sciagne, zreszta zobacze jaka bedzie jakosc.
wlasnie skonczylem ogladac 3 odcinek jak narazie zapowiada sie niezle
wie ktos moze keidy bedzie 4 odcinek ??
wlasnie skonczylem ogladac 3 odcinek jak narazie zapowiada sie niezle
![]()
wie ktos moze keidy bedzie 4 odcinek ??
Pewnie sroda-czwartek
tak jak zawsze co tydzien wychodzi chyba
a ja dalej czekam na StrayLife.... mam nadzieję ze już niedługo
No to macie daty najbliższych odcinków:
2007-03-01
Odcinek 4.
"Jinchuuriki of the Sand"
砂の人柱力
Suna no Jinchuuriki
2007-03-15
Odcinek 5.
As the Kazekage...!
風影として...!
Kazekage to Shite...!
2007-03-29
Odcinek 6.
The Art is a Bang!
芸術は爆発だ!
Geijutsu wa Bakuhatsu da!
2007-03-29
Odcinek 7.
NARUTO Shippuuden Special
NARUTO疾風伝スペシャル
NARUTO Shippuuden SUPESHARU
Episode 6-7 are an hour-long broadcast
A ty Hybrid zmieniłbyś sygnaturę!!!
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-02-25 18:38:08)
[cytuj=Sasuko]wie ktos moze keidy bedzie 4 odcinek ?? [/quote]
Rany...
Masz jakieś poczucie czasu? Wychodzi w czwartki! Naruto Shippuuden wychodzi w czwartki. Zapamiętajcie to!
[cytuj=Zizu]witam mam takie pytanie gdzie mozna sciagnac mange PL??byl bym bardzo wdzieczny za odpowiedz[/quote]
Polecam http://jpf.com.pl. Tylko, że tam można mangę nabyć.
[cytuj=raziel4ever]a ja mam pytanie czy jaka polaska grupa wydaje skanlacje naruto ?? ( te po walce nar- sas ) jesli tak to podajcie link[/quote]
Nie polaska tylko polska. Poza tym, był już podawany link w tym temacie ( wiem bo podawałem ). Poszukaj!!
Jeżeli ktoś by chciał Naruto Shippuuden ep 3 w lepszej jakości niż ten od S^M, to tutaj możecie ściagnąć z Torrenta:
[SLF-Raws]_Naruto_Shippuuden_03_[WMV9 640x480 LameVBR]_[DA3650A7].avi.torrent
Hatake ten torrent sam nie wiem mam 1 mb i a jak go proboje zacisgnac juz caly czas 0,0kb/sec jest :/mam nadzieje |e dacie na Waszej stronce link do downloadu bez torrenta :P
u mnie normalnie zajmuje a ściagac nei próbowałem... (pewnie tez yb było normalnie )
leee 5 odcinek będzie dopiero 15? marca!? :(:(