Nie jesteś zalogowany.
Ale [SD] zaszalało z karaoke w openingu do 4 epka. Naprawdę wart uwagi.:)
bęDOM DZISIAJ JESZCZE NAPISY DO 4 ODCINKA
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Gaara prawie jak Byakuya xD. Ale coś bez fajerwerków ten ep...
Ehh fajny odcinek i ścieżka dźwiękowa jest best:)
hm Adobe After Effects, niech zrobią takie w ASS^^. Nie podoba mi sie tylko, że zniszczyli obraz i zrobili panorame na czarno;/
co do epa to mnie nie przekonal mogli juz dawno zakonczyc z dzwoneczkami ... a kakashi dal sie tak zlapac WTF? -.- shinobi ktory latwo sie daje tak zlapac...
co do epa to mnie nie przekonal mogli juz dawno zakonczyc z dzwoneczkami ... a kakashi dal sie tak zlapac WTF? -.- shinobi ktory latwo sie daje tak zlapac...
to był humor jeżeli wiesz co to wogóle humor[kombinuje][baka]
to cienki ten humor "HAHAHA" moge sie juz przestac smiac? -.-
heh nie moge sie doczekac az wroce na chate i obejze w koncu ten 4 epek ^^ powinien juz sie sciagnac rawik od DB aaa nie wytrzymam tu xD (w szkole)
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-03-02 16:50:18)
heh db nie wydaje rawów jakby co :] A ja niestety czekam bo mi się łączy z trackerem cos długo odcinek od db :[
ehh ten sprawdzian umiejetnosci roszczarowal ;/ czytanie z ust sharinganem ? ... lepiej nie dalo sie tego zakonczyc ?
co do walki Gaary to zakonczylo sie calkiem milo ;] ale mimo wszystko najbardziej pocieszajace w tym odcinku bylo to iz "sprawdzian umiejetnosci Naruto i Sakury" zostal zakonczony ;] moze juz nie beda skakac miedzy watkami bo to jest zdeczka irytujace.
no to skąd ja teraz mam brac rawy??
ehh ten sprawdzian umiejetnosci roszczarowal ;/ czytanie z ust sharinganem ? ... lepiej nie dalo sie tego zakonczyc ?
co do walki Gaary to zakonczylo sie calkiem milo ;] ale mimo wszystko najbardziej pocieszajace w tym odcinku bylo to iz "sprawdzian umiejetnosci Naruto i Sakury" zostal zakonczony ;] moze juz nie beda skakac miedzy watkami bo to jest zdeczka irytujace.
Nie wszyscy zdazyli obajrzec ten ep. Moze jakies ostrzezenie(spojlerujesz)?
no to skąd ja teraz mam brac rawy??
Moze od tych co je wydaja? Sayaman?
hm Adobe After Effects, niech zrobią takie w ASS^^. Nie podoba mi sie tylko, że zniszczyli obraz i zrobili panorame na czarno;/
Wiesz, Hatake, przynajmniej im pomysłowości nie brakuje. Poza tym na czarno czy nie na czarno, wygląda imponująco.:)
A wracając do jakości tłumaczenia, przekonałem się właśnie, że SD niewiele lepsze jest od DB.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-03-02 18:09:48)
odrazu widać które osoby nie czytają mangi bo są odrazu skwaszone zakończeniem sprawdzianu i zdobycia dzwoneczków lol
Nie wszyscy zdazyli obajrzec ten ep. Moze jakies ostrzezenie(spojlerujesz)
bueheh ;p gdzie niby spojlerowalem ;p ... wydalem opinie o epku ktory juz sie ukazal, to ze ktos go nie obejrzal przed przeczytaniem mojego posta mnie pikus obchodzi ;]
ten ktos powinien byc swiadomy ze w tym temacie moga sie pojawic komentarze odnosnie najnowszego epka ;p
a z tymi ostrzezeniami to nie wyskakuj chojraku ;] nie Ty o tym decydujesz (mam nadzieje ;D;D:D)
hehe lb333, widzisz, wydało się:-D, mówię ci, poczekaj sobie do soboty/niedzieli na NarutoBuzz. Oni również mangę robią i z tego co zauważyłem starają się przybliżyć formy dialogów jak najbiżej tych wypowiadanych w mandze, a co do karaoke SD na AAE, to tak pomysł fajny, tylko, że obraz zniszczyli...[baka] Co poradzę, że mam świra na punkcie oryginalnego wyglądu obrazu^^
bueheh ;p gdzie niby spojlerowalem
cytuje: "czytanie z ust sharinganem", "co do walki Gaary to zakonczylo sie calkiem milo", "sprawdzian umiejetnosci Naruto i Sakury zostal zakonczony"
[cytuj==~kasagrande]wydalem opinie o epku ktory juz sie ukazal, to ze ktos go nie obejrzal przed przeczytaniem mojego posta mnie pikus obchodzi ;]
A mnie "psikus obchodzi" co z toba zrobia ci, ktorym zepsules przyjemnosc ogladania czwartego epizodu;)
ten ktos powinien byc swiadomy ze w tym temacie moga sie pojawic koment[yahoo]arze odnosnie najnowszego epka ;p
Ale nie spojlery...
a z tymi ostrzezeniami to nie wyskakuj chojraku ;] nie Ty o tym decydujesz (mam nadzieje ;D;D)
Czytanie ze zrozumieniem wychodzi z mody? Chodzilo mi o ostrzezenie przyjete przez wszystkich i uzywane w celu zawiadomienia innych przed pojaweniem sie tresci zwiazanych z waznymi czesciami fabuly. Nawet specjalnie umiescilem "slowo klucz" w nawiasie, jak widac niektorym trzeba to tlumaczyc lopatologicznie[cholera]
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-03-02 19:02:24)
Kasagrande mógłbyś nie spojlerować ?
Jak bym rozumował tak jak ty, to bym mógł Ci napisać co się będzie działo przez następne 4 miesiące i pikuś mnie to obchodzi, że nie czytałeś mangi...
Oczywiście zgadzam się z tym co pisze Wilus.