Nie jesteś zalogowany.
boze naprawde zdobyli te dzwoneczki w bardzo imponujący sposob -.- jestem pod wrazeniem tego jak sie rozwineli ^^
krotki sie wydawal ten odcinek xDxD
~sebastianx, byly duzo lepsze walki i to wlasnie na tym forum:D Rozmowe z ~kasagrande zamykam(tak kasagrande dostaje serek). Moral z tego taki:"Madry glupiego nie przegada". Niech sobie mysli co chce a jego wyimaginowane teorie rewolucjonizuja swiat. Ja nie mam sily do takich ludzi...
EOT bredni ~kasagrande(no moze jeszcze w nastepnym poscie na podsumowanie wypisze po raz n-ty swoja wypowiedz, ktora i tak nieczego nie zmieni, zwyzywa mnie, podkresli swoja elokwencje i na koniec utwierdzi sie w przekonaniu ze to on jest tu "tym dobrym";))
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-03-02 22:07:45)
wygrywa walke wiluS bo okazal sie madrzejszy i zaprzestal walki brawa (odbior kasy u buchmachera w okienku 2)
wygrywa walke wiluS bo okazal sie madrzejszy i zaprzestal walki brawa (odbior kasy u buchmachera w okienku 2)
jest ! jeszcze tylko Derby wygra z Colchesterem i wejdze mi kuponik
Wilus ;] ten twoj ostatni post swiadczy o tobie... chyba fachowo takie wypowiedzi nazywane sa erystyką (przekonywanie nie fer)
naublizales mi, jednoczesnie uciekajac od dalszej rozmowy... jesli to swiadczy o twojej wielkiej inteligencji to wspolczuje...
takie wypowiedzi jak te powyzej swiadcza o tym ze nie dorosles do merytorycznej wymiany zdan
a mi sie wyadaje ze uznał Cię za pospolitego "trola" (jak większość) i zaprzestał rozmowy zeby utrzymać porządek na forum...
a mi sie wyadaje ze uznał Cię za pospolitego "trola" (jak większość) i zaprzestał rozmowy zeby utrzymać porządek na forum...
nie karm trola ... true, true
ja uważam że epek był gites i się nie czepiam jak niektórym nie pasuje to niech się wezmą za rysowanie i animacje to wtedy sobie pokrytykujemy
(zacieram rąsie na następnego epa
)
Mi jakoś nie bardzo przypadł do gustu Shippuuden po tych 4 epkach - akcja strasznie się ślimaczy Z jak najmniejszego fragmentu mangi chcą wycisnąć jak najwięcej anime, chociaż było to do przewidzenia...
Oczywiście i tak 500 razy lepsze to niż "gotuj z naruto"
Ja po obejrzeniu tych 4 epków mam wrażenie, że reżyser sie naoglądał za dużo amerykańskich produkcji. Liczne retrospekcje normalnie jak w Lost (i chociaż Naruto był przed Lost to jednak wydaje mi sie, że w Shippuudenie jest ich jak do tej pory więcej niż w pierwszej serii) oraz dwa przeplatające się ze sobą, równoległe wątki (Ptison Break XD )...Jakoś takie mam odczucie, a może...to ja sie za dużo Lostów i Prison Break naoglądałem no nie wiem ale takie mam odczucie.
Poza tym mam nadzieję, że Naruto sie wkońcu "spiknie" z Hinatą (oczywiście bez epizodów, w których idą na randkę na cały odcinek i Hinata robi ciasteczka ryżowe w kształcie jego głowy XD ), przynajmniej byłoby jakieś urozmaicenie^^
A mnie się podoba. Bardziej mnie wciągnął Shippuuden niż Bleach po fillerach (co jest dziwne, bo wcześniej wolałem Bleacha).
Retrospekcje też mi bardzo nie przeszkadzają.
Opening z SD, jakby ktoś chciał.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-03-02 23:37:43)
ehh trzeba spojrzec na glowny watek klotni i tym jak co nie ktorzy mnie tu naobrazali... a chodzilo o 14 sec scene w epku, zostalem ponizony, nazwany glupkiem, pospolitym trolem... tylko dlatego ze napisalem komentarz odnosnie epka po kolo 10 h od jego wydania...
osoba mowi o spoilerach dlatego ze nie zdazyl obejrzec odcinka zanim zajrzal do tego tematu ... jak i inni glupio madrzy...
wyolbrzymialiscie ten 14 sec wycinek z epka jak bym wam matke zabil...
jezeli 14 sec fragment bez wzgledu czy spoiler czy nie, jest wart moralnego ponizania a na domiar imponuje to innym forumowiczom to wspolczuje, naprawde...
ale naprawde, biorac na logike nie widze sensu... jezeli epek zostal udostepniony jakis czas temu to chyba normalne jest ze ktos sie na jego temat wypowie w odpowiednim temacie... jezeli ktos jest ciekawy przebiegiem tego odcinka to chyba nie bedzie wchodzil do gniazda os... gdy wejdzie do tego tematu szanse na to ze zostanie uzadlony jakims postem sa spore... wiec na moje oko sam jest sobie winien.
Ja oczywiscie nie musialem tak szybko sie wypowiadac na jego temat, ale w sumie na miejscu danego kogos to bym poczekal z wchodzeniem na forum do czasu az obejrze epek i bede mial argumenty by oddac swoj komentarz do niego, a jezeli kogos korci i brakuje mu cierpliwosci to juz nie moja wina... gdyby na zywo lecialo jakies wazne wydarzenie sportowe a ja nie moge go odrazu obejrzec to wole nastawic odtwarzacz wideo i nagrac dane wydarzenie a pozniej je sobie odtworzyc... i nie bede psul sobie emocji i nie wejde do internetu by zobaczyc jaki jest wynik tylko najpierw sobie obejrze to co wczesniej nagralem, dla nie ktorych chyba normalna kolej rzeczy.
