Nie jesteś zalogowany.
Postanowiłem sobie, że pozwolę Naruto trochę odskoczyć i dopiero zacznę oglądać (co za tym idzie, nie robię następnych napisów).
BTW, jak ktoś chce Naruto w hardku, to Stray Life ma konkurencję. Link - Shiroi Hato + Kuruoshii Anime wydało już 4 epki. (reklama):)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-03-16 23:56:11)
jak byś nie wiedział star5555 to za tydzień właśnie właśnie 29.
jak byś nie wiedział star5555 to za tydzień właśnie właśnie 29.
Pokićkały ci się chyba dni, stary. XD
Z tego wynika, że szybciej będą moje urodziny niż 10 epek NS[baka]
Ps. Dobranoc:)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-17 00:35:24)
hehe jedna osoba w błąd wprowadzi i już każdy smutny ja do dat niegdy się nie myle
Stary temat zamkniety, wiec napisze tutaj.
Wie ktos moze co to za [urlhttp://primeupload.com/file/86679/Naruto.rar.html]kawalek[/url]?
Sprawdzalem na gendou wszystkie bgm i zaden nie pasuje.
Nie wiem czy to dokładnie to ale u mnie to jest "Naruto Main Theme" link
dokładnie w drugiej połowie utworu
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-03-22 15:25:18)
no to bylo podczas zakonczenia walki neji vs naruto, jak tak slysze niektore muzyczki w anime to dziwie sie czemu ich nie bylo w OSTACH mimo iz niektore to przeróbki oryginalow
Wie ktoś może czemu nie wyszedł 6 epek? Pod koniec 5 pisało, że wyjdzie 22...
Czytaj newsy na stronie DB, pisali że się pomylili i tak naprawdę next epek będzie 29, ale za to godzinny[szpan]
Czytaj newsy na stronie DB, pisali że się pomylili i tak naprawdę next epek będzie 29, ale za to godzinny[szpan]
Może z reklamami będzie to godzina ale ogólnie samego anime pozostaje niestety 45min.
czy ja dobrze widze ? wyszedl 6 odcinek na datteobayo ?
czy ja dobrze widze ? wyszedl 6 odcinek na datteobayo ?
Widzisz jak Stępień pewnie[hehe]Nie no nie może być![brakslow]
Zwróć uwagę na nazwę torrenta, zaczyna się od YHBT, więc to oczywiscie, jeśli ktoś jeszcze nie wie, fake, a konkretniej to ich własna produkcja.
BTW, ktoś wie co tym razem ? Może Baseball?
mam pytanie ;] co prawda nie ma ono zapewno wiele wspolnego z Shippuuden'em ale tak sobie ostatnio co jakis czas ogladalem od nowa odcinki Naruciaka by nie zagubic klimatu i moje pytanie dotyczy watku walki Naruto vs Sasuke w dolinie konca, mianowicie tego co sie stalo zaraz po walce...
kto wyszedl z ziemi gdy Pakun i Kakashi cofneli sie z Naruto do Konohy ?
byl to Itachi i Kisame zamaskowani w tym mieczu Samehada ? czy tez moze ktos inny z akatsuki ?
oczywiście napisać mu na priv bo nie chcemy tu spojlerować
jezu a to spoiler jest ? przeciez to mialo miejsce bodaj ponad rok temu 2 lata ? sam nie wiem... ale bez przesady... i tak to nawet nie ma znaczenia dla przyszlego rozwoju sytuacji... naprawde jestescie przewrazliwieni na punkcie spoilerow ... co post na temat jakiegos odcinka to juz plucie spoiler spoiler ...
SPOILER??!!??!! Z ziemi wyszedl bodajze Zetsu. Jeden z czlonkow AkatSUKI.