Nie jesteś zalogowany.
ja pierdziu pierdziele czy ja pisałem, że to jakas nowa technika była?? Odp.:NIE! Napisałem tylko, że to wyglądało jak "cos tam" o czym mówi "jakas tam" legenda nia pamietam jak to dokładnie było. proszę bardzo błędnie nie parafrazować moich słów. dziękuje.
PS
RAW już jest na miom dysku:D
PS2
Ostatnio edytowany przez sajdak (2007-03-01 20:54:31)
to ps2 bylo nie potrzebne trzeba bylo napisac cos wstylu odcinek taki sobie a nie walic odrazu spojlera (wedlug mine to spojler)
rzeczywiście może inaczej to ujmę- nie stało się nic ciekawego dla mnie
a to już jest subiektywne odczucie więc spojlerem być nie może
a co do Hinaty to wszystkiech jej fanów, którzy na nią czekali bardzo przepraszam wybaczcie mi
Ostatnio edytowany przez sajdak (2007-03-01 20:55:00)
Shinsen Subs tez jest Sux tlumacza nie dokladnie -.- Wiec jezeli SS by wzieli ta serie ( co jest prawdopodobne) to nie radze sciagac od nich ...
Oni będą tylko specjale tłumaczyć, przynajmniej taki maja status na aniDB
Jaa Cie juz sobie wyobrażam ten "prawdziwy" rasenagan pewnie naruto bedzie go robił dwoma rękoma i bedzie wyglądal jak "gengi dama"
(specjalny atak Songo z Dragon Ball- wiem ze wiekszość wie o co chodzi ale pisze to dla tych wyjątków
)
Hinata prędko się nie pojawi, tyle napiszę, to chyba nie spoiler xd
sajdak może sobie zacznij oglądać naruto za 3 miechy to wtedy napewno się coś wydaży wedle twoich oczekiwań a nie ledwo początek nowej serii a ty chcesz że by się coś działo dziać to się potem będzie, a i jak masz pisać SPOILEROWAĆ to może lepiej nie oglądaj RAWÓW tylko poczekaj z nami na SUBA, a Hinaty to nie będzie jeszcze przez kilkanaście epków chyba że ją wstawią tak po za manga wcześniej lol. Co było by miłe.
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-03-01 23:02:34)
Hm, a wedlug mnie, SD ssie XD możliwe, że i dokładniej translują, ale ja nie wiem co oni tam do mnie piszą @_@ Dlatego też, czekam na nie-fastsuba i ściągam od NarutoBuzz:P
coz troche upodabniam sie do bohatera anime
i mi sie troche nudzi wiec pisze bzdety
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-03-02 00:32:12)
Sory, ale zaczynasz robic sie zalosny...
Ale zgadzam sie, zeby nie spoilerowac.
Glaurung proponuje czytać mangę jeśli tak bardzo chcesz dowiedzieć się czegokolwiek co będzie działo się w Naruto. Takie twoje rozważania wywołują dyskusję na temat, z którego ewidentnie spoiler może 'wyskoczyć nieoczekiwanie'. Powiem ci szczerze, że czytanie mangi na pewno nie jest gorsze, czy mniej interesujące niż oglądanie anime. Rzekłbym, że jest odwrotnie, gdyż bardziej trzyma w napięciu, podnosi adrenalinę i powoduje, że masz ciśnienie na następny rozdział (wiem, że jeśli się nie czyta, to podobna sytuacja może być w anime).
Nie będę więcej pisał, bo nic to i tak nie zmieni. W każdym razie moim zdaniem nie warto jest zastanawiać się jak będą wyglądały rzeczy i pewne szczegóły w przyszłej części serialu.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Mam pytanie.Po co Orichimaru przygarnal Sasuke? Dla Sharingana, ale jak uczy Kakashi Gaiden to mogl je sobie "najzwyczajniej" wziasc i zabic Sasuke albo kogokolwiek z sharinganami w oczach. Po co ta szopka z uczeniem go technik jak w 343 zwraca sie przeciw niemu.
SPOILER SPOILER SPOILER
Budyn, ogladales pierwsze epki Naruto? Orochimaru wzial Sasuke, zeby przejac jego cialo.
W jaki sposób uczy Kakashi Gaiden'a? Bo ja nie rozumiem?[brakslow]
W jaki sposób uczy Kakashi Gaiden'a? Bo ja nie rozumiem?[brakslow]
Wydaje mi sie ze chodzi mu o to, ze historia opowiedziana w Kakashi Gaiden uczy, ze mozna szaringana posiosc w inny sposob niz robi to Orochimaru
wyszedl 4 ep Naruto ciagniemy ^_^
Kozacki ep Gaara[respekt]
cos nie widac rawa od l33tów... hmm to gdzie znalesc najlepszy w sieci ?