Nie jesteś zalogowany.
są już napisy
osobiście dziękuje wszystkim którzy tłumaczą anime
bo sam nic z po japońsku nie rozumiem[placze]
tekst angielski się przydaje ,nie powiem ,ale wole po pl
dzięki
eee myslalem ze bedzie lepiej a tak to Chlam CHLAM CHLAAAM ! :X rozumiem zeby chwile posiwecic na gadanie i nawet na ta narade ale ruszyli by juz pupe a nie ... co do nastepnego odcinka "gaara umiera" czyzby Gaara umarl ? lol.
fakt
trochę za dużo tego gadania[zezik]
ale nie każdy odcinek musi być z super akcją
wyprztykali by się w 50 odcinków
a poza tym w "Naruto" też nie w każdym odcinku była super akcja
przeklęte zapychacze[cenzura]
niestety pomimo obiecującego tytułu następny też niejawni mi się jako BOMBA;)
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-06-01 22:16:37)
Zastanawiam się ile rozdziałów mangi było w tym odcinku
Zastanawiam się ile rozdziałów mangi było w tym odcinku
Co masz na myśli?
manga to nie anime
omg jestes az tak tepy ? chodzilo mu o chaptery ...
a dla ciebie bardziej rozbudowana wersja :
ANIME tworzy sie z MANGI a wiec MANGA jest podzielona na CHAPTERY (rozdzialy) i sie zastanawial ile chapterow dali do tego odcinka ... jasniej ?
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-06-01 22:46:09)
I tak powstał Chocapic ;P Nieżle Mavet... ;]
[cytuj]Zastanawiam się ile rozdziałów mangi było w tym odcinku[/quote]
Na początku umieli męczyć jeden rozdział przez cały odcinek, teraz to już są częściej po dwa. Jak zawsze producenci muszą dodać sporo od siebie, najczęściej jeszcze do tego jakieś gadki, które już się nudne zrobiły.
Że tak powiem to było pytanie retoryczne
ale jak tak dalej pójdzie to będziemy oglądali odcinki o tym jak nasi bohaterowie idą przez pustynie :|
... sie robi akcja w kultowym Dragon Ball .. jedna walka "20 odcinkow"...
a ja gdzieś 14 epow miałem na kompie i do tej pory nie obejrzałem ich aż w końcu wyrzuciłem je wczoraj , miejsca potrzebowałem[yahoo]
A co sadzicie o tym "Gaara umiera"? :] Bo wg mnie to troche za duzo powiedziane ;] Ale moze to bedzie oznaczac ze go juz beda ratowac ;>
Huh obejrzalem momenty z Akatsuki z epa 16 i wg mnie jest jakies pomiedzy nim a poprzednim kazekage podobienstwa, a ta jego smierc z reki Orochimaru? Tez podstawiony ta technika? ;]
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-07 17:05:19)
Wątpie żeby gaara umarł ale wszystko jest możliwe. A trzeci kazekage zginoł bo przecież kimimaro mówił że go zabili a gdyby to byłą podstawiona osoba to było by ją widać a i oro kimimaro mówili że zabili kazekage
Wątpie żeby gaara umarł ale wszystko jest możliwe. A trzeci kazekage zginoł bo przecież kimimaro mówił że go zabili a gdyby to byłą podstawiona osoba to było by ją widać a i oro kimimaro mówili że zabili kazekage
dokładnie czwartego zabili a trzeci hmm czyżby lider akatsuki... być może who knows ? No to sobie poczekamy dwa tygodnie na 18 epka fck.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILERSPOILERGAARASPOILERNIESPOILERŻYJESPOILERSPOILER
SPOILERALESPOILERPOWRÓCISPOILERDOSPOILERDOSPOILERŻYCIASPOILERSPOILER
#Jeśli przeczytałeś powyższy tekst mimo jego wyraźnego oznaczenia,
to sam jesteś sobie winien Treść tekstu została odpowiednio ukryta.
[cytuj=Tronki]kimimaro mówił że go zabili a gdyby to byłą podstawiona osoba to było by ją widać a i oro kimimaro mówili że zabili kazekage[/quote]
Daj spokoj... skad mozesz wiedziec czy ta technika wygasa odrazu po smierci osoby podstawionej ;o Moze jesli wyda sie na nia wiecej chakry trwa dluzej. I teraz w grobie zamiast kazekage lezy podstawiona osoba ;o
jednak miałem racje, ten odcinek pokazywał drogę naszych bohaterów + pare wspomnień które były już po kilka razy ^^
moze teraz skupią się na rozwalaniu tego kamienia, powiedzmy 3 odcinki