Nie jesteś zalogowany.
pisałem S^M na DB głucho... :/
Moze ich tez zgarneli?
wypluj xD
w sumie mi to... nie przeszkadza mi jakość epa w S^M tylko te głupie reklamy xD
a na S^M jest już 14 ep
:D ale i tak nie ściągnę bo nie lubię S^M xD sam kiedyś byłem green horn'em(noobem dla niewiedzących) i dlatego dam link
![]()
saiyaman
a 13 epek niczego sobie
jesli do mnie to bylo to mnie tak obraziles pytam tylko co sie stalo z db
a nie szukam epka
niee tak tylko zawiadamiam innych o nowym epku...
a strona DB działa normalnie... sam juz nie wiem o co wam wszystkim chodzi....
niee tak tylko zawiadamiam innych o nowym epku...
a strona DB działa normalnie... sam juz nie wiem o co wam wszystkim chodzi....
mi nie dziala[baka] nie wiem czemu
Move along now cos takiego pisze i bialy ekran
coz ale nie bede zmieniac tematu jak myslicie jaka bedzie walka ? Nar vs Ita? ?
mam nadzieje ze nie skonczy sie tak jak z Kakashim XD
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-05-17 21:59:21)
hejka wam nie wiecie co sie stalo z stronka finalx.nl?(lub us itd itp):P
kiedy bedzie dzialac bo naruto i bleacha sciagam ze zrodla tegoa nie bylo mnie przez kilka dni to nie wiem co sie stalo
[cytuj]jesli do mnie to bylo to mnie tak obraziles pytam tylko co sie stalo z db
a nie szukam epka
nie wiem czy chodzi Ci o te samo DB(Dattebayo) ale mój link wygląda trochu inaczej... xD
DB
Co do walki to mam nadzieje ze naruto wygra, pewnie tak będzie bo jak by naruto przegrał to by już nie mieli jak ich odzyskać, chyba ze jiraya z tsunade by przyszli... i jestem bardzo ciekaw jak wyjdzie z mocy sharingana
a tak wogóle to naruto jest pizd* bo spojrzał mu w oczka xD
Ostatnio edytowany przez Glaurung (2007-05-17 22:10:45)
~Glaurung
o to samo DB mi chodzi tylko nie wiem czemu ich inna stronka nie dziala... ale coz ta twoja stronka dziala wiec thx...:P
i wlasnie troche to idiotyczne ze naruto ch*ja wie o genjutsu i tak banalnie w nie pada...jesli ktos ogladal naruto: zapychacze ^^ to wie o co mi chodzi... jeszcze w calej opowiasce o naruto nie bylo ze uzyl KAI
Co ten ero-sennin go nauczyl przez 3 lata ? chyba prawie niczego tak to wyglada
mam nadzieje ze epek bedzie warty obejrzenia
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-05-17 22:32:37)
no nie wiem czy takie nic moze to była wina genjutsu ale zrobił rasengana jedną ręką
a to juz coś
poza tym jiraya mówił mu ze nie ma uzywać swojego asa
PS. co to jest Share?? xD
PS. co to jest Share?? xD
azjatyckie p2p
a mi sie bleach niechce sciagnac niewiem czemu
edit
oczywiscie od db bleach
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2007-05-17 23:32:49)
Witam. Ma ktos moze napisy do 14 epoka Shippuudena ale wersji RAW??
Pozwolę sobie napisać dwa słowa. Jako, że kilka(naście) osób prosi mnie o zrobienie i wysłanie napisów, to powiem tak: Nie robię ich narazie. Pewnie gdyby ANSI działało normalnie to bym je zrobił, a tak to się nie śpieszy. Może wieczorem, albo jutro się do tego przysiądę. Ale nawet jak zrobię, to ich nie wyślę. Wiem, że się nie możecie doczekać odcinka, ale możecie chyba poczekać, aż ANSI wróci do normy. Nie obejrzycie teraz, to za tydzień obejrzycie dwa naraz(a to sie nawet dobrze składa, bo ten odcinek urywa sie w połowie). Wyobraźcie sobie, że w tym tygodniu nie ma odcinka, za to za tydzień jest podwójny. Poza tym uczcie się cierpliwości, w życiu to sie bardzo opłaca. Także poczekajcie, aż ANSI wróci do normy, to wtedy je wrzucę, jak już będę miał gotowe.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2007-05-18 14:08:31)
Pozwolę sobie napisać dwa słowa. Jako, że kilka(naście) osób prosi mnie o zrobienie i wysłanie napisów, to powiem tak: Nie robię ich narazie. Pewnie gdyby ANSI działało normalnie to bym je zrobił, a tak to się nie śpieszy. Może wieczorem, albo jutro się do tego przysiądę. Ale nawet jak zrobię, to ich nie wyślę. Wiem, że się nie możecie doczekać odcinka, ale możecie chyba poczekać, aż ANSI wróci do normy. Nie obejrzycie teraz, to za tydzień obejrzycie dwa naraz(a to sie nawet dobrze składa, bo ten odcinek urywa sie w połowie). Wyobraźcie sobie, że w tym tygodniu nie ma odcinka, za to za tydzień jest podwójny. Poza tym uczcie się cierpliwości, w życiu to sie bardzo opłaca. Także poczekajcie, aż ANSI wróci do normy, to wtedy je wrzucę, jak już będę miał gotowe.
whatever, znalazł się ktoś komu "awaria" nie przeszkodziła
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-05-18 14:30:23)
Można wiedzieć komu?:)
no, a hardsuby? anfo chyba nie jest tymczasowo niedostępne prawda?
no, a hardsuby? anfo chyba nie jest tymczasowo niedostępne prawda?
Hatake, przyśpiesz prace, to będą je ludziska na gwałt ściągać
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-18 15:13:31)
Jyzu ten epek 014 byl zalosnyyyyy
Hatake napisał:no, a hardsuby? anfo chyba nie jest tymczasowo niedostępne prawda?
Hatake, przyśpiesz prace, to będą je ludziska na gwałt ściągać
Dokładnie to miałem na myśli, pisząc to:-D
Moim zdaniem odcinek był całkiem spoko, a next zapowiada się jeszcze ciekawiej