Nie jesteś zalogowany.
hehehe
Hinaciarze jedni XD
"Dokładnie o 15:30, 11 dnia Lutego, roku 2007, Przemek3 przechodząc przez jezdnię napotkał niewiarygodnie piękną kobietę, która zaciągnęła go do najbliższego budynku. Tam czekało już 11 innych kobiet, równie pięknych, jak ta pierwsza. Przytulając się do nich, Przemek3 nagle dostaje ataku serca, jednak nie czuje bólu, ponieważ jest on tłumiony przez te kobiety. Po 10 minutach przyjemności, umiera z zadowoleniem na ustach." - hehehe, może być? taka sobie poezja, a Death Note może prawie wszystko:-D
"Podczas gdy Przemek3 umierał, khadzad znajdował się w budynku obok. Akurat był w trakcie ściągania dolnej części bielizny pani Maki Kanashiwy, kiedy jej piersi ścisnęły twarz khadzad'a uniemożliwiając mu dalsze oddychanie. Kobieta niezorientowana, co się dzieje, kontynuuje ściąganie majtek. Po 3 minutach od ściśnięcia, khadzad umiera uduszony piersiami pani Maki Kanashiwy." - XD ja piernicze, zawodowy killer ze mnie:-D:-D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-11 19:57:02)
Ja miałem kurenai:)
Hatake ja bym prosił o smierc uduszenie piersiami pieknej pani xD
można ze starości?
Ta, będzie szybciej, jak ci dam oczy Shinigami:D
PS: wyżej napisałem sposób waszych śmierci. Spodziewajcie się, że jutro między 15:33 a 15:40 obydwaj dedniecie XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-11 19:59:34)
i fajnie :]
Czy duzo ? raczej wszystko
Hatake taka śmierć mi sie podoba:)mógłbys tylko dać mi zdjecie tej pani(jesli jej nie wymysliłeś xD)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-11 20:06:40)