Nie jesteś zalogowany.
leee 5 odcinek będzie dopiero 15? marca!?
:(:(
straszne, umrzesz na raka.
osobiście wolę, żeby wydawali odcinki rzadziej, ale nie było fillerów po półtora roku <_<
spychu_man napisał:leee 5 odcinek będzie dopiero 15? marca!?
:(:(
straszne, umrzesz na raka.
Uważałbym z takimi przepowiedniami.
Co do daty 5 epka, jeśli to prawda to trochę dziwne, że tak szybko przerwa.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-27 00:26:24)
jak na moje to @jubei sie pomylił tak samo jak z 6 i 7 epem bo są w tym samym terminie... proponuje odjąć 7 dni od 5 i 6 odcinka i wszystko będzie w należytym porządku
Episode 6-7 are an hour-long broadcast
Więc nic dziwnego, że są w tym samym dniu Będzie to jeden odcinek połączony
Jeez, shippuuden wymiata
Nie mogę się doczekać następnych odcinków
znasz takie coś jak edit BTW o ile dojdzie kiedyś do fillerów to może Hinaci będzie więcej
eDIT: Hai
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-27 11:48:51)
hmmm... Hinata ci sie podoba ??
jak chca zrobic 2 tyg odstep to nie lepiej luke zalatac Kakashi Gaiden czy jak to tam sie zwie ;p ?
Ale tu przecież nie idzie o to by naruto wychodził co tydzień tylko o to by manga jeszcze troche uciekła z fabułą.
u mnie normalnie zajmuje a ściagac nei próbowałem... (pewnie tez yb było normalnie
)
OMG chodziło mi o szykośc mego neta 1mb a nie pojemności pliku :P:P[baka][baka][baka] mniej takich n ie madrych odp prosze cie Naruto-san
;)
to jest super,dobzre ze film 3 jest juz jak naruto powraca po 2,5 roku,po treningu,zapowiada sie Fajnie .Co tu duzo gadac czekam na niego.hehe
[cytuj=namir]to jest super,dobzre ze film 3 jest juz jak naruto powraca po 2,5 roku,po treningu,zapowiada sie Fajnie .Co tu duzo gadac czekam na niego.hehe[/quote]
O ile dobrze pamiętam, to 3 film został wydany w okresie fillerów. 4 film ma wyjść chyba w lato, i będzie już dotyczył nowej serii.
3 film?? a ma ktoś link?? ;>
dziwne bo napisów nikt nie wstawił
3 film był w kinach, ale nie wyszedł na DVD, więc nie ma napisów, chociażby angielskich. Rany...
biedny Szual:-D, po co się wysilasz i odpowiadasz na czarnogrodzkie pytania? (hehe, tekst wąskiego):P
[cytuj=Hatake]biedny Szual, po co się wysilasz i odpowiadasz na czarnogrodzkie pytania?[/quote]
Sprawia mi to przyjemność, że komuś pomogłem. Mimo, że za dwie strony tematu, ktoś znowu zada to samo pytanie
EDIT:
~Myphos: bywa i tak
Pawa: nie dawaj czegoś takiego jak [ SPOILER], bo każdy już chyba obejrzał epki 01-02
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-02-27 22:07:44)
nie 'pomogłem' tylko 'zbeształem' ^_-'
po obejzeniu 1-2 epkow w sumie bylem roche zdziwiony tymi nowosciami, najlepsze jest to ze [ SPOILER]neji i temari sa Jouninami :| poza tymi paroma dziwactwami nic ciekawego no i nie moglem sie doczekac walki z kakashim ofc ^^ no ale jak juz sie doczekalem to sie niesamowicie zawiodlem :| imo za duzo tych wspomnien (wiecej niz walki) naruto nic nie pokazal (jak juz ktos wspomnial nawet sie rasengana nie nauczyl samemu robic...zapewne costam sie nauczyl poczekam zobacze:P) za to sakura ma moc jak tsunade (bylo o tym troche przed shuppuuden ale nie az tak :|) i piescią tworzy kratery :| (byl taki fajny moment jak naruto rozwalil rasenganem drzewo a sakura 50 drzew piesciami :D to co rasengan to nic w porownaniu do 'mocy' sakury?^^)[/SPOJLER] no coz zobaczymy co w nastepnych epkach...mam nadzieje ze beda ciekawsze ^^
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-02-27 22:05:06)
Pozwoliłem sie dołączyć. Apropos "odpowiadasz na czarnogrodzkie pytania" to myśle ze nawet jesli ktoś uważa że to nudne odpowiadac komus na tak prymitywne pytania to może dam wam propozycje byście weszli na jakies niespenetrowane dotychczas forum gdzie będzie z parę tysiaków postów tak że Search w tym wszystkim klęknie i znajdźcie mi konkretną informacje. Według mnie forum to żywa dyskusja i tak jak przychodzi jakiś przechodzień [masełko maślane Rama-wiem]i pyta was o godzine -co jest prymitywnym zdaje sie pytaniem- tak i teraz Glaurung był szarym przechodniem przypadkiem słyszącym tykanie waszych zegarków a potrzebujący znać aktualną godzinę - metafora taka:)[MIŚ].
Pozdro wszystkim fanom Naruto a szczególnie tym po 22 roku egzystencji którym nie obce jest wysłuchiwanie stwierdzeń typu: "nie jesteś za stary na te bajki?
DZIAAAAA!
Pawa a bez wspomnień to by nie było klimatu który sobie cenie w Naruto i jak tak bardzo lubisz 100% walki to obejżyj sobie inne animce lol