Nie jesteś zalogowany.
dokładnie ja bym dał 30% akcji ale co tam offtop: Gierka narutimato accel kończy się n walce z trzema klonami Kisame i walką z pseudo Itachi
ale teraz się akcja powoli rozkręcać zacznie
Kto wie kiedy pojawią sie napisy do 13 odcinka??? XD
Ten, kto wrzuci napisy do NARUTO SHIPPUUDEN 013 (Muszą być w całości)przed 14:00 11.05.07 dostaj ode mnie, ocenę BDB.
Ostatnio edytowany przez guma_san (2007-05-11 13:32:24)
Ten, kto wrzuci napisy do NARUTO SHIPPUUDEN 013 (Muszą być w całości)przed 14:00 11.05.07 dostaj ode mnie, ocenę BDB.
Ooo, to trzeba się pospieszyć...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-11 13:33:45)
guma_san i co w tym tygodniu nie dasz ocenki bdb hehe bo już po 14.00
oj chyba wszyscy co robia napisy do Naruto sie załamia bo nie dostaną od ciebie BDB[cholera]
Ty masz oceniać za jakość a nie za szybkość.
Gdybym wczęsniej zauważył ten post, to bym chyba się skusił[szpan], no ale na poważnie, ktoś kiedyś pisał, że powinno się dostawać bana za BDB za "szybkie wykonanie" i patrząc na takie posty trudno się z nim nie zgodzić...
Ostatnio edytowany przez Arst (2007-05-11 14:02:23)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Mogę dać jeśli będom dobre a raczej bardzo dobre.
znacie powiedzenie... kto sie spieszy to diabel sie cieszy ?
goscie wolniej:P plzzz
i tak to zobaczycie wczesniej czy pozniej
Wcześniej albo później, chciałbym dzisiaj bo wyjeżdżam i wracam w poniedziałek wieczór a we wtorek trzeba rano iść do szkoły.:(
No to obejrzysz we wtorek po szkole, wielkie mi halo.
Anime nie zajac nie ucieknie :] nie ma o co sie martwic
Odicnek :
kto stawia na kakashiego ze dostanie po jajach ?
[cytuj=Mavet]kto stawia na kakashiego ze dostanie po jajach ? [/quote]
Coś bym napisał, ale...
Nie napiszę, bo czytam mangę na bieżąco.
I wszystko jasne. Hakutaku's resignation...
kto stawia na kakashiego ze dostanie po jajach ?
Ej nie xD Hatak najlepszy jest.
Wcześniej albo później, chciałbym dzisiaj bo wyjeżdżam i wracam w poniedziałek wieczór a we wtorek trzeba rano iść do szkoły.:(
Pewno podstawówka, albo gimnazjum, to się zerwij z lekcji... W końcu czy się śpi, czy się leży, to gimnazjum się należy, ni?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-11 15:38:05)
Mavet napisał:kto stawia na kakashiego ze dostanie po jajach ?
Ej nie xD Hatak najlepszy jest.
I tak Iruka jako pierwszy bawił sie jego "dzwoneczkami"
hejka wam nie wiecie co sie stalo z stronka finalx.nl?(lub us itd itp):P
kiedy bedzie dzialac bo naruto i bleacha sciagam ze zrodla tego a nie bylo mnie przez kilka dni to nie wiem co sie stalo
a na S^M jest już 14 ep :D ale i tak nie ściągnę bo nie lubię S^M xD sam kiedyś byłem green horn'em(noobem dla niewiedzących) i dlatego dam link
saiyaman
a 13 epek niczego sobie
Ostatnio edytowany przez Glaurung (2007-05-17 21:06:18)
DB jest juz? z jakim numerkiem?
pisałem S^M na DB głucho... :/