Nie jesteś zalogowany.
Plus kilka wspomnien kamienia/
Doda ktoś napisy do Naruto Shippuuden ep14 i 15? ^^'
Przecież są...
jak podobal sie wam ep 017 ?
do tych co ogladali
lipny był
ja mam mieszane odczucia...ocinek nie byl nudny aczkolwiek nie bylo zadnej zaciekawej akcji...duzo gadania ale pewnie to gadanie(inf.) nawiazuje do nast. epkow
nie był taki zły gadanie też jest potrzebne jak by cały czas akcja była to nie wiedziałbym co i jak hhee
[cytuj]nie był taki zły gadanie też jest potrzebne jak by cały czas akcja była to nie wiedziałbym co i jak hhee [/quote]
Zgadzam sie kazdy narzeka na gadanie a kazde anime na tym jest budowane Dla mnie byl niezly... Ale w zapowiedzi byly fragmenty TYLKO otwierania przejscia... czyzby odsuwali glaz przez 20min? :|
Więcje w tym odcinku było skakania po drzewach niz gadania
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-06-08 21:17:21)
Juz lepsze gadanie w Naruciaku niż takie żałosne fillery jak w Bleachu są teraz. Bankowo będą odsuwać głaz przez 20 minut, bo anime goni za mangą. Ogólnie 17ep Naruciaka jak dla mnie był spoko
Według mnie straaaasznie sie ciągnie to nowe naruto.............................................................................. apropo drzew to mi sie Dragon Ball przypomniał bo oni wręcz lecieli a przynajmniej żadko sie odbijali od tych gałezi
Maclav nie czepiaj się szczegółów poprostu tak się mocno wybili że nie musieli się odbijać <ktoś mówił że się ciągnie a znowu ktoś inny że jak tak dalej pójdzie to będą kolejne fillery> gdzie jest prawda
musze oblukać ile już chapterków poleciało z mangi.
Według mnie troche zbytnio przeginają z tym przeciąganiem odcinków ale wprawdzie co to by było za anime jeśli by wszystko szybciej się toczyło:)
Ogólnie podoba mi się to naruto.
<W końcu Naruto spotkał grupę Lee>... mam nadzieję że Naruto pokaże zaniedługo więcej technik(o ile sie ich nauczył;]; żeby nie polegał tylko na rasenganie :p
Według mnie troche zbytnio przeginają z tym przeciąganiem odcinków ale wprawdzie co to by było za anime jeśli by wszystko szybciej się toczyło:)
Fajne anime? Bo akcja by szła szybciej, przez co więcej by się działo.
nie wiem czy mi sie wydawało tylko ale kakashi team latał a gai skakał
powiem wam ludzie ze ja wolalbym zeby naruto wrescie umial lepssze tajijutsu zeby uzywal takiej techniki jak Kawarimi no Jutsu, szczerze naruto uzywa 6 technik(policzmy rasengan,kage bushin,hange,technika przywolania,ulepszony rasengan,tajun kage bushin...) plus jest dosc slaby w walce wrecz. 1 techinka czy kombo nie wiem jak to nazwac i powiem wam ze to mnie najbardziej boli w tym dlaczego naruto jest cienka dupa w walce wrecz... ale coz lubie go:P i mam nadzieje ze jak zostanie hokage to bedzie umial z 50 technik i kazdego bedzie mogl skopac
LUDZIE JESTESCIE TEMPI O TA STREFE RASENGANA MI CHODZI BOZE TO JEST SPOJLER?! JAK TO BYLO CHYBA W 15 EP!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-06-15 17:04:36)
[cytuj=MisQL]Fajne anime? Bo akcja by szła szybciej, przez co więcej by się działo.[/quote]
I nie wiedzielibysmy o co chodzi -.-
Sebastianx, troche skopałeś sprawe bo napisałeś o ulepszonym rasenganie:P:P.
[cytuj=GhostofOrion]Sebastianx, troche skopałeś sprawe bo napisałeś o ulepszonym rasenganie:P:P.[/quote]
Racja, to tak zwany spoiler
To jeszcze nic, bo gdyby napisał...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
o rasenganie, który Naruto stworzy później...