Oczywiscie nie kazdy musi byc taki jak ja, ale musi sie liczyc z tym ze moze go spotkac przykra niespodzianka, chodz szczerze watpie bym w tak wielkiej skali "zaspoilerowal" (jak to pewna osoba nazwala).
Komentuje epki w jednym poscie ostatnio co tydzien prawie w tym samym czasie... i jak do tej pory, nikt nie mial pretensji.
Jednak jesli moje komentarze maja powodowac do tego ze bede obrazany tylko dlatego ze sie postawie na pewne oskarzenia to chyba jednak za duzo... sa tu osoby co za bardzo pozjadaly rozumy i mysla ze sa pepkiem swiata a wszystko co powiedza jest niezwykle elokwetne a innym to imponuje i wsluchuja sie w swojego guru... prawda taka ze przez dluzszy czas mialem fajny skecz kabaertowy i brechtalem sie z argumentow kolegi albo jak ktos nie pytany wyskakuje ni stad ni z owad z obelga w moja strone... konczac erystyka sam sobie wystawil ocene ... przewaznie w taki sposob zamykaja rozmowe ci ktorzy nie maja argumentow do dalszej klotni a jednoczesnie probuja uciszyc rozmowce... ogladal ktos moze 8 mile ?
Eminem na koncu zrobil podobnie ;] problem w tym ze on odrobil lekcje i potrafil uzyc odpowiednich slow... nasz kolega jednak wolal naublizac i cofnac fakty i jednoczesnie dal wyraz swojej glupocie... chciales mnie zamknac a przynajmniej w moich oczach wyszedles na paplajacego jezorem gownosrajka ktory glosno wrzeszczy a jak co do czego to sra w gacie i pozostawia po sobie jedynie smrod.
pa. ;]
Ja się wstrzymuję z oceną... za mało jeszcze wypuścili jak dla mnie, żeby wywnioskować. Pierwsze dwa epki super, dwa kolejne nieco nudniejsze... czas pokaże. No i też czekam na te romanse
Tu niechodzi tylko oto ze walnales spojler ale oto ze powiedziales iz masz to gdzies ze ktos nie ogladal bo i tak bedziesz dalej otym gadac...
trzeba szanować siebie i innych userów ANSI a najbardziej to nie lubie kłótni dlatego je omijam albo pasuje (BTW mi też shippuuden przypadł bardziej do gustu niż Bleach nawet wiem czemu ale nie bede się rozpisywał
)
W końcu, nawet Kakashi nie lubi spojlerów
Falmax ... nie mow mi ze nie chodzilo o spojler bo o to sie glownie rozchodzilo, jezeli chodzi o to ze mam to gdzies to podtrzymuje, jak dla mnie ktos kto wchodzi i ma zamiar czytac posty w tym temacie jest swiadom tego ze moga tu sie znajdowac komentarze odnosnie najnowszego epka i musi byc na to gotowy... jak wspomnialem w uzytej metaforze ... nie pakuje sie lap do gniazda os...
dla mnie to logiczne, wypowiedzialem sie w odpowiednim temacie na odpowiedni temat ... mowimy tu o anime Naruto i o tym pisalem, naprawde... uwazalem ze ten temat dotyczy Naruto shippuuden a nie tylko rawow, tlumaczen czy innych tego typu, dana osoba musi sie liczyc z tym ze ktos jednak napisze o samym odicnku nawet jak by go mial opowiadac w 2000-czno znakowym poscie i to krok po kroku !
i podtrzymuje to co powiedzialem wczesniej argumantujac to uzyta metafora... ktos komu zalezy na tym by roskoszowac sie fabula odcinka nie bedzie wchodzil tam gdzie jest duze prawdopodobienstwo ze juz ktos o niej gada.
jezeli chodzi o to ze mam to gdzies to podtrzymuje, jak dla mnie ktos kto wchodzi i ma zamiar czytac posty w tym temacie jest swiadom tego ze moga tu sie znajdowac komentarze odnosnie najnowszego epka i musi byc na to gotowy... jak wspomnialem w uzytej metaforze ... nie pakuje sie lap do gniazda os...
Właśnie, każdy dobry ninja jest zawsze przygotowany na wszystko i nie opuszcza swojej gardy
Jezus co wam sie stało??
zbluzgaliscie goscia ze zaraz po obejrzeniu odcinka powiedzial co o nim sądzi... żałosne... miał prawo zaraz po obejrzeniu rawa wypowiedziec sie na ten temat a kazdy który tu wchodzi musi sie z tym liczyć ze ktoś mogl to juz obejrzec i wydac wlasną opinię. Jedziecie po nim jeszcze nie mając dobrego uzasadnienia, weje tutaj za rok i powiem ze spoilerowaliście w związku z 5Epem bo juz wszystko co się w nim dzialo opisalisci opisaliście. Wyolbrzymienie? bo inaczej nie będziecie wiedziec o co chodzi. I dobrze ze ma to gdzieś że ktoś tego nie ogladał, a co go to do cholery obchodzi jak EP jest wydany on juz obejrzal a ktoś jeszcze nie zdąrzył, wszedł na wątek i przeczytal...?
Każdy umie przezywać ale nie każdy potrafi rozmawiać. a stwierdzenie że wycofuje sie z rozmowy bo mądry głupiego nie przegada śmierdzi egoizmem i przechwalaniem się...