Nie jesteś zalogowany.
pewnie grubo ponad 20 epów za rok moze dwa ....... hehe
mam takie pytanko może ktoś wie czy ben de musiał długo czekać na ten moment co był na początku 1 odcinka ???
Można sobie pogdybać ...powiedziałbym że na zimę
Wie ktos moze kiedy pojawi sie Naruto Shippuuden 005 ?
w czwartek jak zawsze w tym weeku była tylko przerwa
Na dbz-media.nl pisało, że w piątek - 16 marca.
Wielkie dzieki:
bedzie w piatek chyba podwójny jak się nie myle
Zaczynam wątpić w ten temat...:D
oszty watpic ten temat plugawe slowo Hatake
:P:P:P to jak
ale coz masz racje coraz glupsze pytania i odpowiedzi padaja tu [zly]:(
i wlasnie Hatake na waszej stronce ten link do 3 epka nie urachamia mi sie najpierw przenosi mnie na upload ale od nowa pojawia sie wasza stronka na glownej stronie:(:(
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-03-13 18:04:58)
XD, to ja dorzuce coś tak na ochłode, dzisiaj udostępnimy v2 i to final version epa 01 - 02
XD, to ja dorzuce coś tak na ochłode, dzisiaj udostępnimy v2 i to final version epa 01 - 02
dobijasz hatake a to vers bedzie xvid?
no i wlasnie czy tylko mi sie tak dzieje jak proboje zalaczyc hatake?sprawdzilbys i napisal ?wlasnie mi sie udalo zalaczyc tego linka wpisalem go w wyszukiwarce i sie uruchomil narescie ale to dziwne z nie chce sie urchamiac poprzez link u mnie
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-03-13 18:11:01)
[SLF-Raws] NARUTO BEST HIT COLLECTION <- jeżeli ktoś byłby zainteresowany:)
ani widu, ani słychu :>
Hatake napisał:XD, to ja dorzuce coś tak na ochłode, dzisiaj udostępnimy v2 i to final version epa 01 - 02
ani widu, ani słychu :>
Wystąpiły małe komplikacje:)
Kiedy można się spodziewać 5 ep'a Naruto Shippuden??
Ech... Ja bym zrobił taka reformę na forum, że takiego np. Kisame od razu bana dać na forum. Po co tacy ludzie nam na forum potrzebni...
P.S. wejdź se chociażby na anidb.info i przeczytaj kiedy odcinek będzie
dziś pod wieczór...
Ech... Ja bym zrobił taka reformę na forum, że takiego np. Kisame od razu bana dać na forum. Po co tacy ludzie nam na forum potrzebni...
P.S. wejdź se chociażby na anidb.info i przeczytaj kiedy odcinek będzie
ja bym wywalił z forum takich jak ty
kolo sie pyta grzecznie a ty z takim textem wypalasz
dkai2218 napisał:Ech... Ja bym zrobił taka reformę na forum, że takiego np. Kisame od razu bana dać na forum. Po co tacy ludzie nam na forum potrzebni...
P.S. wejdź se chociażby na anidb.info i przeczytaj kiedy odcinek będzieja bym wywalił z forum takich jak ty
![]()
kolo sie pyta grzecznie a ty z takim textem wypalasz
wiesz, dobrze powiedzial, tylko może troche za bardzo bezczelnie, albo tam prosto z mostu:P No może nie odrazu tam bana, no ale bez przesady...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-15 16:19:23)