Nie jesteś zalogowany.
I wtedy pojawi sie bunio z m4 i zgladzi kazdego a na koniec strzeli se w hedzika Koniec offa
Bo sie ktos na to nabierze
Nie wiem czy to już było czy nie Święta mineły... ale...
[URL=http://img181.imageshack.us/my.php?image=hinatasaukrainoys1.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez Maly Romek (2007-06-01 12:50:23)
Co myślicie o 16 epku jeszcze go nie wiedziałem ale ciekawi mnie czy jest co oglądać??
Ja jeszcze też... czekam na napisy :] Ale raczej będzie... Powiedz szczerze... nudziłeś się kiedyś przy Naruto? :>
Przy paru zapychaczach które nie miały żadnego sensu nudziłem się ogólnie naruto jest super.
Heh a ja czekam z wami I sadze ze ten ep bedzie przegadany, bo w 16 ma byc jakas tajemnica Jinuuriki (zapowiedz z poprzedniego epa) :|
Kuszę ..... hmmm całkiem interesujące, ale informuje, że wszystkich bohaterów nie znam.... :| Jestem dopiero na 31 odcinku..... wolno mi się ściąga i mam jeszcze jeden mały problem mój dysk zajmuje 30GB
lol mój 20 hehe i jakoś sobie radze od czego są płyty dvd
Hmmmmmm, ale ściąganie trwa chciałabym poinformować Cię , a na to nie wpłynę
:/ ja ściągam około 1h 1 epk widziałem wszystkie 220 a dysk mam 40GB trochę zaciekawiła mnie ta tajemnica Jinuuriki ciekawe co to jest. Ja czekam aż Kakaś pokaże swoje oko(MS) to będzie ciekawe
Mi ściąga jeden epk 2h, a nawet 3h..... Dla mnie Naruto jest bardzo ciekawy, zaskakuje mnie, fascynuje. Nie oglądałam nigdy tak ciekawej anime (prócz FMA)
mi tez sie sciaga ok godziny, ale jesli chodzi o dyski, to jestem chyba nieco lepszy, bo moj ma pojemnosc 160 GB:)
No to nie jest porównywalny z moim :lol:, ale jak kolega mówił mamy płyty
ale hała ten odcinek, praktycznie nic sie nie działo XD. Stan akcji przed obejrzeniem i po to to samo
[cytuj]...mój dysk zajmuje 30GB[/quote]
Mój dysk też wiele nie zajmuje, spokojnie sie mieści w obudowie
Odcinek nie był jakiś rewelacyjny... ale Naruto nie polega tylko na wymianie ciosów ;D
Sasori miał smiechową minę jak o babci usłyszał xD[baka]
jakoś zauważyłem dziwne podobieństwo między "trzecim", a liderem akatsuki, no ale to tylko moje spostrzeżenie z odcinka, które najbardziej rzuciło mi się w oczy
jakoś zauważyłem dziwne podobieństwo między "trzecim", a liderem akatsuki, no ale to tylko moje spostrzeżenie z odcinka, które najbardziej rzuciło mi się w oczy
tez to zauwazylem a z szegolnie ze lider akatsuki jest Jinuuriki (moje przeczucie ;P) wiec on musi byc 3 kazekage! Osoby czytajace mangi proszeni sa o nie wyjawianie prawdy
epek 16 w miarę ciekawy mimo, że "przegadany"
ujdzie ten 16 odcinek, duzo sie po nim nie spodziewalem ...
1h, 2h sciagania? uuu nie wytrzymalbym z nerwow, ale tez kiedys tak mialem.
Ja tam w niecale 3 minuty mialem odcinek na dysku :> obejrzalem o 8:30 rano juz,
bo nie moglem sie doczekac. Bede musial obejrzec jeszcze raz z napisami
bo wszytkiego do konca nie zrozumialem.
Pozdro.
Ostatnio edytowany przez buri (2007-06-01 20:23:40)
to co lubie to piwo i dobre anime