Nie jesteś zalogowany.
ciekaw jestem co tym razem wsadzili do tego "żartu"
co jest bez sensu?
![]()
Anime mi sie spodobalo i juz![]()
Naruto to moze nie jest, ale zawsze cos.. co ma wspolnego z naruto? Caly kawal w tym ze nic:) Dattebayo zrobilo sobie zart - robi tak co jakis czas![]()
Kiedys pisali ze zaczynaja tlumaczyc pokemony i koncza z naruto, innym razem dali jakis stary japonski film pelnometrazowy, albo jakies nudne animewrzuca fake i patrzy jak ludzie to sciagaja :DD
nie chce cie urazic ale my to wszystko wiemy ale thx za przypomnienie moze jak jakis nie wiedzacy co to fake popatrzy na twoj post :D
co jest bez sensu?
![]()
Naruto to moze nie jest, ale zawsze cos.. co ma wspolnego z naruto? Caly kawal w tym ze nic:) Dattebayo zrobilo sobie zart - robi tak co jakis czas![]()
Kiedys pisali ze zaczynaja tlumaczyc pokemony i koncza z naruto, innym razem dali jakis stary japonski film pelnometrazowy, albo jakies nudne animewrzuca fake i patrzy jak ludzie to sciagaja :DD
tak bo my wiemy to od 100 lat, a ludzie są tacy tępi, że mówiąc im 3846 razy i tak ściągną, bo jakby nie obejrzeli Naruto przynajmniej raz w tygodniu to by popuścili w majty, albo skakali z nieistniejącego WTC...
A sam ściągne, bom ciekaw co tam jest:D Ostatnio jak ściągłem sobie Bleacha 73 Fake, to jakiś program naukowy co kulka pokonuje dane odległości i taki mechanizm niby Albo króteś Naruto chyba 148, film o gejach jakiś dali XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-10 00:19:24)
czemu sa 2 tygodnie przerwy miedzy odcinkami????????
czemu sa 2 tygodnie przerwy miedzy odcinkami????????
Bo nie 3.
Takie pytanie, taka odpowiedź xD
przemq napisał:co jest bez sensu?
![]()
tak bo my wiemy to od 100 lat, a ludzie są tacy tępi, że mówiąc im 3846 razy i tak ściągną, bo jakby nie obejrzeli Naruto przynajmniej raz w tygodniu to by popuścili w majty, albo skakali z nieistniejącego WTC...
![]()
A sam ściągne, bom ciekaw co tam jest:D Ostatnio jak ściągłem sobie Bleacha 73 Fake, to jakiś program naukowy co kulka pokonuje dane odległości i taki mechanizm nibyAlbo króteś Naruto chyba 148, film o gejach jakiś dali XD
ta też to oglądałem ale o kulkach nie gejach( a fuuu )
nawet mnie zaciekawiło ale najlepsze były fanfary gdy kulka doleciała do celu
o gejach bylo smieszne ... "GAY NYGERS FROM OUTER SPACE" ... zwlaszcza jak w rosji wyladowali
z tymi kulkami to oni teraz mają oddzielne torrenty chyba, te Pythagoras Switch to jak sie nie myle kulki są (coś kiedys czytałem w newsach)
a odcinek będzie za 2 tygodnie bo będzie podwójny, zawsze tak jest ze specjalami
EDIT: chociaz moze i nie, skoro nic w zapowiedzi nie mowią o specjalu, sie zobaczy
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-03-10 20:13:49)
Do oglądających naruto:] ja właśnie zacząłem oglądać Naruto i mam pytanie czy po bojaże 135 odcinku ( bo chyba od tego zaczynają sie filery )mogę śmiało oglądać Naruto Shippuuden, czy w filerach są jakieś wątki które warto obejrzeć??
Edit:
ok, dzięki:D
Ostatnio edytowany przez dareios (2007-03-11 01:19:54)
Spokojnie mozesz opuscic fillery aczkowlwiek polecam ogladnac ostatnie 3 fillery bo watek jest calkiem ciekawy.
tak po prawdzie, nie bardzo warto, moze jakis tam 1 czy dwa filery byly strawne, ale szkoda na to czasu
Spokojnie mozesz opuscic fillery aczkowlwiek polecam ogladnac ostatnie 3 fillery bo watek jest calkiem ciekawy.
Hehe 4:P
Do oglądających naruto:] ja właśnie zacząłem oglądać Naruto i mam pytanie czy po bojaże 135 odcinku ( bo chyba od tego zaczynają sie filery )mogę śmiało oglądać Naruto Shippuuden, czy w filerach są jakieś wątki które warto obejrzeć??
Edit:
ok, dzięki:D
nie tylko spokojnie ale napewno radze zebys opuścił filery no chyba ze ostatnie 4 epy są nawet nawet ale i tak nic nie wnoszą :)ciekawego do fabuły
Pytanie nr 2 :)po których odcinkach moge oglądać Naruto Movie i Naruto Movie 2 w dowolnym bo nie wnosi nic do fabuły czy po jakimś konretnym?
Osobiście fillery nie poleciłbym najgorszemu wrogowi.
Pytanie nr 2 :)po których odcinkach moge oglądać Naruto Movie i Naruto Movie 2 w dowolnym bo nie wnosi nic do fabuły czy po jakimś konretnym?
Movie nic nie wnoszą do fabuły i nie są z nią powiązane. Tylko że w filmach, Naruto i spółka mają już jakieś doświadczenie i nowe techniki (w porównaniu z początkowymi odcinkami), więc za szybko lepiej ich nie oglądaj. Moim zdaniem pierwszy w granicach setnego odcinka, no i drugi chyba tez.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-11 05:18:06)
Osobiście fillery nie poleciłbym najgorszemu wrogowi.
Edycja
Movie nic nie wnoszą do fabuły i nie są z nią powiązane.
Tak ale pierwszy movie to majstersztyk, drugi jest na poziomie fillerów moim zdaniem.
Wyszła mała niejasność. Już poprawiłem poprzedni post. Zgadzam się, że pierwszy movie, był bardzo dobry. Drugi słabszy, ale też mi się podobał.
misie wszystko podobało
mam takie pytanko może ktoś wie czy ben de musiał długo czekać na ten moment co był na początku 1 odcinka ???
troche tak